Dimitris benelli
Banned
Μια ζωη μεσα στην Pilla ρε φιλε πολεμαωΣωστός ο Μήτσος!
Μια ζωη μεσα στην Pilla ρε φιλε πολεμαωΣωστός ο Μήτσος!
Ο συγκεκριμένος φακός είναι για τις μαυρες, αντε σε υπερβολικά μεγάλη συννεφιά.....Μια ζωη μεσα στην Pilla ρε φιλε πολεμαω
Οπως κατβαζει το οπλο το μηκος ετσι αλλαζει και το cast off -onΜάνο το χαμήλωμα εκτός με τη φλάντζα μπορείς να το δώσεις λίγο και από το μακρυμα του κοντακιού αλλά και με το pitch. Απλά το progressive comfort δεν ξέρω τι περιθώρια σου αφήνει να κάνεις για αυτά τα δύο. Εγώ προσωπικά θα κοιτούσα να το χαμηλώσω λίγο με το pitch, αυτό θα βοηθήσει επίσης να μη σου χτυπά το όπλο στο ζυγωματικο, να κάθεται καλύτερα στο στήθος κατά την επωμιση, πιο ευθεία ανάκρουση και μικρότερη αναπήδηση κάννης. Δευτερευόντως ίσως το μακραινα και λίγο, αλλά χωρίς να χάσει την ταχύτητα του στην επωμιση και να σκαλωνει στη μασχάλη. Το pitch μου φαντάζει πιο "ευεργετικό", με περισσότερα θετικά ας το πούμε.
Ετσι εξυγητε στη συνεφια εχω δει πολυ καλα αποτελεσματαΤο κιτρινο χρωμα διογκωνει ανοιγει την ιριδα , αν το φορας σε ηλιοφανεια θελεις να στραβωθεις με λιγα λογια , δεν υπαρχει πιθανοτητα εστιασης
Ο Valeriano Sabbati εισαι ρε φιλε ;Οπως κατβαζει το οπλο το μηκος ετσι αλλαζει και το cast off -on
Οχι φιλε ο αλλος ειμε ο γαλλος να δεις πως τον λενε με τα ξυλα κοσμιμα...! οταν μιλας εγω ακουω παρεπιπτοντος για αυτο εφερα το κοντακι μου οσο μπωρουσα καλυτερα πανω μου ματια στο στοχο σκεψη μηδεν στοχος ανατιναξηΟ Valeriano Sabbati εισαι ρε φιλε ;
Ο Ricardo ?Οψι φιλε ο αλλος ειμε ο γαλλος να δεις πως τον λενε ματα ξυλα κοσμιμα
Αυτος μα τα μικρισκοπια στα ματια μονο στο σαλονι να καθιζα μου φτανειΟ Ricardo ?
Ακριβως , εκλεινες τα ματια για να μην στραβωθειςΕκείνη την ημερα έριχνε παπάδες και περίμενα συννεφιά. Άνοιξε ο καιρός και οντως δεν εκανε ο κίτρινος φακός αλλα βαριόμουν να τον αλλαξω. Κανα 2 πιάτα τα έχασα λόγω του ήλιου
Κατάλαβα τη εννοείς!!Το κιτρινο χρωμα διογκωνει ανοιγει την ιριδα , αν το φορας σε ηλιοφανεια θελεις να στραβωθεις με λιγα λογια , δεν υπαρχει πιθανοτητα εστιασης
Αναλογα τα ματια , πες τι γυαλια εχεις να σου προτεινω κατιΚατάλαβα τη εννοείς!!
Εσύ ποιο χρώμα κατά τη γνώμη σου θα ήταν σωστό για ηλιοφάνεια?
Είχα πάρει τον Δεκέμβριο σε χρώμα κίτρινο τα MSA εάν τα ξέρεις? Μόνο για το κυνήγι και για προστασία και μονο το απόγευμα τα φόραγα από της τέσσερις και μετά!! Και τα άλλα είναι του ήλιου που έχω με σκούρο χρώμα αλλά δεν είναι για το κυνήγι, γι'αυτό πήρα και αυτά που έγραψα ποιο πάνω!Αναλογα τα ματια , πες τι γυαλια εχεις να σου προτεινω κατι
Φίλε το ένα είναι το cal12 που βγήκε σε 1000 κομμάτια και το άλλο το cal20 που βγήκε σε 500, δεν είναι ίδια όπλα.Να κάνω μια ερώτηση από περιέργεια. Το όπλο που πήρε ο αδερφός μου βγήκε σε 1000 κομμάτια παγκοσμίως. Πιστεύετε πως είναι αλήθεια αυτό; Με μια γρήγορη ματιά βρίσκεις καμία 10αριά όπλα στην Ελλάδα να πωλούνται σε καταστήματα αυτή τη στιγμή. Φαντάζομαι θα έχουν αγοράσει και μερικά. Από την άλλη η Ελλάδα αποτελεί έναν πολύ καλό αγοραστή Benelli οπότε θα μπορούσαμε όντως να έχουμε εισάγει έναν μεγάλο αριθμό από αυτά. Στο παρακάτω βίντεο που είναι για την benelli 50 για την οποία παρήχθησαν 1000 κομμάτια επίσης παρατηρώ στο 2:59 ότι γράφει πάνω στο όπλο 1/500 ενώ σε πολλά άλλα σημεία γράφει 1/1000. Δεν ξέρω Ιταλικά όμως οπότε αν αναφέρει κάτι δεν μπορώ να το γνωρίζω.
View attachment 13528
View attachment 13529
Όλα πιθανά είναι... Ποιον να εμπιστευτείς;Μπορεί αραγε να βρεθεί τέτοιο νέο πιστοποιητικό για όπλο που πουλήθηκε μεταχειρισμένο χωρίς το παλιό πιστοποιητικό που το συνόδευε;