Tolis SBE1
Banned
Να κλαις που δεν ηρθε σε πρασινο κουτι αχαχαχαΔεν το ήξερα παιδιά. Γράψτε λάθος. Θα το κοιτάξω όμως να σιγουρευτώ.
Τώρα να χαρώ ή να κλάψω με την Μ2 μου που δεν είναι κρυουλιάρα
Να κλαις που δεν ηρθε σε πρασινο κουτι αχαχαχαΔεν το ήξερα παιδιά. Γράψτε λάθος. Θα το κοιτάξω όμως να σιγουρευτώ.
Βρε killer, τι εχεις βάλει στην λαβή ;View attachment 29479μονη βολη στο επομενο καρτερι ειναι ο ιδιοκτητης του οπλου που δε σκωτωνει το προηγουμενο σκ του φυγε ο συγγεκριμενος καπρος στα ιδια μετρα ιδιο φυσιγγι ιδιο οπλο αχαψαχαχ οταν ηρθε εξυνε το κεφαλι καμια ωρα αχαχαχαχα
Ρε φιλε ποτε θα καταλαβεις οτι αυτα ειναι που κανουν τη μπενελλι να σκοτωνει ???Βρε killer, τι εχεις βάλει στην λαβή ;
Grip για ρακέτες τένις ή ύφασμα α λα sniper ;
Βγάλε και το προφυλακτικό από το κοντάκι.
Για την Μ2 μόνο τα τσοκ είναι crio, όχι η κάνη.Δεν το ήξερα παιδιά. Γράψτε λάθος. Θα το κοιτάξω όμως να σιγουρευτώ.
Απλη ονομασια ειναι μη ψαρωνεις να μη μπερδεβοντε με τα optima plusΓια την Μ2 μόνο τα τσοκ είναι crio, όχι η κάνη.
Ούτε ζέστη ούτε κρύο
Εδω ρε γιαννη ντουφεκησαμε πετρολατα στα 30 μετρα με 6αρια σκαγια και 3αρι μαμα και ψαχναμε τα σκαγια με δυο φυσηγγια εμπορηκα....και οπλο κεντραρισμενο τι σφιχτες μου λες σου εκατσε καλη καννη εσενα να λες...βαρησα 2 τα πρασινα καθηστα στα 20 μετρα την ιδια μερα και τους εκλασα τα@@@@@ τι να λεμε τωρα.Η κανες κριο εχουν την ιδιοτητα να βγαζουν λιγο πιο σφιχτες τουφεκιές οζι σκορποσκαγιε
Ηλια εμενα ηταν πολυ καλη η κανη της αλλα το καταλαβα οταν την εδωσα και μετα η μαλακιες ετσι ειναι το καταλαβαινεις αφου την κανειςΕδω ρε γιαννη ντουφεκησαμε πετρολατα στα 30 μετρα με 6αρια σκαγια και 3αρι μαμα και ψαχναμε τα σκαγια με δυο φυσηγγια εμπορηκα....και οπλο κεντραρισμενο τι σφιχτες μου λες σου εκατσε καλη καννη εσενα να λες...βαρησα 2 τα πρασινα καθηστα στα 20 μετρα την ιδια μερα και τους εκλασα τα@@@@@ τι να λεμε τωρα.
Το οπλο αυτο εχει και γαμω τα ζυγησματα με 66 αρα καννη...εμενα μου ερχοτα τελεια αν και αρηστερος
Δεν νομίζω αλλά χεστήκαμε κιόλαςΑπλη ονομασια ειναι μη ψαρωνεις να μη μπερδεβοντε με τα optima plus
Συνηθως το μυαλο για ολα φταιει φιλεΟ όρος crio αναφέρεται στην κρυογενή κατεργασία των κανών.
Όλες οι κάνες των benelli σήμερα έχουν αυτή την κατεργασία.
Δεν φταίει η κατεργασία.
Το τι φταίει, ένας θεός το ξέρει.
Γιαννη 18,4 ειναι η ss που εχεις?Εγω δυο με κρυογενη κανη εβγαζαν πιο σφιχτες ντουφεκιες και μαλιστα η πρωτη μπεκατσια μολις τις βιδωνα τσοκ απο την ςς πανω μεταμορφωνταν προς το καλυτερο .Παντως η ςς που εχω βγάζει σφιχτοτερες ντουφεκιες απο παρα πολλα οπλα που την εχω συγκρινει και με φυσιγγια εμποριου με αυτα που τραβαει δυσκολα την φτάνει οπλο αν την υποστηριξεις σσκοπευτικα βλεπεις πραγματα απιστευτα σε σκοτωματα .
Συνηθως το μυαλο για ολα φταιει φιλε
18.35 μετρημενη αλλά γραφει 18.4και δευτερη του πατέρα μου το ιδιο ητανΓιαννη 18,4 ειναι η ss που εχεις?