Πρώτον δεν γνωρίζουμε Εάν είναι trulock δεν αναγράφουν κάτι πάνω τα συγκεκριμένα τσοκ Αν δεν κάνω λάθος.
Επειδή τα συγκεκριμένα Τα έχω δοκιμάσει τα trulock Σε πληροφορώ ότι είναι ένα τσοκ κάτω από την αναγραφόμενη διάμετρος τους.
Βέβαια σε ότι όπλα Benelli έχει δοκιμαστεί το trulock που γράφει trulock επάνω δεν απέδιδε όπως απέδιδαν τα μαμα τσοκ, και άλλα έξω εργοστασιακά τσοκ.
Όσον αφορά το porting εννοείται και αυτή είναι η λογική τους, να είναι οι τρύπες σε συγκεκριμένες Μοίρες για να βοηθά την αναπήδηση της κάννης Δεν χρειάζεται να ρωτήσουμε οπλουργό, είναι αυτονόητο.
Τώρα όσον αφορά τις αποστάσεις φυσικά τις Γνωρίζεις καλύτερα εσύ, αλλά φίλε μου το ότι θηρευσες λαγό σε αυτά τα μέτρα, και το θυμάσαι ακόμα σημαίνει ότι είναι μία περίπτωση στο τόσο δεν είναι επαναλαμβανόμενο... που θέλω να καταλήξω σημασία μέγιστη έχει η σκόπευση και τα μέτρα του όπλου. Το κοντάκι σκοτώνει φίλε μου και εσύ Πού είσαι πίσω από αυτό. Γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί κυνηγοί που αλλάζουν επανειλημμένως όπλα Γιατί δεν σκοτώνουν και όταν ένα όπλο είναι το κοντάκι στα μέτρα τους χωρίς να το γνωρίζουν φυσικά λένε ότι αυτή η κάνη γ@μ@ είναι η καλύτερη που έχουν δοκιμάσει.
Σου εύχομαι να χαρείς το όπλο σου και να έχεις πολλές επιτυχίες.