Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φιλε μου αυτο το μαγικο εχει καταφέρει η Βενελι να συγκεντρώνει ουσιαστικα προτερήματα αλλα η σωληνα σωληνα που θελει λιγο βοηθεια εξτρα για γινει αξιοπρεπής και ολα καλα για την συνεχεια.Τα εχουμε πολυσυζητημενα αυτα.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,μια χαρα ειναι η κανη της μπενελλι, μην λετε συνεχεια ανοησειες για βελτιωσεις για κωνους κ.λ.π. εγω παντως ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. εσεις μαλλον εχετε λεφτα για τους οπλουργους!.big smile.

Stripped
gr9my7X.jpg

Έπρεπε να καθαριστεί η μπέμπα γιατί βράχηκε πολύ σήμερα..
Κρυψε τα εργαλεια που εχει διπλα μη μας τη λενε οι αλλες εταιριες αχαχαχαχα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,μια χαρα ειναι η κανη της μπενελλι, μην λετε συνεχεια ανοησειες για βελτιωσεις για κωνους κ.λ.π. εγω παντως ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. εσεις μαλλον εχετε λεφτα για τους οπλουργους!.big smile.
Φιλε μου καλε εαν νομιζεις οτι εφαγα απο το 1978 μεχρι σημερα μια ζωη στο χόμπυ αυτο που λέγετε κυνηγι και να λεω ανοησιες ευχαριστω για την ευγενη αποψη σου.

Για να δω τι ψάρια πιάνετε ...
Λειτουργία Benelli.
Μιλήστε με χρώματα γιατί με ονοματολογία εξαρτημάτων θα μπερδευτούμε.

2222222.jpg

Όπλο έτοιμο και με φυσίγγι στην αποθήκη.
1. Πατάμε την σκανδάλη
2. Όταν ο κόκκορας χτυπά την βελόνα το καφέ εξάρτημα (10) χτυπά το λαμάκι του κόκκινου εξαρτήματος (20) που φαίνεται σε μαύρο κύκλο και το κόκκινο εξάρτημα κινείται προς την φορά του κόκκινου βέλους απελευθερώνοντας το μπλέ εξάρτημα το οποίο κινείται προς την φορά του μπλέ βέλους και απελευθερώνει το φυσίγγι από την αποθήκη.
3. Το φυσίγγι από την αποθήκη παίρνει την θέση του πάνω από το κίτρινο εξάρτημα και πιέζει το μπλέ εξάρτημα στην αρχική του θέση (αντίθετα με το μπλε βελάκι)
4. Το κλείστρο αρχίζει να οπισθοδρομεί.
5. Το καφέ εξάρτημα οπισθοδρομεί οπότε το κόκκινο εξάρτημα πέρνει την αρχική του θέση (αντίθετα με το κόκκινο βέλος)
6. Το κλείστρο χτυπά το πράσινο εξάρτημα και η πρώτη απορία είναι η εξής ... τι κρατά το κίτρινο εξάρτημα στην θέση του αυτή την στιγμή και δεν το αφήνει να κινηθεί προς τα πάνω ???? (Το νέο φυσίγγι από την αποθήκη ????)
7. Η τελευταία εγκοπή του κλείστρου περνά πάνω από το δόντι του πράσινου εξαρτήματος και πηγαίνει ακόμα λίγο πιο πίσω.
8. Το κλείστρο φτάνει στην πίσω θέση και αρχίζει η επαναφορά του προς τα εμπρός.
9. Η εγκοπή του κλείστρου χτυπά το δόντι του πράσινου εξαρτήματος και προκαλεί την κίνηση του κίτρινου εξαρτήματος προς τα πάνω.
10. Με την δύναμη του επανατατικού το κλείστρο κλείνει και ταυτόχρονα εισάγει το νέο φυσίγγι στην αποθήκη.

Όπλο έτοιμο ΧΩΡΙΣ φυσίγγι στην αποθήκη.
Τα ίδια με τα παραπάνω αλλά η απορία είναι τι κρατά το κλείστρο στην πίσω θέση χωρίς να κλείσει ????
Το λογικό στην περίπτωση αυτή είναι το μπλε εξάρτημα να εμποδίζει την κίνηση του κίτρινου οπότε το δόντι του πράσινου εξαρτήματος να σκαλώνει στην εγκοπή του κλείστρου και να κρατά το κλείστρο ανοιχτό.

Κανένας οπλουργός εδώ ;;;

Mε το κατάλληλο φυσιγγι η σωλήνα γίνεται πυροβολο , το μεγάλο ερώτημα είναι, ο χειριστής σκοτώνει ;;;;;;;;;
Εγω τον παραγοντα χειριστη δεν τον αναφερω διοτι οπως καταλαβες μιλαω για την αποδοση της κανης και μονο.Το κυνηγητικο η σκοπευτικο αποτελεσμα στο συνολο του ειναι αλλη υποθεση.

