Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μιλτο εγω δεν ειπα κατι για σενα προσωπικα γτ ετσι φενετε οτι το πηρες γενικα μιλαω και δεν χλευαζω εχω την ss πολυ καιρο και την πληρωσα με τον ιδρωτα μου δε μου την καναν δωρο σαβουρα ενοω ενα παλιο οπλο με πολυ ταλεπορια επανω του και προς θεου φιλε μη τρελαθουμε μια χαρα κουβεντες κανουμε οι δυο μας δε θα τα χαλασουμε τωρα τα μνμτα ειναι περιεργα δεν εχουν υφος απλα ρε συ εμενα μου βγηκε μαπα πως να το κανουμε τωρα ειμαι πικραμενος απο τετιο ονομα και τιμη
Φιλε καμια παρεξηγηση ο ρημαδης ο γραπτος λογος ευκολα παρεξηγιεται..σιγουρα βγαινουν και παρτιδες που μπορει να βγαλουν θεματα δεν το συζηταμε αυτο..εξαλλου δεν μπορει ολοι μας να εχουμε τα ιδια γουστα απο μενα καμια παρεξηγηση κουβεντα να γινεται να περναμε την ωρα μας κανουμε

Ενα τελευταιο και κλεινω οχι για αντιλογια μαζι σου και φυσικα δεν ειμαστε κυρα κουλα εδω και δε πιστευουμε τον καθενα και ψαχνουμε εμπεριστατομενες αποψεις εχουμε φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο λοιπν απορια το εχω για πιο λογο δεν αναγραφουν trulock τα τσοκ θελω να μου πεις γτ πχ λεει η waterfoul εχει rob roberts πχ το φωναζουν και το λεει η εταιρια στην ss γτ ρε φιλε δε λενε τπτ benelli criochokes γραφει επανω
Αυτο και σε μενα κανει εντυπωση γιατι δεν το χουν αναφερει πουθενα απλα λεω οτι ακουγεται..αλλα δεν ειναι και περιεργο οτι απ οταν ξεκινησε να βγαινει στην παραγωγη κοστιζε γυρω στα 1800 και τωρα την βρισκεις καινουρια 800 ευρω περιπου πιο πανω;απο εμπορικης πλευρας δεν στεκει κανονικα θα πρεπε να πεσει η τιμη της

Πρώτον δεν γνωρίζουμε Εάν είναι trulock δεν αναγράφουν κάτι πάνω τα συγκεκριμένα τσοκ Αν δεν κάνω λάθος.
Επειδή τα συγκεκριμένα Τα έχω δοκιμάσει τα trulock Σε πληροφορώ ότι είναι ένα τσοκ κάτω από την αναγραφόμενη διάμετρος τους.
Βέβαια σε ότι όπλα Benelli έχει δοκιμαστεί το trulock που γράφει trulock επάνω δεν απέδιδε όπως απέδιδαν τα μαμα τσοκ, και άλλα έξω εργοστασιακά τσοκ.
Όσον αφορά το porting εννοείται και αυτή είναι η λογική τους, να είναι οι τρύπες σε συγκεκριμένες Μοίρες για να βοηθά την αναπήδηση της κάννης Δεν χρειάζεται να ρωτήσουμε οπλουργό, είναι αυτονόητο.
Τώρα όσον αφορά τις αποστάσεις φυσικά τις Γνωρίζεις καλύτερα εσύ, αλλά φίλε μου το ότι θηρευσες λαγό σε αυτά τα μέτρα, και το θυμάσαι ακόμα σημαίνει ότι είναι μία περίπτωση στο τόσο δεν είναι επαναλαμβανόμενο... που θέλω να καταλήξω σημασία μέγιστη έχει η σκόπευση και τα μέτρα του όπλου. Το κοντάκι σκοτώνει φίλε μου και εσύ Πού είσαι πίσω από αυτό. Γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί κυνηγοί που αλλάζουν επανειλημμένως όπλα Γιατί δεν σκοτώνουν και όταν ένα όπλο είναι το κοντάκι στα μέτρα τους χωρίς να το γνωρίζουν φυσικά λένε ότι αυτή η κάνη γ@μ@ είναι η καλύτερη που έχουν δοκιμάσει.
Σου εύχομαι να χαρείς το όπλο σου και να έχεις πολλές επιτυχίες.
Τασο δεν ξαναδοκιμασα ποτε τρουλοκ για να λεμε την αληθεια..απλα αυτο ακουγεται και το λεω.
Για το πορτονγκ μην το λες οτι ολοι γνωριζουν οτο πρεπει να ειναι σε συγκεκριμενες μοιρες απλα το βλεπουν σαν τρυπες στην καννη..στην συγκεκριμενη βλεπω οτι ειναι σωστα μελετημενες και κανουν την δουλεια που πρεπει.
Για την τουφεκια ναι την θυμαμαι την συγκεκριμενη αλλα δεν ειναι μεμονωμενη..ειμαι λατρης της μακρινης τουφεκιας και οπου με περνει την κανω οχι παντα με επιτυχια αλλα καλουτσικα ποσοστα εχω..αυτο που λες για το κοντακι με βρισκεις απολυτα συμφωνο δεν ειμαι απο τα ατομα που αλλαζουν οπλο επειδη και καλα δεν τους καθεται το οπλο..εχω κανει κοντακι σε οπλο μου και ξερω..και στην ss το κοντακι ειναι παρα πολυ καλα στα μετρα μου πανω ισως γι αυτο το θεωρω πολυ καλο γιατι εχω τις επιτυχιες των δυνατοτητων του οπλου

