Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φιλε Γιαννη δε λεω για το δικο σου καπιες μπενελλι με crio plus τσοκακια τραβανε λιγο αριστερα ακομα και οι powerbore το ειδα εγω το ειπε powerbore κατοχος το ειπε και rafaello new κατοχος τωρα ειναι και μερικοι φανατικοι που ναι ναι λενε στραβο ειναι το ματι χερι ομως τους κι ομως ξερω και τετιους και ξαναλεω γνωστους μου οχι εσενα
Μάλλον είμαι από τους τυχερούς! Πάλι καλά

View attachment 39133Δημητρης benelli, για αυτήν μιλάς??
View attachment 39133Δημητρης benelli, για αυτήν μιλάς??
Την ωρα που σε σκεφτομουνα διαβάζοντάς ελεγα Τακη για ριξε μια φωτο στους Παιδες;Φιλε μου την αποψη μου την ξέρεις τα λογια ειναι περιτα.Να τη χαιρεσαι.

Αφου ειναι εργαλεια ρε φιλε και τα μπρεντα εγω εχω και την αλτερ σπεσιαλ με τα εξωτερικα και μπενελλι με μπρεντα κανη η αληθεια να λεγετε κολλημενος δεν ειμαι
Τολη ετοιμαζομαι να παρω μια super sport θα πρεπει στη συνέχεια να ψαξω και για κανη μπρεντα να της βαλω για να παω για γουρουνια;Τι λες; Μηπως μπαινω σε ασκοπη αγορα;

Τολη ετοιμαζομαι να παρω μια super sport θα πρεπει στη συνέχεια να ψαξω και για κανη μπρεντα να της βαλω για να παω για γουρουνια;Τι λες; Μηπως μπαινω σε ασκοπη αγορα;
Φιλε στα γουρουνια παω με μηχανισμο μπενελλι γιατι νιωθω σηγουρια η κανη εφυγε για το πορτινγκ με ξεχνιομαστε αλλα αν με κοροηδευεις παρε μια κριο κανη και μια ss κανη και πανε κανε μετρισεις σε καπιον καταξιομενο οπλουργο και αν βρει διαφορες παω πασω και αγοραζω μια κανη ss και σου τη στελνω πακετο τη δικια μου και δωρο τη κανη μπρεντα και τα μεταφορικα η μπωρες να κανεις τη μεγαλη μαγκια που δε τολμησε κανενας που εχει η θελει ss στειλε mail στη benelli για να σου πουν διαφορες ολα αυτα αν αν αν με κοροηδευεις εχω χρονια την ss ξερω τη γραφω αλλα ο καθενας πιστευει οτι θελει τα τσοκ επισεις ειναι benelli αν ηταν αλλης αφτερ μαρκετ εταιριας θα το φωναζανε κι αν ηταν υπερκανη δε θα χρειαζοτανε performance shop μετατροπες

Βιλι για εξηγησου λιγο.
Πες μου ένα όπλο ανεξαρτήτου τιμής και μάρκας που δεν θα σκοτώσει γουρούνι στα 40μ.

Αν θες να χρησιμοποιείς μονόβολα πας σε slug.

Γιατί τόση ταλαιπωρία ? Πες ότι τα κάνεις όλα αυτά ... Αγορά SS, αγορά κάνης Breda, μετατροπές κτλ κτλ και όλα πάνε κατ' ευχή πόσο θα σου κοστίσει ? Για να κάνεις τουφεκιές στα πόσα μέτρα ; Σε τι γουρούνια ;;;;

Δώσε ένα ψωριάρικο όπλο στον Τόλη και ένα καλό φυσίγγι να δεις αν θα το κατεβάσει το γουρούνι χαχαχααχ

Αν μπεις στάμπα, ξέχνα την benelli ...

Πες μου ένα όπλο ανεξαρτήτου τιμής και μάρκας που δεν θα σκοτώσει γουρούνι στα 40μ.

