Βασίλη έπρεπε να μην ρίξεις με άσσο αλλα με ποιο ανοιχτό τσοκ θα είχες καλύτερα αποτελέσματα .
Βασίλη έπρεπε να μην ρίξεις με άσσο αλλα με ποιο ανοιχτό τσοκ θα είχες καλύτερα αποτελέσματα .
Γιάννη πολλά έπρεπε να κάνω αλλά μέσα στην τρεχάλα φίλε δεν προλαβαίνω.Βασίλη έπρεπε να μην ρίξεις με άσσο αλλα με ποιο ανοιχτό τσοκ θα είχες καλύτερα αποτελέσματα .
Της ςς ο άσσος φίλε με χοντρά μέχρι 42 γρ άνοιγε τρύπες μπάλα κυριολεκτικά δοκιμασμένο.
Μην μου αρχίζεις κώνους τώρα ...Δεν συμβαίνει με όλα αλλά ισχύει ο ηδη στενός αυλός με τον κοντό κώνο δεν παίρνει πολύ πνιξιμο και μην μου σύγκρινεις ότι η Μπερέτα είναι το ίδιο γιατί έχει άλλη φιλοσοφία κατασκευής στην κανη το κάθε τι κάπου χάνει κάπου κερδίζει πάντως τα τσοκ της ςς δούλευαν τα χα βάλει πάνω και στη σέντρο και στη πρώτη μπεκάτσια που είχα τα μεταμόρφωνε τα όπλα.
Benelli Μ2 όλες οι τουφεκιές με Full μαμά στα 36.5μ από το στόμιο και φυσίγγια ιδιογόμωσης.
7 φυσίγγια των 70mm στην αρχή και 4 των 76mm.
Μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο που μου έστειλε τα φυσίγγια.
View attachment 32325View attachment 32326View attachment 32327View attachment 32328View attachment 32329
Η φάσσα απαιτεί τουλάχιστον 130 σκάγια στον κύκλο 76εκ, ώστε να δεχτεί σίγουρα τριπλό χτύπημα από σκάγια το λιγότερο 1,08J έκαστο.
Μια πρασινοκέφαλη θέλει αντίστοιχα 120 σκάγια κατάλληλης ενέργειας (2,15J έκαστο) για τετραπλό πλήγμα κι εδώ έχουμε 200-250 σκάγια ανά τουφεκιά...
Αυτο Μπιλ με τη φασσα και τα 130 σκαγια μην το δενεις και κομπο....και 100 να εχεις στον κυκλο αν εισαι πανω στο πουλι παλι θα το παρεις, στα υπολοιπα συμφωνω!Η φάσσα απαιτεί τουλάχιστον 130 σκάγια στον κύκλο 76εκ, ώστε να δεχτεί σίγουρα τριπλό χτύπημα από σκάγια το λιγότερο 1,08J έκαστο.
όσον αφορά στην ενέργεια των σκαγίων, είμαι σίγουρος ότι τα φυσίγγια του κύριου Νίκου δεν υπολείπονται καθόλου σε δύναμη.
εδώ βλέπουμε ακόμη και στις στραβοτουφεκιές να μπαίνουν 150 σκάγια. Στις καλοσημαδεμένες 200+.
Η φάσσα άμα μπει σε αυτούς τους κύκλους τετέλεσται
Αν είναι να στήσουμε τα μηχανάκια μας και να δούμε ποιο τελικιάζει πιο πολύ....είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, αλλά όχι κυνήγι
Μια πρασινοκέφαλη θέλει αντίστοιχα 120 σκάγια κατάλληλης ενέργειας (2,15J έκαστο) για τετραπλό πλήγμα κι εδώ έχουμε 200-250 σκάγια ανά τουφεκιά...
Το πρασίνι είναι στη σούβλα να γίνει πάπια πεκίνου κι έχεις μέτρα ακόμα!
Όταν μπαίνουμε σε δοκιμές να ξέρουμε και τι ψάχνουμε για να μπορούμε να αξιολογούμε ψύχραιμα και σωστά αυτό που βρίσκουμε
και θα πάει με 200 σκάγια ο @gvp9000 θα κλαμπανίσει τη φάσσα και θα του φταίει η Klanelli μετά, καταλαβες!!!Αυτο Μπιλ με τη φασσα και τα 130 σκαγια μην το δενεις και κομπο....και 100 να εχεις στον κυκλο αν εισαι πανω στο πουλι παλι θα το παρεις, στα υπολοιπα συμφωνω!
Χαχαχαχ ναι παιζουν κι αυτα τα σεναριακαι θα πάει με 200 σκάγια ο @gvp9000 θα κλαμπανίσει τη φάσσα και θα του φταίει η Klanelli μετά, καταλαβες!!!
Οι παλιες συμβατικές κάνες της μπερετα με 18.3 αυλό είναι πανομοιοτυπες με αυτές της μπενελι, η διαφορά στα ποσοστα συγκέντρωσης είναι στα τσοκ φυσικα, τα τσοκ της ss καλά μεν όχι όμως κάτι το ιδιαίτεροΔεν συμβαίνει με όλα αλλά ισχύει ο ηδη στενός αυλός με τον κοντό κώνο δεν παίρνει πολύ πνιξιμο και μην μου σύγκρινεις ότι η Μπερέτα είναι το ίδιο γιατί έχει άλλη φιλοσοφία κατασκευής στην κανη το κάθε τι κάπου χάνει κάπου κερδίζει πάντως τα τσοκ της ςς δούλευαν τα χα βάλει πάνω και στη σέντρο και στη πρώτη μπεκάτσια που είχα τα μεταμόρφωνε τα όπλα.
Θα το δούμε λίαν συντόμως ... μέχρι το τέλος της εβδομάδας ... αν δεν πωρωθώ με τα γουρούνιαΟι παλιες συμβατικές κάνες της μπερετα με 18.3 αυλό είναι πανομοιοτυπες με αυτές της μπενελι, η διαφορά στα ποσοστα συγκέντρωσης είναι στα τσοκ φυσικα, τα τσοκ της ss καλά μεν όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο