Χαρίζω την μ2 κοίτα μην ενδιαφέρεται κανένας...Αλλωστε ειναι γνωστο εδω και χρονια πως η Benelli τα "παιρνει" κατω απο το
τραπεζι απο φονικες εταιριες.....Βγαζει σκοπιμα οικολογικα οπλα για την αυξηση
των θηραματων,μην τα ξαναλεμε...
Χαρίζω την μ2 κοίτα μην ενδιαφέρεται κανένας...Αλλωστε ειναι γνωστο εδω και χρονια πως η Benelli τα "παιρνει" κατω απο το
τραπεζι απο φονικες εταιριες.....Βγαζει σκοπιμα οικολογικα οπλα για την αυξηση
των θηραματων,μην τα ξαναλεμε...
Και την χαριζεις κιολας.....Γιατι??
Χαρίζω την μ2 κοίτα μην ενδιαφέρεται κανένας...
Γιατί δεν σκοτώνει...Και την χαριζεις κιολας.....Γιατι??
Όχι να μην το παρεις!!!Δεν γνωρίζω το πότε πάντως το όπλο γυαλίζει είναι ελάχιστα χρησιμοποιημένο και μου άρεσαν πολύ τα ξύλα
Παίζεται ακόμα!!!!Όχι να μην το παρεις!!!
Να κάτσεις στη remington....Παίζεται ακόμα!!!!
Αυτό σκέφτομαι γτ θα το μετανιωσω το βλέπω παλυ και θα πάνε χαμένα τα χρήματαΝα κάτσεις στη remington....
Σου μιλάει ακόμα;Μερικοι δεν μπορουν να καταλαβουν τα αυτονοητα πολλες φορες δυστυχως....
Εχουμε στην παρεα φιλο που πρωτα ειπε Μπερετα και μετα μπαμπα!!!Ειχαμε
παει για φασσες στα Μαρμαρα πριν 3 χρονια και την ωρα που κοιμοτανε πηρα
την 391 και εγραψα στην κανη με μαρκαδορο κοκκινο Benelli.Αυτος το ειδε το
πρωι στο καρτερι αλλα που διαλυτικο να το σβησει!Τις φασσες που εχασε τις
επαιρνες και με πετρα που λενε!Μιλαμε για εγκεφαλικο προβλημα...οχι βλητικο!
Ο Μητσακος ειναι αδελφος αλλιως......Την ειχα ασχημα.Σου μιλάει ακόμα;
Και τελικά εσύ προσωπικά σε τι τσοκ και με ποιο φυσιγγι κατέληξε?Διχως ιχνος ειρωνιας για καμια αποψη και προς κανεναν θα καταθεσω μια κουβεντα που ειχα πριν λιγο καιρο με συγκυνηγο ο οποιος εκανε αλλον συγκυνηγο και πουλησε μια καινουρια Raffaelo crio γιατι λεει οι crio καννες ηταν αποτυχια και δεν σκοτωνουν....τον ρωτησα γιατι την πουλησες? Και μου απαντησε οτι μου ειπε ο "ταδε" οτι δεν σκοτωνει και οντως λεει τουφεκαγα γουρουνια και δεν επεφταν....του λεω το δοκιμασατε το οπλο και τα φυσιγγια?...ναι λεει πηγαμε και ανοιγε τα φυσιγγια (δραμια) που δοκιμαζαμε.....ρωταω με τι τσοκ δοκιμασατε?....λεει δεν ξερω ο "ταδε" οτι μου εβαλε....και μονο και μονο απο αυτες τις δοκιμες πουλησες το οπλο....θα μπορουσες να αγοραζες ενα αλλο τσοκ ή να δοκιμασεις αλλα φυσιγγια να δεις ποιο παει πιο καλα....το οπλο μου λεει πρεπει να τα ριχνει ολα καλα...και επεμεναν μαζι με τον "ταδε" οτι δεν σκοτωνε και ηταν αποτυχια της Benelli....στην παρεα ομως υπαρχουν και αλλα crio οπλα τα οποια αριθμουν πολλα γουρουνια....απλα οι κατοχοι τους ασχοληθηκαν παραπανω με την απλη διαδικασια να δοκιμαζουν φυσιγγια! Το εχω ξανα αναφερει...οταν το 2006 αγορασα την montefeltro (η μεταβαση ηταν απο την Auto 5 με σταθερο φουλ) ακουγα αλλους συγκυνηγους οι οποιοι μου ελεγαν βαλε το ταδε φυσιγγι και το ταδε τσοκ....ειχα βαλει το 3 τσοκ επανω και οτι γουρουνι σκοτωνα ηθελε να του ριξω τουλαχιστον 3 φυσιγγια και αλλα τα εχανα με τραυματισμους....στενοχωρια και κακο....αλλα οταν πηρα ολα τα τσοκ μαζι με χαρτι και διαφορες μαρκες φυσιγγιων και πηγα για δοκιμες καταλαβα τι γινοταν....τα ανοιγε τα δραμια παρα πολυ σε αποσταση απο τα 20μ.....φανταστειτε στα 30, 40 κλπ...ταπεινη μου αποψη ολα τα οπλα σκοτωνουν απλα θελουν να βρεις τον καταλληλο συνδυασμο με τα φυσιγγια! Και παλι δεν θελω να ειρωνευτω κανεναν...απλα καταθετω προσωπικη εμπειρια!!