Αν θες να χρησιμοποιείς μονόβολα πας σε slug.

Γιατί τόση ταλαιπωρία ? Πες ότι τα κάνεις όλα αυτά ... Αγορά SS, αγορά κάνης Breda, μετατροπές κτλ κτλ και όλα πάνε κατ' ευχή πόσο θα σου κοστίσει ? Για να κάνεις τουφεκιές στα πόσα μέτρα ; Σε τι γουρούνια ;;;;

Δώσε ένα ψωριάρικο όπλο στον Τόλη και ένα καλό φυσίγγι να δεις αν θα το κατεβάσει το γουρούνι χαχαχααχ

Αν μπεις στάμπα, ξέχνα την benelli ...
Κια η δικια μου ψωριαρικια ειναι ρε συ εχει φυγει το νικασιλ εδω και χρονια αχαχαχαχαχ

Ρε παλικαρια μη τρελενεστε γι τη σουπερ σπορτ φυκια για μεταξωτες κορδελες ειναι να πουμε τωρα πανε δωστε τα λεφτα για μια fabarm velocity να τελειονουμε αφου το οπλο αυτο τουλαχιστον τα δικαιολογει και τα αξειζει τα ευρα του τωρα μη κοροηδεβομαστε πια το εχω τι να πω αλλο τωρα ο αλλος λεει σκωτωνει γουρουνια στα 80 μετρα με τη ss ενταξει αυτος δε νικιετε τελος

Ρε παλικαρια μη τρελενεστε γι τη σουπερ σπορτ φυκια για μεταξωτες κορδελες ειναι να πουμε τωρα πανε δωστε τα λεφτα για μια fabarm velocity να τελειονουμε αφου το οπλο αυτο τουλαχιστον τα δικαιολογει και τα αξειζει τα ευρα του τωρα μη κοροηδεβομαστε πια το εχω τι να πω αλλο τωρα ο αλλος λεει σκωτωνει γουρουνια στα 80 μετρα με τη ss ενταξει αυτος δε νικιετε τελος
https://www.touris.eu/product/4675/karampina-fabarm-xlr-5-velocity-

70αρα θαλαμη, δεν ειναι κατα καποιο τροπο περιορισμος σε καποια κυνηγια?

Προχθες ενα καπρο τουριξα τεσερα δραμια στα 60 το πρωτο και αντε καθε τρια βηματα τα αλλα τρεια μπαμ και τρεια τεσερα βηματα προς το μερος του ο καπρος θεριο σβουριχνε μονο γυρο γυρο ε το πεμπτο δραμι το φαγε στα δεκα μετρα στο αυτι και τελος λει ο αλλος μπραβο ρε αιντε απο δω ρεζιλι εγινα και γτ δεν ειχα μονοβολα γτ ειναι ακρυβα και εχουμε πολλες ασπρες πετρες στα βουνα μας και κανουνε γαματη σκονη οταν τις βαρας και αμα δεν εχει φασσες τα ξοδεβω αχαχαχαχα

Γουρουνοτούφεκο
============
1. ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ (δεν σπάει, δεν χαλάει, κάνει πάντα μπαμ)
2. 3,5" για δράμια (κάτι ξέρει ο Μάριος @Prowler® ) μόνο και μόνο για τα επιπλέον δράμια και όχι πάνω από 66cm κάνη
3. Αυστηρά Slug για μονόβολα
4. Ελαφρύ κατά κανόνα

Τόλη 3 γνωστοί πούλησαν τις benelli, δύο για κλικ στην στάμπα και ένας για κλικ σε πέρδικες.
Ο ένας πήρε SX3 ή SX4, ο άλλος Beretta και ο τρίτος δεν ξέρω ...
Πιάστηκε το κλείστρο σε κλαριά ... στον περδικά κατά τα λεγόμενά του άνοιξε το κλείστρο από πήδημα :)

