[QUOT))E="gvp9000, post: 623179, member: 1876"]
Γιατί στην Ελλάδα τελειώσαν τα τρυγόνια
Προχθες αλωνιζε φιλος ηλιοσπορο μου λεει φερε καφε 56 μετρησα με το οπλο στο πορτ παγκαζ λογο εκτως ζωνης
Καλοντουφεκο Κωνσταντίνε, να'σαι γερός να το χαρείς.
Γιατί δεν βάζεις το Shu με τον ανταπτορα με βίδες ;Νέο πέλμα
Το είδα στην φωτο κ είπα ρε φίλε κ ένας που το έστριψεΤώρα πάει έβαλα νέο αν είχα σκοπό να τη κρατήσω θα πήγαινα για κοντάκι καινούριο και πάπια ασορτι αλλά αφού θα φύγει καλύτερα να μην τα πειράζεις πολύ γιατί δυστυχώς πολλοί δεν ξέρουν και σου λένε γιατί το ένα γιατί το άλλο το τσοκ το μαμά το κοντάκι ίσιο γιατί το έχεις γυρίσει . Έχω αν κουραστεί να εξηγώ το αυτονόητο μερικές φορές.
Έριξες καμιά τουφεκιά σε κανένα χαρτόνι να δούμε αποτελέσματα ... ;;;;Από την briley έχει γίνει 18,6 αυλός μεγαλύτερος κώνος , πορτινκ, γυάλισμα μηχανισμού , σκανδάλη , αντίβαρο στην βίδα της πάπιας , αλλαγή στο αυτάκι του κλείστρου και το κουμπί απελευθερωσης αυτού . Και δυο τσοκακια έσω έξω συν τα πέντε έσω έξω τα μαύρα που συνόδευαν το όπλο .
Περίμενα και εγώ να κάνεις δοκιμές με κώνους κτλ αλλά με την χαρά έμεινα.Πήρα διαζύγιο με την όμορφη ςς τα τυπικά έμειναν (χαρτουρα) κτλ.Καιρος να αρχίσω να κυνηγάω με την λιγότερο όμορφη αλλά το που το κορμί της(κοντάκι) είναι γάντι το άλλο μου μισό έχουμε τρομερή χημεία .
Ανέβασε δοκιμή στα 10μ και μάθε υλικό για το τσοκ.Δοκιμή πάντως με το ανάστροφο της ςς στα 10 μέτρα με φυσίγγι κανονικό και μισοταπο θα ανεβάσω γιατί ο συνάδελφος που τη πήρε θα του δώσω ένα μπρίλει 5αρι και θα κρατήσω το ανάστροφο και θα ρίξω με την ςς του ξαδέλφου σύντομα κιόλας.