Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ειδικα σε κανες με κωνο σκοτωνει σε αποστασεις απιστευτες για την συσφιξη
Περιμένω να δοκιμάσω στην μαύρη καλλονή σε τέτοια σύσφιξη διαφορά τσοκακια φρενατα και μη, να δούμε πότε .hair. .

Περιμένω να δοκιμάσω στην μαύρη καλλονή σε τέτοια σύσφιξη διαφορά τσοκακια φρενατα και μη, να δούμε πότε .hair. .
Αφού ρε φίλε σου έχω πει τόσες φορές να τη στείλεις Χανιά για test drive.τι δεν καταλαβαίνουμε εδώ πέρα δηλαδη?
.pray to God.

20181104-120820.jpg

Το καινουργιο μου Benelli απο περυσι τον Αυγουστο.
Να το χαίρεσαι Λεωνίδα !

Τα benelli είναι αρρώστια.

Τα έχουν όλα...ομορφιά,ποιότητα,εργονομία,ευκολοχρηστα κτλ...κτλ....

Και τώρα τελευταία υπάρχουν και σε προσφορές κάποια μοντέλα και έχουν και καλές τιμές.
Κάτι που δεν υπήρχε παλιοτερα.

Επειδη τα μαμα τσοκ ειναι χαλια,ουτε καλες συγκεντρωσεις,ουτε καλες κατανομες.....τρια aftermarket τσοκ,τα briley.....απο αλλο πλανητη.Ενα Gemini 4 δε με ικανοποιησε κι εφυγε.Θ ανεβασω φωτο στις δοκιμες.
Χρόνια πολλά συνάδελφε θα μου επιτρέψεις νά διαφωνήσω για τά Gemini εγώ με τη E.L έχω δοκιμάσει το IC στα 30μ. μετρημένα με μεζούρα και είδα μεγάλη διαφορά με ένα briley LM SPECTRUM OP.PL με τά ίδια φυσίγγια πάντα οκ πολλά κενά το briley το όπλο όπως αναφέρεται παραπάνω Benelli E.L 66cm και 18,3 αυλό εσύ δεν αναφέρεις τπτ σχετικά μόλις μπορέσω θά ανεβάσω καί εγώ φωτογραφίες.

Επίσης συνάδελφε πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα για να το λες πρέπει νά έκανες τις μέτρησης που συνάδουν για να βγάλεις τις σύσφιξης.Και κάτι άλλο στην φωτογραφία το τσοκ είναι C δλδ κύλινδρος.

Παιδιά επειδή έχω στείλει δύο φορές στη Gemini email μία το 2017 και μια φέτος πριν λίγες μέρες, τις συσφιξεις τις υπολογίζει σε 18.35 αυλό. Να το έχετε υπόψη, ελάχιστα αλλάζουν βέβαια.
Δηλαδη με αυλο 18.4 η Μ2 τι δινει? Ποιο σφιχτες κατανομες?

Δηλαδη με αυλο 18.4 η Μ2 τι δινει? Ποιο σφιχτες κατανομες?
Ελάχιστα ναι, κατά 0.05/10 . Πρακτικά αμελητέο με το να ήταν 18.3
Άσε που το 18.4 ή το 18.3 είναι σφραγισμένο με στρογγυλοποίηση. Το 18.4 μπορεί κάλλιστα να είναι 18.35-18.39. για αυτό αν αποδίδει πιο σφιχτά εγώ το δίνω στην καλή κατασκευή του τσοκ κι όχι σε στενότερη απ' την αναγραφόμενη σύσφιγξη

Status
Not open for further replies.
Back