Άρη υπάρχει αυτό εδώ Ελλάδα ή πρέπει να το παραγγείλω από εξωτερικό;Kicks smoke Light full
Άρη υπάρχει αυτό εδώ Ελλάδα ή πρέπει να το παραγγείλω από εξωτερικό;Kicks smoke Light full
Επισης κοίταξε το briley super full turkey...Καλησπέρα παίδες. Έχω μια benelli m2 με τα μαμά τσοκ κ θέλω να μου προτείνετε τσοκ για μακρινές βολές 50-60+μ. σε φασα, παπί κ κορακοειδή, έχω διαβάσει εδώ στο forum για διάφορα τσοκ όπως anaconda, briley, brain..... αλλά θα ήθελα τις γνώμες κ τις γνώσεις σας!
Ψάξε για φυσίγγι πρώτα και μετά τσοκ.Καλησπέρα παίδες. Έχω μια benelli m2 με τα μαμά τσοκ κ θέλω να μου προτείνετε τσοκ για μακρινές βολές 50-60+μ. σε φασα, παπί κ κορακοειδή, έχω διαβάσει εδώ στο forum για διάφορα τσοκ όπως anaconda, briley, brain..... αλλά θα ήθελα τις γνώμες κ τις γνώσεις σας!
Σωστός. Σημασία έχει το αποτέλεσμα. Όπως βολεύεται ο καθένας. Το λέει άνθρωπος που βλέπει το στόχαστρο αχνά κι εστιάζει στο θήραμα. Σίγουρα υπάρχει ο σωστός τρόπος που διδάσκουν οι δάσκαλοι. Αν όμως κι ο ανορθόδοξος τρόπος φέρνει αποτελέσματα και μας ικανοποιεί το σωστό είναι αυτό που έγραψες.Αν είσαι ευχαριστημένος μην αλλάζεις ΤΙΠΟΤΑ.
Για φυσίγγια ξέρω υπάρχουν πολύ καλά για τέτοιες αποστάσεις αλλά οι τιμές είναι απαγορευτικές για εμένα προσωπικά που ρίχνω αρκετά κάθε χρόνο, εγώ θέλω ένα τσοκ που θα μου δώσει αυτό το βεληνεκές σε πιο νορμάλ φυσίγγιαΨάξε για φυσίγγι πρώτα και μετά τσοκ.
Ξέχνα το (δική μου γνώμη).Για φυσίγγια ξέρω υπάρχουν πολύ καλά για τέτοιες αποστάσεις αλλά οι τιμές είναι απαγορευτικές για εμένα προσωπικά που ρίχνω αρκετά κάθε χρόνο, εγώ θέλω ένα τσοκ που θα μου δώσει αυτό το βεληνεκές σε πιο νορμάλ φυσίγγια
Πάνο για μεγάλες αποστάσεις θέλεις ιδιογομωση, ένα τσοκ φρένου που σου είπε ο Αρις και αν δεν έπεσες σε Καλή κάννη ,θέλεις και βελτίωση στην κάννη.Για φυσίγγια ξέρω υπάρχουν πολύ καλά για τέτοιες αποστάσεις αλλά οι τιμές είναι απαγορευτικές για εμένα προσωπικά που ρίχνω αρκετά κάθε χρόνο, εγώ θέλω ένα τσοκ που θα μου δώσει αυτό το βεληνεκές σε πιο νορμάλ φυσίγγια
Σωστά αυτά που λες απλά εγώ θέλω να πειραματιστω μέχρι το τσοκ, ότι μπορεί να μου δώσει ένα τσοκ βέβαιαΠάνο για μεγάλες αποστάσεις θέλεις ιδιογομωση, ένα τσοκ φρένου που σου είπε ο Αρις και αν δεν έπεσες σε Καλή κάννη ,θέλεις και βελτίωση στην κάννη.
Εννοείται ότι θέλεις σωστά μέτρα στο όπλο σου, εμπειρία από εσένα κτλ
@@ μπορεί να δώσει ...ότι μπορεί να μου δώσει ένα τσοκ βέβαια
Απ' τα μαμά τσοκ πιστεύω να δώσει το κάτι παραπάνω έστω κ ελάχιστο@@ μπορεί να δώσει ...
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βλητικές-Δοκιμές.106/page-764#post-626576Απ' τα μαμά τσοκ πιστεύω να δώσει το κάτι παραπάνω έστω κ ελάχιστο
Ωτι σου είπε ο Άρης +ότι ανεβαίνεις σε γραμμάρια και σε νούμερα σκαγιων.Καλησπέρα παίδες. Έχω μια benelli m2 με τα μαμά τσοκ κ θέλω να μου προτείνετε τσοκ για μακρινές βολές 50-60+μ. σε φασα, παπί κ κορακοειδή, έχω διαβάσει εδώ στο forum για διάφορα τσοκ όπως anaconda, briley, brain..... αλλά θα ήθελα τις γνώμες κ τις γνώσεις σας!
Γιάννη συνήθως δεν τουφεκάω σε μεγάλες αποστάσεις ... οπότε δεν ψάχνομαι τόσο με τα τσοκ.Μέχρι που βγήκε το φρένου το οποίο είναι αυστηρό τσοκ και κάνει αυτό ακριβώς αυξάνει τη συγκέντρωση σε κάποια φυσίγγια μπορεί να την αυξήσει πολύ αλλά αυτό εξαρτάται και από τα σωθικά του φυσιγγίου αλλά και από την κάνη σε μικρότερο ποσοστό.
Αντικλικ ειναιΜ'αρέσει.
Περίμενε την αντι κλικ έκδοση.
Το δουλεψα σε μομπιλ αν δεν εισαι ακριβως κεντρο ξεχνας τα παντα αχαχαχαχαχ