gvp9000
Banned
+1Πίστεψε με τα μοναδικά λεφτά που δεν έχω μετανιώσει που έχω χαλάσει είναι για το κυνήγι και το ψάρεμα .
+1Πίστεψε με τα μοναδικά λεφτά που δεν έχω μετανιώσει που έχω χαλάσει είναι για το κυνήγι και το ψάρεμα .
Ευχαριστώ Γιάννη για την πληροφορία.Βασίλη εκτός τον φίλο που περιμένω απάντηση έκανα ένα τηλ σε έναν πολύ δυνατό μάστορα με τον οποίο είχα συνομιλήσει παλαιότερα και στις εκθέσεις της diana για διάφορα θέματα Αποτέλεσμα εάν του στείλεις την κανη σου φτιάχνει το τσοκ όπως εσύ επιθυμείς διαμορφωμένο με 120 € ανά τσοκ.Ειναι ο κύριος αραπκουλες στη Λάρισα . Πολλά τα 120 σε σχέση με όταν εγώ τα είχα φτιάξει με 45 στον παππού αλλά η τέχνη πληρώνεται .
Εχεις μεγαλο δικιο...τα ιδια ειδα κι εγω.Και με τα εμπορικα φυσιγγια το ιδιο ισχυει.Με τα briley δειχνει την αξια της..Στο black eagle δεκαετιας 90,τα μαμα τσοκ ειναι καλα.Εγω μετα απο αυτο που ειδα σε δοκιμες με φυσιγγια ιδιογομωσης...και τα τσοκ μαμα της Μπενελι....
Τα τσοκ της ειναι για τα σκουπιδια....ΟΧΙ το οπλο....αλλα τα τσοκ της ειναι αχρηστα.
Οτι βγαζει η Α390 ( Μπερετα ) με 3* αστρα στα 35 μετρα το εχει η Μ2 με φουλ τσοκ και κατα ιδρωμενη!!!
Σκετη απογοητευση τα τσοκ της!!!!
Πολυ ασχημο....για τετοια μαρκα οπλου.....Απαραδεκτα τα τσοκ της....με ολη την σημασια της λεξης!!!
Εχεις μεγαλο δικιο...τα ιδια ειδα κι εγω.Και με τα εμπορικα φυσιγγια το ιδιο ισχυει.Με τα briley δειχνει την αξια της..Στο black eagle δεκαετιας 90,τα μαμα τσοκ ειναι καλα.
Πολύ ωραίες τουφεκιές!!!Τα επόμενα 7 των 70mm θα πέσουν με άλλο τσοκ Full.
Το θέμα είναι να πάρω Gemini ή Briley ;
Κατα τη γνωμη μου briley,και καλυτερες συγκεντρωσεις αλλά και κατανομες...ενα gemini 4αρι που χα παρει ηταν περιπου οπως το μαμα ...ισως ενα πολυ ελαχιστο πιο σφιχτο...αμελητεο...απο κατανομες οπως το εργοστασιακο.Σε criobarrel.Τα επόμενα 7 των 70mm θα πέσουν με άλλο τσοκ Full.
Το θέμα είναι να πάρω Gemini ή Briley ;
https://www.touris.eu/product/2158/briley-benelli-crio-plus-bo-exted-tsok-Κατα τη γνωμη μου briley,και καλυτερες συγκεντρωσεις αλλά και κατανομες...ενα gemini 4αρι που χα παρει ηταν περιπου οπως το μαμα ...ισως ενα πολυ ελαχιστο πιο σφιχτο...αμελητεο...απο κατανομες οπως το εργοστασιακο.Σε criobarrel.
Αγοράστηκε.Aυτο.