Καλοριζικο το οπλο και το στοκακι αν και δεν χρειαζοταν,Εγω το κυνηγησα γιατι ο γιος μου δεν ειχε αδεια ειναι ποιο μικρος αλλα ερχοταν κοντα ,Και φυσιγγια με 36 γραμ που εριξα δεν καταλαβα κλωτσιμα εριξα και 38 γραμ με μαλλινοταπαView attachment 27355τις πηρα και αυτό το τσοκ
Σε ευχαριστώ φίλε.πηρα έξτρα το δικό τις το 2 άστρα. Και πηρα και το bell γιατί διάβασα καλά σχολεία.ειχε μέσα 3 τσοκ. Εγώ κυνηγάω μέχρι 35 -36 γραμμάρια το χειμώνα. Όποτε ναι πιστευω να μην έχει έντονο κλωτσιμα.το καλοκαίρι 32 δεν έχει θέμα καθόλου. Το θυμάμαι από τις άλλες benelli. Καλορίζικο και καλο κυνηγετο και το δικό σου. Έτσι ξεκίνησα και εγώ με τον θείο μου χωρίς όπλο μεχρι τα 16 που μου έκανε δώρο το προτο όπλο δίκανο πλαγιο. Ερωτας μεγαλος.. Να το χάρις το παιδι σου. Και τις στιγμες μαζί του εκεί έξω...Καλοριζικο το οπλο και το στοκακι αν και δεν χρειαζοταν,Εγω το κυνηγησα γιατι ο γιος μου δεν ειχε αδεια ειναι ποιο μικρος αλλα ερχοταν κοντα ,Και φυσιγγια με 36 γραμ που εριξα δεν καταλαβα κλωτσιμα εριξα και 38 γραμ με μαλλινοταπα
Έχει στενο αυλό και αυτή. 18.4.δεν ξέρω αν έχει μεγάλο λάκτισμα λόγο βάρους. Ισος οχιΗ σουπρεμ η νεα εχει μικροτερο λακτισμα η πρωτη μπισταγε αν εριχνες 36αρια
Σε ευχαριστω πολυ Περασαμε ομορφες κυνηγετικες στιγμες φετος ,Πλακα ειχε που 2-3 φορες φερμαρε ο σκυλος επιανα θεση και η μπεκατσα πηγενε πανω τουΣε ευχαριστώ φίλε.πηρα έξτρα το δικό τις το 2 άστρα. Και πηρα και το bell γιατί διάβασα καλά σχολεία.ειχε μέσα 3 τσοκ. Εγώ κυνηγάω μέχρι 35 -36 γραμμάρια το χειμώνα. Όποτε ναι πιστευω να μην έχει έντονο κλωτσιμα.το καλοκαίρι 32 δεν έχει θέμα καθόλου. Το θυμάμαι από τις άλλες benelli. Καλορίζικο και καλο κυνηγετο και το δικό σου. Έτσι ξεκίνησα και εγώ με τον θείο μου χωρίς όπλο μεχρι τα 16 που μου έκανε δώρο το προτο όπλο δίκανο πλαγιο. Ερωτας μεγαλος.. Να το χάρις το παιδι σου. Και τις στιγμες μαζί του εκεί έξω...
