Δεν έχω εμπειρία από το συγκεκριμένοΝαι ξέρω, τι λένε σαν όπλα; πρέπει να προσέξω κάτι; έτος κατασκευής; κάτι άλλο;
Δεν έχω εμπειρία από το συγκεκριμένοΝαι ξέρω, τι λένε σαν όπλα; πρέπει να προσέξω κάτι; έτος κατασκευής; κάτι άλλο;
Πολύ καλά όπλα είναι Βίκτωρα...Ναι ξέρω, τι λένε σαν όπλα; πρέπει να προσέξω κάτι; έτος κατασκευής; κάτι άλλο;
Πω!!! Πω!!! Αυτά τα πουλιά για να πέσουν θα θένε 9βολα!!!Πατσαβούρα ο τουρκος.
Ένα πενταρακι στο κεφάλι τον αφήνει σεκο ,στον αέρα όμως αλλάζουν τα πράγματα?Πω!!! Πω!!! Αυτά τα πουλιά για να πέσουν θα θένε 9βολα!!!
Χαχαχ
Δεμενη και ετοιμη για δραση (οταν ερθει η ωρα) και παλι η black eagle.....αυτη τη φορα βεβαια σ αλλα χερια....στα δικα μου.....fallout new vegas all perks
Όπου να ναι θα τις βγάλουμε απ' τις θήκες για την ΑνάστασηΤι έγινε παιδιά ? Δεν βλέπω κίνηση στο νήμα ...
Benelli Team
Πήγανε όλες για...αλλαγή κάννης.Τι έγινε παιδιά ? Δεν βλέπω κίνηση στο νήμα ...
Benelli Team
Τις πάμε και για μέτρα.....Πήγανε όλες για...αλλαγή κάννης.
Συγγνωμη για τη καθυστερηση.Η κανη και το καπακι του κλειστρου ειναι cerakote black gloss.Κουκλα εγινε. Την καννη τι χρώμα την έβαψες?
Αυτο που εχει χαμηλο προφιλ..μια διακιρτικη ασπρη μπιλια ειναι ενταξει ολη τη δουλεια την κανει το κοντακι το στοχαστρο ειναι για να επαληθευει την κινηση που κανει το οπλο σου ασυναισθηταΚαλημερα παιδες, στην υπερηψωμενη ρηγα, ποιο στοχαστρο ταιριαζει καλυτερα;;;;; ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!
Λίγο πάνω από 1000€ είναι καλή τιμή!εχει κοντα στα 2300& αυτή την στιγμή!Πρωτον τα πλαστικά εκεί πάσχει το συγκεκριμένο και έλεγξε αν γενικά έχει καμία μεγάλη αβαρια από Σκουριές και άλλες φθορές!Η αγαπημένη μου Μπενελα!Παρέα καλησπέρα πουλάει ένας γνωστός μου μια Καραμπίνα BENELLI SUPERSPORT, από της πρώτες που βγήκαν και σκεφτομαι να την πάρω, αυτό το όπλο τη τιμή μπορώ να το πάρω, και γενικά τη να προσέξω, και γνώμες δεχτές από οποίος το έχει η γνωρίζει.
Ποσο την δινει ο γνωστος σου φιλε ;Παρέα καλησπέρα πουλάει ένας γνωστός μου μια Καραμπίνα BENELLI SUPERSPORT, από της πρώτες που βγήκαν και σκεφτομαι να την πάρω, αυτό το όπλο τη τιμή μπορώ να το πάρω, και γενικά τη να προσέξω, και γνώμες δεχτές από οποίος το έχει η γνωρίζει.
Λέει για 1200 ευρώΠοσο την δινει ο γνωστος σου φιλε ;
Αν το οπλο ειναι σε καλη κατασταση ειναι μια καλη τιμη τα 1200ε , δεν υπαρχουν ζημιες η προβληματα στο οπλο αυτοΛέει για 1200 ευρώ