Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δε μπωρω να καταλαβω γτ δεν ερχετε Ελλαδα τουλαχιστων μαμα ρε παιδες που στην ουσια μια μαυρη ματ supesport ειναι
Έχει δύο τρία πράγματα διαφορετικά αλλά πρακτικής εφαρμογής όχι από βλητικής άποψης .Το γιατί θα έπρεπε να απαντήσει ο κυργιας.

Μια καυλα είναι η μαύρη καλλονή .
Καλορίζικη Κωνσταντίνε! Να σου κάνει όλα τα κέφια (αν και είναι λίγο δύσκολο να μην τα καταφέρει, τέτοιο όπλο).

Αν και γενικά δεν χωνεύω τα αδρανείας, αυτό είναι όντως ένα εξωτικό ντουφέκι συνολικής αποδοχής...

Μόλις τοποθέτησα το νέο πέλμα της SBE 3 στην. ςς πολύ ωραίο και στιβαρό νομίζω θα αντέξει πολύ περισσότερο χρόνο από το μαμά και 30€ φθηνότερο . Παρόλο που εκθειαζω την μπενελι γενικά χωρίς να έχω κόλλημα με κανένα όπλο το παραμύθι μας το πουλάει και αυτή 97€ το πέλμα της ςς μάλλον επειδή κάνει 2400€ 63€ της SBE 3 και αλλά τόσα της vinci και ειδικά της SBE 3 μου το πρότεινε ο κυρίας για καλύτερο και ανθεκτικότερο και από ότι έτσι φαίνεται.Πληροφοριακα και στις 3 παραπάνω ταιριάζει το ίδιο πέλμα για όποιον συνάδελφο χρειαστεί γιατί στα κομφορτ κοντάκια ράχες και πέλματα φθείρονται όταν ο κυνηγός είναι μάχιμος και δεν τα κοίτα στη βιτρίνα.

Status
Not open for further replies.
Back