Καθόλου φίλε μου. Πίστεψε με και εγώ πολλες φορες απορώ γιατί το σχολιάζουν. Απλά ρώτησα λόγο βαρους και μόνο. Επιδη είναι ελαφρη.κηνηγαω χρόνια με δυκανα. 34 35 και 36 γραμμάρια. Ποτε δεν με ενόχλησε η benelliΠολύ ευαίσθητο ώμο έχετε βρε παιδιά ή ρίχνετε καραβιές φυσίγγια
Αν υπάρχει οπτική επαφή με θήραμα δεν αισθάνομαι τίποτα ούτε με μονόκανο
Ευχομαι πολες τέτοιες στιγμές και στο μέλλον μαζί του. Αξία ανεκτίμητη. Τώρα περνω τον ανιψιο μου μαζί. Του έκανα δώρο ένα δίκανο. Έβγαλε περσι πρωτη φωρα άδεια. Ερχόταν μαζί μας από τα 12. Τώρα είμαστε 3 γενιές. Θείος ανιψιός. Αξία τεράστια. Και ας μην πεξουμε ουτε τουφεκιαΣε ευχαριστω πολυ Περασαμε ομορφες κυνηγετικες στιγμες φετος ,Πλακα ειχε που 2-3 φορες φερμαρε ο σκυλος επιανα θεση και η μπεκατσα πηγενε πανω του
Μπραβο σας Αγαπαω πολυ την Κρητη ,εχω ερθει πανω απο 10 φορεςΕυχομαι πολες τέτοιες στιγμές και στο μέλλον μαζί του. Αξία ανεκτίμητη. Τώρα περνω τον ανιψιο μου μαζί. Του έκανα δώρο ένα δίκανο. Έβγαλε περσι πρωτη φωρα άδεια. Ερχόταν μαζί μας από τα 12. Τώρα είμαστε 3 γενιές. Θείος ανιψιός. Αξία τεράστια. Και ας μην πεξουμε ουτε τουφεκιαView attachment 27382
Πολλά ζητάς.χαχαΚαλή περίπτωση θα ήταν η becaccia να έβγαινε και με το κοντάκι της Ethos.
Το σύστημα progressive comfort και ας είναι σε σανιδια.Πολλά ζητάς.χαχα
Κάτσε να το πάρουν οι τουρκοι , να το βάζουν και στις σφεντόνες και να δούμε τι θα κάνει μετά η μπενελουγκα.Το σύστημα progressive comfort και ας είναι σε σανιδια.
Αν καπιος ξερει που ντουφεκαει εχει φτασει σε μαγαλο επιπεδο αλιως ολοι ντουφεκοι θα ειμαστανΈνα τελευταίο ...
Τα πάντα ξεκινούν από τον χειριστή του όπλου.
Όταν κάποιος δεν ξέρει που ΑΚΡΙΒΩΣ τουφεκάει, ότι όπλο και να πάρει η επιτυχία εναπόκειται πάντα στην τύχη και όχι στο όπλο.
Δως του το όπλο και τα φυσίγγια με την μεγαλύτερη δυνατή "δύναμη" και συγκέντρωση.
Ίσως να μην ξαναχτυπήσει θήραμα.
Δεν ξέρω αν σε βοήθησα ούτε υπονοώ ότι δεν ξέρεις που τουφεκάς, γράφω μερικές φορές κάποια πράγματα που θεωρώ βασικά μιας και μας διαβάζουν και νέοι.
Αν είσαι ευχαριστημένος από το όπλο σου γιατί να μπλέξεις με άλλο ?
Υπάρχει κάτι που σε ενοχλεί στην xlr ?
Με τόσα κυνήγια γύρω σου, εσύ είσαι τούφεκος.Αν καπιος ξερει που ντουφεκαει εχει φτασει σε μαγαλο επιπεδο αλιως ολοι ντουφεκοι θα ειμασταν
Δεν λεω για το κεντρο μιλαω για το πιος πραγματικα μπωρει και βλεπει που παει η τουφεκια του οταν αστοχισεΜε τόσα κυνήγια γύρω σου, εσύ είσαι τούφεκος.
Για μένα το ότι ξέρω που τουφεκάω δεν σημαίνει ότι τουφεκάω πάντα κέντρο.
Σημαίνει ότι ξέρω πότε έχω κάνει μ@λακία και δεν κατηγορώ όπλα, φυσίγγια, στραβοξύπνημα, το ότι είδα το πρωί παπά ή μου ευχήθηκε ο άλλος καλό κυνήγι
Τα έχω ακούσει όλα τα παραπάνω
Δεν βλέπω που πάει η τουφεκιά, ελάχιστοι ίσως μπορούν.Δεν λεω για το κεντρο μιλαω για το πιος πραγματικα μπωρει και βλεπει που παει η τουφεκια του οταν αστοχισε