Tolis SBE1
Banned
Οπιο θες απο πεντασφερο ομως οχι μ1 μ2 μεχρι και powerboreΣτην super 90 την παλιά με κανη απλη 70αρα μπαίνει κανη μάγκνουμ από άλλο μοντέλο?αν ναι από ποιο?
Οπιο θες απο πεντασφερο ομως οχι μ1 μ2 μεχρι και powerboreΣτην super 90 την παλιά με κανη απλη 70αρα μπαίνει κανη μάγκνουμ από άλλο μοντέλο?αν ναι από ποιο?
πανέμορφο !!!View attachment 39133Δημητρης benelli για αυτήν μιλάς??
Σ' ευχαριστώ Παύλο!!πανέμορφο !!!
Μη τα βαζεις αυτα ετσι αποτομα ρε και τα πεταξουμε τα δικαμας σε κανα ρεμαView attachment 39133Δημητρης benelli, για αυτήν μιλάς??
Βαλε κι αλλες βαλε βαλε βαλεView attachment 39133Δημητρης benelli, για αυτήν μιλάς??
Θες ενα 5000€ και στα κανει ο μαστορας σιγα το δησκολο
Αυτα τα υπεροπλα σταματισαν να βγαινουν γιατι η breda ηταν κρατικη ενα τετιο οπλο ειχε μεγαλο κοστος παραγωγης και τα λαμογια οι πολιτικοι βαλαν το βρωμοχερο τους και εκει και πιασανε τις cost effective παπαριες αντιγραφης
Αυτο το όπλο πωλούνταν στην Αθήνα στον Χατζηκουλουκη 550.000 δρχ. όταν το αντίστοιχο έτος τα benelli raffaello special lusso πωλούνταν 350.000 δρχ.Αυτα τα υπεροπλα σταματισαν να βγαινουν γιατι η breda ηταν κρατικη ενα τετιο οπλο ειχε μεγαλο κοστος παραγωγης και τα λαμογια οι πολιτικοι βαλαν το βρωμοχερο τους και εκει και πιασανε τις cost effective παπαριες αντιγραφης
Επειδή είναι η τρίτη μου apollo,τα μοντέλα αυτά έχουν και palmswell εργοστασιακά και έντονο τσαρούχι στη λαβή..Εχει και κοντακαρα πανεμορφη καρυδια με πανεμορφη διαμορφοση που μονο στην απολο βρισκεις τα πιο απλα μοντελα δεν εχουν παρομειο
Τώρα έριξες μαχαιρια στην καρδιά ρε φίλε, ΤΟ τουφέκι , να το βλέπουν μερικοί που κοροιδευουνView attachment 39133Δημητρης benelli, για αυτήν μιλάς??
Ούτε εγώ δεν κοροϊδεύω τώρα φίλε.Τώρα έριξες μαχαιρια στην καρδιά ρε φίλε, ΤΟ τουφέκι , να το βλέπουν μερικοί που κοροιδευουν
antares lussoΓια κοίτα
Ετοιμάσου για Απολλο μαζί με τον ΓιαννηΟύτε εγώ δεν κοροϊδεύω τώρα φίλε.
Οπλάρα, αν δεν έχει βγάλει βλάβη και δεν έχει κάνει εμπλοκή.
Δεν νομίζω ότι ζητάω πολλά
Για κοίτα
Ούτε εγώ δεν κοροϊδεύω τώρα φίλε.
Επειδή έχω αρκετά όπλα,την συγκεκριμένη δεν την έχω δουλέψει πάρα δοκιμαστικά...Ούτε εγώ δεν κοροϊδεύω τώρα φίλε.
Πρώτα βάρος, μετά προβλήματα-εμπλοκές, χρήση 3" φυσίγγιων, μετατροπές για εναλλαγή φυσιγγίων από βαριά σε ελαφρά και μετά ταμείο.Ετοιμάσου για Απολλο μαζί με τον Γιαννη
Βάρος Τάκη αν θυμάσαι ;Επειδή έχω αρκετά όπλα,την συγκεκριμένη δεν την έχω δουλέψει πάρα δοκιμαστικά...