Την ss την έχει ο αδελφός μου αγωρασαμε την ίδια μέρα αυτός την ss και εγώ την greystone όταν τα δοκημασαμε ήθελε να τη δώσει πίσω η greystone την ξεφτιλισε στη κυριολεξία και καλητερες κατανομές και καλύτερη δύναμη από τότε την κυνήγισα πολες φορές τα θετικά για μένα είναι ότι είναι καλοζυγιζμενη και στρίβει εύκολα βλητικα για μένα δεν με εντοπωσιασε μια απλή μπενελι με 18,3 αυλό

Την ss την έχει ο αδελφός μου αγωρασαμε την ίδια μέρα αυτός την ss και εγώ την greystone όταν τα δοκημασαμε ήθελε να τη δώσει πίσω η greystone την ξεφτιλισε στη κυριολεξία και καλητερες κατανομές και καλύτερη δύναμη από τότε την κυνήγισα πολες φορές τα θετικά για μένα είναι ότι είναι καλοζυγιζμενη και στρίβει εύκολα βλητικα για μένα δεν με εντοπωσιασε μια απλή μπενελι με 18,3 αυλό
Πεστα αγορι μου

Πεστα αγορι μου
Τολη θελεις να κανονισουμε να βρεθουμε μολις αρχισει το κυνηγι να ριξουμε σε χαρτονι ; εσυ οτι οπλο θελεις , εγω μια σουπερ σπορτ , σε οτι μετρα θελεις κ με οποιο φυσιγγι θελεις , η οποιος αλλος θελει στελνει πμ

Τολη θελεις να κανονισουμε να βρεθουμε μολις αρχισει το κυνηγι να ριξουμε σε χαρτονι ; εσυ οτι οπλο θελεις , εγω μια σουπερ σπορτ , σε οτι μετρα θελεις κ με οποιο φυσιγγι θελεις , η οποιος αλλος θελει στελνει πμ
Μαμα υποθετω ετσι???

Φιλε αν θες σου στελνω την δικια μου..ξερεις οτι δεν εχει πειραχτει στελνω και κεινο το ωραιο φυσιγγακι που σου χα δειξει με την mg2 να ριξετε..εγω θα ρθω μετα για τσιπουρα .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

Φιλε αν θες σου στελνω την δικια μου..ξερεις οτι δεν εχει πειραχτει στελνω και κεινο το ωραιο φυσιγγακι που σου χα δειξει με την mg2 να ριξετε..εγω θα ρθω μετα για τσιπουρα .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.
Καλα εσεις κοψτε φλεβα για τη benelli και μετα ριξτετο στο ποτο ετσι κι αλιως ειτε νικιτες ειτε χαμενοι το τσιπουρο θα το πιουμε εαν βρεθουμε πρωτα ο θεος αλλα καλυτερα ελατε στα μεροι μου να παμε και για καμια φασσα μετα τουλαχιστον μη μας φαν τα τσιμεντα κατα κει

Status
Not open for further replies.
Back