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου γουρουνοκυνηγό (παρόλο που όλο με τα γουρούνια ασχολούμαι κατά καιρούς) για αυτό και το όπλο που πήρα δεν έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά.
Πήρα ένα όπλο γενικής χρήσης Benelli Μ2, 3", 71cm, ματ

Last edited:
https://www.touris.eu/product/4675/karampina-fabarm-xlr-5-velocity-

70αρα θαλαμη, δεν ειναι κατα καποιο τροπο περιορισμος σε καποια κυνηγια?
Εγω φιλε παω σε ολα τα κυνηγια ακομα και γουρουνι και απεχθανομε τα μαγκνουμ διοτη και καθοτι αργα και ακρυβα μονο αν με σωνανε δυο μπιλιες η 20 γρμ σκαγιανπιστεψεμε θα τα επερνα

Γουρουνοτούφεκο
============
1. ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ (δεν σπάει, δεν χαλάει, κάνει πάντα μπαμ)
2. 3,5" για δράμια (κάτι ξέρει ο @Prowler) μόνο και μόνο για τα επιπλέον δράμια και όχι πάνω από 66cm κάνη
3. Αυστηρά Slug για μονόβολα
4. Ελαφρύ κατά κανόνα

Τόλη 3 γνωστοί πούλησαν τις benelli, δύο για κλικ στην στάμπα και ένας για κλικ σε πέρδικες.
Ο ένας πήρε SX3 ή SX4, ο άλλος Beretta και ο τρίτος δεν ξέρω ...
Πιάστηκε το κλείστρο σε κλαριά ...

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου γουρουνοκυνηγό (παρόλο που όλο με τα γουρούνια ασχολούμαι κατά καιρούς) για αυτό και το όπλο που πήρα δεν έχει τα παραπάνω στάνταρ.
Πήρα ένα όπλο γενικής χρήσης Benelli Μ2, 3", 71cm
Οπλο να μη κανει εμπλοκη δεν υπαρχει βλεπω και τα σαφαρι δισκανδαλο δικανο εριξε και τις δυο στο χωμα το σκοτοσαν οι αλλοι το λεοντα αχαχαχαχα αλιως θα τους ετρωγε καλο το δικανο αλλα παρε και ενα στρατο απο πισω εε τορα θα με κανεις να πω αυτο που τοσο και ρο κρατιεμε δες το μαστορα τον αμπατζιδη με τους τρασυλβανους ιχνιλατες 10 στα 8 κυνηγια σταμπα μπενει μπενελλι εχςι οπως και παραπολυ αλλοι αλλα αμα δεις μια φορα κυνηγι ολο κι ολο και παθεις κλικ ειναι βαρυ

Οπλο να μη κανει εμπλοκη δεν υπαρχει βλεπω και τα σαφαρι δισκανδαλο δικανο εριξε και τις δυο στο χωμα το σκοτοσαν οι αλλοι το λεοντα αχαχαχαχα αλιως θα τους ετρωγε καλο το δικανο αλλα παρε και ενα στρατο απο πισω εε τορα θα με κανεις να πω αυτο που τοσο και ρο κρατιεμε δες το μαστορα τον αμπατζιδη με τους τρασυλβανους ιχνιλατες 10 στα 8 κυνηγια σταμπα μπενει μπενελλι εχςι οπως και παραπολυ αλλοι αλλα αμα δεις μια φορα κυνηγι ολο κι ολο και παθεις κλικ ειναι βαρυ
Αυτός έχει γεμίσει όλους τους καταψύκτες της Ηπείρου με κρέας ρε φίλε .. να χάσει και κανα δυο δεν τρέχει τίποτα ...

Ρώτα τον @Johnny brow να σου πει πως χάνονται τα γουρούνια από κλικ αχαχαχχα ... και στο καρτέρι, όχι στην στάμπα.
Θα το ανέβαζα το βίντεο αλλά μου έχει απαγορευτεί από τον σκηνοθέτη ...

Status
Not open for further replies.
Back