Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ναι οντως ετσι είναι,απλα ειναι και σοβαρή μετατροπή και αν μπορούσε να αποφευχθεί με αλλα πραγματα( τσοκ,κλπ) θα το προτιμούσα εγώ προσωπικά...Με τον νέο κώνο παλι εχει ταβάνι τα 35-38 γραμ. η μπενέλλα όπως κάποιοι λενε ή στρώνουν οι τουφεκιές και στις βαρυτερες γομώσεις;
Αυτό δε το γνωρίζω.Σε κυνήγι φασας μέχρι 36gr ρίχνω και όλα καλά.Να ξέρεις ο κωννος βελτιώνει όλα τα όπλα,ανεξαρτητου μάρκας.Προσωπικα για.μενα τα benelli έχουν πολύ καλά σκοτωματα,σου μιλάω πάντα με αυτά που έχω δει εγώ από τα όπλα που έχουν περάσει από τα χέρια μου.

Ο κωννος κάνει την μεγάλη διαφορά!!!!τα υπόλοιπα ακολουθούν και βοηθούν....
Τάκη θεωρώ πως τα ελαφριά όπλα αδράνειας σε γομωσεις άνω των 36 γραμμαρίων έχουμε μεγάλη βελτίωση από άποψης σκόπευσης με το πορτινγκ!

Παρέα καλησπέρα σκέφτεται ένας φίλος να πάρει ένα από τα 3 όπλα BENELLI ETHOS SPORT, BE-DIAMOND και NEW RAFFAELLO POWERBORE, για γενικό κυνήγι ποιο κατά την γνώμη σας και γιατί ?κατά προτίμηση 66cm κανί

Για μενα be-diamond μονο και μονο για την βαφη που εχει. Αντοχη κτλ

Παρέα καλησπέρα σκέφτεται ένας φίλος να πάρει ένα από τα 3 όπλα BENELLI ETHOS SPORT, BE-DIAMOND και NEW RAFFAELLO POWERBORE, για γενικό κυνήγι ποιο κατά την γνώμη σας και γιατί ?κατά προτίμηση 66cm κανί
Να πάει σε 71cm κάνη. Για γενικό κυνήγι θα είναι πιο καλά ζυγισμένο το όπλο. Έχω την powerbore σε 66cm και θα τους ήθελα 5 πόντους ακόμη

Εξαρταται τι του αρεσει...ξυλα ή πλαστικα μερη?Εαν θελει πλαστικα...be diamond,εαν θελει ξυλινα μερη οι διαφορες αναμεσα σε powerbore και ethos sport ειναι οτι η δευτερη εχει porting και εσω εξω τσοκ.....του αρεσουν?(porting-τσοκ),τα θελει?Η διαφορες στις τιμες πολυ μικρες οποτε δεν ειναι κατι που θα επηρεασει την αποφαση του.Εχω την powerbore σε 71cm.

Προτείνω ethos sport λόγο κάννης και τσοκ σε 71 εκ είναι κομπλέ!!!!

Την be diamond δεν την έχω ρίξει αλλά ανάμεσα σε ethos sport κ powerbore θα πήγαινε ξεκάθαρα στη δεύτερη για γενικό κυνήγι.. πολύ πιο ωραία αίσθηση για τα δικά μου γούστα...

Ethos sport!Συνηθως είναι πιο ποιοτικά κατασκευασμένα τα όπλα του σπορτινγκ

για γενικο κυνηγι μονοδρομος για μενα η be diamond,απο παπι μεχρι περδικα.

Δεν το έχω επωμιση αλλά θα ήθελα κάποια στιγμή να βάλω ένα sporting όπλο στον οπλοβαστο μου!!!!
Πιο στημενα φιλε .Καλυτερη σκανδαλη , πορτινγκ με πολυ πιο ευκολη δευτερη τουφεκια , καλυτερο ζυγισμα κ κινηση , οτι ζητανε οι σκοπευτες δηλαδη

Πιο στημενα φιλε .Καλυτερη σκανδαλη , πορτινγκ με πολυ πιο ευκολη δευτερη τουφεκια , καλυτερο ζυγισμα κ κινηση , οτι ζητανε οι σκοπευτες δηλαδη
Γενικά βλέπω τα σκοπευτικά είναι πιο προσεγμένα και στο κοντάκι πολλά από αυτά σου δίνουν αρκετά περιθώρια να το φέρεις ως ένα σημείο πάνω σου

Γενικά βλέπω τα σκοπευτικά είναι πιο προσεγμένα και στο κοντάκι πολλά από αυτά σου δίνουν αρκετά περιθώρια να το φέρεις ως ένα σημείο πάνω σου
Τα κοντακια τα εργοστασιακα πετα τα φιλε .Μονο στα μετρα σου κοντακι

Ηλια στα χερια μου φαινεται παιδικο το οπλο
Την συγκεκριμένη δεν την έχω πιάσει αλλά το βάρος της με προβληματίζει....η supersport....μαρεσε πολύ το ζύγισμα και η εργονομία της αλλά δεν νοείται όπλο sporting χωρίς ρυθμιζόμενο....ειδικά να έχει πλαστικά μέρη!Αν και αργά ή γρηγορα αν έχεις αξιώσεις θα πας αναγκαστικά σε κουστούμι,όλα τα αλλά είναι ημίμετρα!

Status
Not open for further replies.
Back