η άποψη μου είναι πως το δίνει ακριβά,παζάρεψε το αρκετά !Ο κυριος αυτος ειναι κυνηγος μπεκατσας χρονια 70ετων σημερα στην ηλικια και το οπλο αυτο του το εκαναν δωρο για τον γιο του και ο ιδιος μονο το κυνηγησε μεμονομενα σε καρτερι φασσας ελαχιστες φορες οπως υποστηρίζει 9- 10φορες με ελαχιστα φυσιγγια.Αλωστε θα δεις την κατασταση του οπλου απο κοντα και θα καταλαβεις ςιναι τα λογια του.Το οπλο αντιπροσωπευει ενα σοβαρό ποσο και ειναι ο λογος που δεν ωφελει να καθεται μεσα σε μια βαλιτσα.Με καλεσε σπιτι του και για τα υπολοιπα μπορω να εχω αποψη απο κοντα.Εχει 2αγορια που κανενα δεν εγινε κυνηγος και ο λογος που το κρατουσε.Οπως και τα 2αγορια τα δικα μου.Ετσι το κρατουσε μηπως καποιος απο τα δυο ακολουθησει αλλα δυστυχώς δεν.Αποφασισε λοιπον να το κανει λεφτά. Αυτος ο διαλογος εγινε τηλεφωνικως.
Βεβαιως ειναι ενα οπλο εκτος εγγυησεως σε ενα ποσο αγορας αρκετα υψηλο που στην αντιστοιχία υπαρχουν επιλογες με εγγυησεις αλλα ιδιο οπλο του 2009 που αγοράστηκε μετρητοις 1850ευρω απο φιλο μου που του εχει ριξει αρκετα φυσιγγια μεταξυ αυτων και εγω και αμελης κακοσυντηρητης δεν εχει κανει κιχ ετος απο κατι πικες σκουριας στην κανη οπως και παλαιοτερα εχω αναφερει τις οποιες εγω εχω σχετικα επαναφερει.. Αυτα καλοι μου συναδελφοι.
Παναγιώτη αν σου αρέσει και είναι η καψούρα σου να το πάρεις,εγώ την καψούρα μου ( 930i ) την έχω πληρώσει δύο φορές κούτα , μη με ρωτήσεις γιατί....
όχι αγορά όμως στα τυφλά και ας είναι αδερφικός σου φίλος,,μαζί με τον άνθρωπο σκοπευτήριο και λιώστο να κάψει με διάφορες γομώσεις