Εγω τον παραγοντα χειριστη δεν τον αναφερω διοτι οπως καταλαβες μιλαω για την αποδοση της κανης και μονο.Το κυνηγητικο η σκοπευτικο αποτελεσμα στο συνολο του ειναι αλλη υποθεση.
Παναγιώτη συμφωνείς ότι εφόσον μιλάμε για αποδόσεις κανών τα τσοκ πρέπει να αποκλειστούν από την εξίσωση και η σύγκριση να γίνεται μόνο με κύλινδρο ;

Παναγιώτη συμφωνείς ότι εφόσον μιλάμε για αποδόσεις κανών τα τσοκ πρέπει να αποκλειστούν από την εξίσωση και η σύγκριση να γίνεται μόνο με κύλινδρο ;
Συμφωνω απολυτα και καποτε με αυτον τον τροπο συγκριναμε την κανη της αυτο 5 με της 304 στα 20 μ.Ιδιο φυσιγγιο και χαρτονι και ψιλη λαμαρινα για διατρηση.Μπορεις να φανταστεις τι εγινε;

Συμφωνω απολυτα και καποτε με αυτον τον τροπο συγκριναμε την κανη της αυτο 5 με της 304 στα 20 μ.Ιδιο φυσιγγιο και χαρτονι και ψιλη λαμαρινα για διατρηση.Μπορεις να φανταστεις τι εγινε;
Πες μου κώνους και αυλούς καθώς και το αποτέλεσμα.

Πες μου κώνους και αυλούς καθώς και το αποτέλεσμα.
Θα ξεκινήσω απο το αποτελεσμα διπλάσια και σε συγκεντρωση και σε διατρηση η αυτο5 αποτην 304.Το βλέπαμε 5ατομα και δεν το πιστευαμε.Το 1988 δεν ασχολουμεθα με κωνους και αυλους παρα με την αποδοση στο χαρτι και στο κυνηγι.Σημερα μετα απο οσα εχουν αποδειχθει η οχι κατα ποσο οι κωνοι και οι αυλοι επηρεαζουν η υπερεχουν η οχι δεν χρειαζεται να το απαντησω ολοι οι συναδελφοι εχουν αναπτυχθει σε αυτο πολλάκις. Τα συμπερασματα δικα σου και των συναδελφων.Προσωπικα οταν εχω πληρωσει και δοκιμασει ενα πιατο φαγητου μπορω να πω για την δικη μου γευση και μονο.

Θα ξεκινήσω απο το αποτελεσμα διπλάσια και σε συγκεντρωση και σε διατρηση η αυτο5 αποτην 304.Το βλέπαμε 5ατομα και δεν το πιστευαμε.Το 1988 δεν ασχολουμεθα με κωνους και αυλους παρα με την αποδοση στο χαρτι και στο κυνηγι.Σημερα μετα απο οσα εχουν αποδειχθει η οχι κατα ποσο οι κωνοι και οι αυλοι επηρεαζουν η υπερεχουν η οχι δεν χρειαζεται να το απαντησω ολοι οι συναδελφοι εχουν αναπτυχθει σε αυτο πολλάκις. Τα συμπερασματα δικα σου και των συναδελφων.Προσωπικα οταν εχω πληρωσει και δοκιμασει ενα πιατο φαγητου μπορω να πω για την δικη μου γευση και μονο.
Τελικά δεν μας είπες αποτελέσματα?

Να υποθέσω με κύλινδρο και οι δύο ;
Αυτό μόνο όταν το δω θα το πιστέψω.

Να υποθέσω με κύλινδρο και οι δύο ;
Αυτό μόνο όταν το δω θα το πιστέψω.
Να μην υποθεσης με κυλινδρο και ιδιο μηκος κανης και κουτουμανου νο9 συγκεντρωτηρα οσο εαν πιστευεις αλλα τοσο δεν το πιστευαμε και εμεις που το βλεπαμε.Και για να τελειωνουμε προσωπικα μετα απο εμπειρια τοσων ετων εχω προσωπικη αποψη για πολλα θεματα αλλα παραμενω πιστός στη ρηση που λεει Γιρασκω αει Διδασκομενος συνεχιζω να σεβομαι και να ακουω αποψεις ακομα και απο μικρα παιδια.Και κλεινω το θεμα.

Να μην υποθεσης με κυλινδρο και ιδιο μηκος κανης και κουτουμανου νο9 συγκεντρωτηρα οσο εαν πιστευεις αλλα τοσο δεν το πιστευαμε και εμεις που το βλεπαμε.Και για να τελειωνουμε προσωπικα μετα απο εμπειρια τοσων ετων εχω προσωπικη αποψη για πολλα θεματα αλλα παραμενω πιστός στη ρηση που λεει Γιρασκω αει Διδασκομενος συνεχιζω να σεβομαι και να ακουω αποψεις ακομα και απο μικρα παιδια.Και κλεινω το θεμα.
Αν τα ήξερα όλα Παναγιώτη δεν θα ρωτούσα.
Φυσικά και μαθαίνουμε πάντα.
Απλά οι δικές μου εμπειρίες δεν με αφήνουν να το πιστέψω.
Θα το τσεκάρω όμως, απλά όχι με κύλινδρο.
Έχω διαθέσιμη auto5 βέλγικη με σταθερό mod ή full δεν θυμάμαι τώρα.
Ο αντίπαλος θα είναι νεροσωλήνα οπότε οι διαφορές θα είναι εκπληκτικές.

Μονο η Απολλο περναει την Αυτο 5

Αν τα ήξερα όλα Παναγιώτη δεν θα ρωτούσα.
Φυσικά και μαθαίνουμε πάντα.
Απλά οι δικές μου εμπειρίες δεν με αφήνουν να το πιστέψω.
Θα το τσεκάρω όμως, απλά όχι με κύλινδρο.
Έχω διαθέσιμη auto5 βέλγικη με σταθερό mod ή full δεν θυμάμαι τώρα.
Ο αντίπαλος θα είναι νεροσωλήνα οπότε οι διαφορές θα είναι εκπληκτικές.
Η διαφορά θα είναι υπέρ της α5 κατά 10-15%.

Status
Not open for further replies.
Back