Full τσοκ και remington 10βολα, winchester 12βολα! Δεν εχω φωτογραφια να δειτε διαφορα το 3 τσοκ με το full και τα 10βολα remi...! Ακομα και το 2 τσοκ με το full ειχε διαφορα!Και τελικά εσύ προσωπικά σε τι τσοκ και με ποιο φυσιγγι κατέληξε?
το πρόβλημα με τις raffaelo crio ξεκινάει από την βάση και σταματάει στην αποθήκη εκεί που δένει η κάννη.Διχως ιχνος ειρωνιας για καμια αποψη και προς κανεναν θα καταθεσω μια κουβεντα που ειχα πριν λιγο καιρο με συγκυνηγο ο οποιος εκανε αλλον συγκυνηγο και πουλησε μια καινουρια Raffaelo crio γιατι λεει οι crio καννες ηταν αποτυχια και δεν σκοτωνουν....τον ρωτησα γιατι την πουλησες? Και μου απαντησε οτι μου ειπε ο "ταδε" οτι δεν σκοτωνει και οντως λεει τουφεκαγα γουρουνια και δεν επεφταν....του λεω το δοκιμασατε το οπλο και τα φυσιγγια?...ναι λεει πηγαμε και ανοιγε τα φυσιγγια (δραμια) που δοκιμαζαμε.....ρωταω με τι τσοκ δοκιμασατε?....λεει δεν ξερω ο "ταδε" οτι μου εβαλε....και μονο και μονο απο αυτες τις δοκιμες πουλησες το οπλο....θα μπορουσες να αγοραζες ενα αλλο τσοκ ή να δοκιμασεις αλλα φυσιγγια να δεις ποιο παει πιο καλα....το οπλο μου λεει πρεπει να τα ριχνει ολα καλα...και επεμεναν μαζι με τον "ταδε" οτι δεν σκοτωνε και ηταν αποτυχια της Benelli....στην παρεα ομως υπαρχουν και αλλα crio οπλα τα οποια αριθμουν πολλα γουρουνια....απλα οι κατοχοι τους ασχοληθηκαν παραπανω με την απλη διαδικασια να δοκιμαζουν φυσιγγια! Το εχω ξανα αναφερει...οταν το 2006 αγορασα την montefeltro (η μεταβαση ηταν απο την Auto 5 με σταθερο φουλ) ακουγα αλλους συγκυνηγους οι οποιοι μου ελεγαν βαλε το ταδε φυσιγγι και το ταδε τσοκ....ειχα βαλει το 3 τσοκ επανω και οτι γουρουνι σκοτωνα ηθελε να του ριξω τουλαχιστον 3 φυσιγγια και αλλα τα εχανα με τραυματισμους....στενοχωρια και κακο....αλλα οταν πηρα ολα τα τσοκ μαζι με χαρτι και διαφορες μαρκες φυσιγγιων και πηγα για δοκιμες καταλαβα τι γινοταν....τα ανοιγε τα δραμια παρα πολυ σε αποσταση απο τα 20μ.....φανταστειτε στα 30, 40 κλπ...ταπεινη μου αποψη ολα τα οπλα σκοτωνουν απλα θελουν να βρεις τον καταλληλο συνδυασμο με τα φυσιγγια! Και παλι δεν θελω να ειρωνευτω κανεναν...απλα καταθετω προσωπικη εμπειρια!!
Για ποιο θεμα?το πρόβλημα με τις raffaelo crio ξεκινάει από την βάση και σταματάει στην αποθήκη εκεί που δένει η κάννη.
Για κανένα....Για ποιο θεμα?
Γιατί εγώ με 3* τσοκ και  αυτό είμαι superFull τσοκ και remington 10βολα, winchester 12βολα! Δεν εχω φωτογραφια να δειτε διαφορα το 3 τσοκ με το full και τα 10βολα remi...! Ακομα και το 2 τσοκ με το full ειχε διαφορα!
Δεν τα εχω δοκιμασει...βασικα ριχνω μονο μαγκνουμ φυσιγγια στο κυνηγι! Εν τω μεταξυ κ αυτα πανω κατω την ιδια τιμη με τα μαγκνουμ εχουν!Γιατί εγώ με 3* τσοκ και  αυτό είμαι super