Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παίζει μια a400 extreme plus στο car στα 1400 εάν δεν είχα πάρει τη brow θα την είχα πάρει χθες... άντε όσοι πιστοί.....pray to God.
Παίζει μια πολύ δυνατή ευκαιρία εδώ στον τόπο μου μια SBE 3 στα 800 ή 900 ευρώ δεν θυμάμαι καλά την αγόρασε ένας κύριος πέρυσι λίγο μεγάλος σε ηλικία και φέτος μας άφησε για τα κυνηγοτόπια του ουρανού και τα παιδιά του το σκοτώνουν το όπλο

Παίζει μια πολύ δυνατή ευκαιρία εδώ στον τόπο μου μια SBE 3 στα 800 ή 900 ευρώ δεν θυμάμαι καλά την αγόρασε ένας κύριος πέρυσι λίγο μεγάλος σε ηλικία και φέτος μας άφησε για τα κυνηγοτόπια του ουρανού και τα παιδιά του το σκοτώνουν το όπλο
Τζάμπα πραμα ρε! Να ναι καλά ο μπαρμπας εκεί που είναι! :confused:

Με τέτοια τιμή λογικά θα πωλήθηκε ήδη,καλό παράδεισο στον συνάδελφο....!

Ευχαριστώ πολύ...
Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά λύνω ένα συνθετικό Benelli.
Τα πλαστικά φαίνονται καλής ποιότητας, όσο για το υπόλοιπο όπλο είναι ένα κλασικό Benelli και σχεδόν 99% ίδιο με το Μ2 αλλα με διάφορα στην τιμή.
Φωτογραφίες δεν το έχω βγάλει λυμένο δυστυχώς... View attachment 8606View attachment 8602View attachment 8603View attachment 8604View attachment 8605
Καλορίζικο καλοτουφεκο, να το χαρείς!

Η βαφή της μπενελι ειναι υψηλής ποιότητας και δαπανηρή στην κατασκευή της, χρησιμοποιείται πολυακριλονιτρίλιο, ίνες τεχνητού μεταξιού, χρώμιο και κάποια αλλα υλικά που δεν λένε. Αυτές οι βαφές χρησιμοποιούνται στην αεροδιαστημική και σε μερικά σούπερ cars που κοστίζουν μερικά εκατομμύρια ευρώ.
Στο δια ταύτα, ένα κυνήγι που έκανα στο οροπέδιο με την sbe3 στον γυρισμό μας έπιασε μια δυνατή μπόρα, πνιγήκαμε στο νερό. Άφησα με τα νερά τον αετό για τρεις μέρες και δεν υπήρχε ίχνος σκουριάς πάνω του παρά μόνο άσπρο από τα άλατα του νερού. Με ένα πανάκι και λάδι ξανά καινούργιος.

Status
Not open for further replies.
Back