Με οτι σου κανει καλυτερα το κεφι κυνηγας Βασιλη, αλλα εχω μια απλη ερωτηαη, αυτη η ρημαδα η 11-87 τοσα πολλα προβληματα σου εβγαλε; και στα ποσα χρονια και εισαι τοσο αρνητικα παθιασμενος απεναντι της?Λοιπόν πάμε από την αρχή.
1. Καταλάβατε ότι δεν έχω κανέναν ενδοιασμό να κράξω όπλα ούτε δουλεύω για την Benelli
2. Με την Μ2 πέρα από γουρούνια και τσίχλα με τον μικρό δεν έχω κυνηγήσει τίποτα άλλο επανειλημμένα. Επειδή φέτος θέλω να κυνηγήσω
γι' αυτό ξεκίνησα δοκιμές.
3. Όταν είχα αγοράσει την 1187 είχα κάνει το ίδιο αλλά με φυσίγγια εμπορίου.
Δύο φυσίγγια από όλες τις μάρκες (που μπορούσα να βρω) και τενεκέδια.
Η μόνη τουφεκιά με την 1187 στην οποία είδα κάτι διαφορετικό και θυμάμαι ήταν με Rem nitro 3" (μάλλον 52gr) με το Turkey XF.
Καμία άλλη δεν μου έκανε εντύπωση.
4. Στα συγκριτικά που είχα ανεβάσει M2 vs 1187 με εμπορικά υπήρχαν ασήμαντες διαφορές.
5. Την δεύτερη σειρά με τα 11 ολόιδια φυσίγγια που μου ετοίμασε ο Νίκος θα τα ρίξω με το Briley F και όχι με την 1187. Δεν ασχολούμαι άλλο με το κωλο-όπλο. Κουράστηκα. Βασικά ήθελα να κάνω συγκριτικό αλλά τώρα μετάνιωσα
6. Οι τουφεκιές με την Μ2 τώρα.
View attachment 32347
Η σειρά είναι όπως οι φωτογραφίες που έχω βάλει.
Πάμε στα 12/70.
Στο Νο6 προτιμώ την 2 και 6. Δεν είναι άσχημες (για μένα) αλλά δεν είναι για 50μ. Η 7 είναι απαράδεκτη.
Βλέπετε όμως το μοναδικό #5 πόσο καλύτερα πήγε.
Στα 12/76
Προσέξτε το 88% στο #3.
Τα #4 πήγαν καλά και ειδικά το τελευταίο με τον SG Magnum.
Δικά μου συμπεράσματα και για το δικό μου όπλο.
- Αυλοί, κώνοι και @@ μπλε. Θα έπρεπε τα 4 τελευταία φυσίγγια να πατώσουν. Όχι μόνο δεν πάτωσαν αλλά και σε συγκέντρωση και σε δύναμη στην λαμαρίνα ήταν αισθητή η διαφορά (όπως και στον ώμο).
- Όσο χοντραίνει το σκάγι εκεί δείχνει το Full μαμά. Στα ψιλά μην το χρησιμοποιείτε.
- Ο SG κορυφή !!!
- Από τα 70άρια καλύτερα για εμένα τα φυσίγγια με τον αριθμό 2 και 6 για μακρινές αποστάσεις
- Από τα 76άρια καλύτερα για εμένα τα φυσίγγια με τον αριθμό 2 και 4 για μακρινές αποστάσεις
Σας βάζω και ότι ξέρω από τα φυσίγγια και πάλι ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στον Νικόλα.
View attachment 32349
Δηλαδη κατι καλο δεν σου εδωσε ποτε αυτη η ερμη η 11-87?
Δεν στο λεω επειδη εχω κι εγω ρεμινγκτον, και μπενελι να ηταν το συγκεκριμενο οπλο η παλι την ιδια ερωτηση θα σου εκανα.