Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λέει για 1200 ευρώ
Σε αυτη την τιμη παρτην με κλειστα ματια..οπως ειπε και ο Δημητρης πιο πανω δυσκολα να βρεις τετοιο οπλο με ζημιες ειναι σκυλι..τα λεει ολα οτι ειναι ακομα στην αγορα και απο οταν ξεκινησαν να πωλουνταν η τιμη ηταν στα 1800 και τωρα καινουρια την βρισκεις 800 ευρω παραπανω..λεει πολλα αυτο

Το μαξιλαράκι που έχει για το μάγουλο είχε φθαρθει και ουσιαστικά έπαιζε και εκείνα τα βελάκια πάλι που έχει για το κομφορτ είχαν αρχίσει να μαλακώνουν!
Ηλια απλα η γυαλαδα φευγει λειτουργικα δεν εχει θεμα οσο για τα βελακια οσο μαλακονουν καλυτερα ειναι πιστευω αποροφανε καλυτερα

Αυτό για παράδειγμα δεν το έχω δει στην σουπερσπορτ!
Ουτε εγω ποτε ξεφλουδισμα , μονο στο πελμα το τζελ που εχει σε εναν φιλο παπιοκυνηγο , ειχε μικρη φθορα , αυτο σε οπλο που πηγαινε χρονια βαλτο

Το μαξιλαράκι που έχει για το μάγουλο είχε φθαρθει και ουσιαστικά έπαιζε και εκείνα τα βελάκια πάλι που έχει για το κομφορτ είχαν αρχίσει να μαλακώνουν!
Ηλια αυτο δεν το χω δει..μονη φθορα που εχω παρατηρησει σε ενος γνωστου μου ειναι το πελμα να του εχει φθαρει αλλα αν κανεις το οπλο γκλιτσα ή το παρατας στις πετρες κατω τι θα σου κανει;

Τα όπλα είναι για να χαλάνε τη να τα κάνουμε μαζί μας θα τα πάρουμε .sarcastic. .hunter. .hunter. εγώ έχω χαλάσει κάμποσα για διάφορους λόγους Beretta Remington πολα τα μόνα που μου αντιστάθηκαν τα Baikal και τα Benelli αλλά αν ήταν να ηχα μόνο ένα το Remington θα ήθελα και ας μου έκανε νούμερα

Τα όπλα είναι για να χαλάνε τη να τα κάνουμε μαζί μας θα τα πάρουμε .sarcastic. .hunter. .hunter. εγώ έχω χαλάσει κάμποσα για διάφορους λόγους Beretta Remington πολα τα μόνα που μου αντιστάθηκαν τα Baikal και τα Benelli αλλά αν ήταν να ηχα μόνο ένα το Remington θα ήθελα και ας μου έκανε νούμερα
Ετσι ειναι φιλε γυναικα που μας κανει ολα τα χατιρια τι βαριομαστε γρηγωρα αχαχαχαχα

Τεο στην 1100 αναφερεσαι ; σε ολες τις φωτο που ανεβαζουν πολλα παιδια απο ολη την Ελλαδα κ σε ολα τα κυνηγια , σε ολες με τα πιο πολλα παντα υπαρχει το ιδιο οπλο , κ αυτο ειναι η αληθεια , με διαφορα το φονικοτερο οπλο η Super sport φιλε

Last edited:
Τεο στην 1100 αναφερεσαι ; σε ολες τις φωτο που ανεβαζουν πολλα παιδια απο ολη την Ελλαδα κ σε ολα τα κυνηγια , σε ολες με τα πιο πολλα παντα υπαρχει το ιδιο οπλο , κ αυτο ειναι η αληθεια , με διαφορα το φονικοτερο οπλο η Super sport φιλε
Δεν το πιστεύω αυτό με τίποτα άσε τη λένε τα έχω δοκιμάσει όλα και δεν λέω λόγια του αέρα

Status
Not open for further replies.
Back