Kostas ContraDosi
Moderator
Ενημερωτικά ρωτάω.....Κατσε καλααααα.......
Εξάλλου δεν έχω Benelli....
Ενημερωτικά ρωτάω.....Κατσε καλααααα.......
Πεντακάθαρο σε άριστη κατασταση...Δεν πιστεύω να είναι σαν την μ2 έχω άσχημες εμπειρίες δύο άλλαξα από δαυτεςΒέβαια αξίζει αν είναι καθαρό το όπλο και πολύ καλή τιμή
Τι θεμα ειχες με τις m2?Πεντακάθαρο σε άριστη κατασταση...Δεν πιστεύω να είναι σαν την μ2 έχω άσχημες εμπειρίες δύο άλλαξα από δαυτες
Βάλε φωτό από το όπλο αν μπορείς,λίγα την δίνει....Καλησπέρα έχω βρει μια Benelli Deluxe 61 ποντους την δίνει 750 ευρώ την έχει κάποιος αξίζει σαν όπλο??
Την έχει μαγαζί που την άφησε άνθρωπος αν ξαναπεράσω θα την βγάλω φωτοΒάλε φωτό από το όπλο αν μπορείς,λίγα την δίνει....
Θέμα διάτρησης φίλεΤι θεμα ειχες με τις m2?
Θέμα διάτρησης?μήπως είχες θέμα με τα μέτρα??Θέμα διάτρησης φίλε
Πως το βγαλατε το συμπερασμα?Θέμα διάτρησης φίλε
Και φαντάσου ότι το μαγαζί βγάζει και αυτό κάτι.Την έχει μαγαζί που την άφησε άνθρωπος αν ξαναπεράσω θα την βγάλω φωτο
Πολύ καλή τιμή είναιΤην έχει μαγαζί που την άφησε άνθρωπος αν ξαναπεράσω θα την βγάλω φωτο
Και μυαλό δεν έβαλες;έχω άσχημες εμπειρίες δύο άλλαξα από δαυτες
6 magnum 7 απλές +1 θαλάμηBenelli m2
Παρακαλω οποιος φιλος την εχει με την κοντη αποθηκη να με ενημερωση ποσες magnum χωραει
Επησεις οποιος την εχει με την μεγαλη αποθηκη επησεις το ιδιο....
Δεν με ενδιαφερει με την προεκταση...... μονο με τη κοντη - μακρια ΜΑΜΙΣΙΑ αποθηκη.... και μονο η χωρητικοτητα σε magnum φισιγγια....
Με αυτό το όπλο σε πολλά είχα θέματαΘέμα διάτρησης?μήπως είχες θέμα με τα μέτρα??
Το συμπέρασμα το έβγαλα στα θυραματα και να φανταστείς την πρώτη την πήρα το 2008 μέχρι και 2015 πολλά θύραματα χαμενα...Και την άλλη πέρυσι και την κράτησα 6 μηνες....Αλλά όταν άλλαξα όπλο βρήκα την υγειά μουΠως το βγαλατε το συμπερασμα?
Αυτό βλέπω και γωΚαι μυαλό δεν έβαλες;