Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Την είδα χθές από κοντά. Ωραία τουφέκι. Φαρδιά ρίγα υπερυψωμένη. Λεπτεπίλεπτο όπλο. Ήταν το τελευταίο κομμάτι από τα 17 που έφερε ο Κυργιας στην τελευταία εισαγωγή.
Από εμφάνιση δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο όμορφο σε πλαστικό. Βλητικα και σαν μηχανισμός λογικά θα είναι σαν την παλαιότερη supersport.

Αυτή παίζει γύρω στα 2400+ όπως η ςς απλά εκτός την εμφάνιση έχει προστεθεί η διαφάνεια στη πάπια από κάτω για να βλέπεις πόσα φυσίγγια έχει μέσα παρμένο από την cordoba beneli αυτό και έχουν αλλάξει το πορτινγκ αντί για δύο σειρές τρυπών κατά ύψος έχουν δύο σειρές κατά μήκος .Αλλά όλη καρμπον δεν την έχω δει .
το ιδιο στην παπια το ειχε και η crio comfort απο το 2006

Attachments

Δεν υπάρχει λογική ... δες το ή ρώτα ...
Τα παραπάνω όπλα έχουν best σύμφωνα με την benelli ... από το site της benelli έκανα copy paste ...
Εχεις δίκιο. Το είδα. Best βαφή έχουν υποσειρες των κύριων μοντέλων. Άρα η κλασσική version δεν έχει. Περίεργο το λιγότερο βέβαια.

Άσε τους beta testers να δοκιμάσουν την βαφή best.
Δεν είναι απαραίτητη.
Σαφώς δεν είναι άλλα η λογική λέει ότι θα είναι καλύτερη. Γενικά πάντως το οπλο από ότι είδα έχει μόνο ενα review σε video από Άγγλικο κανάλι που ξέρεις πόσο αγαπούν τις καραμπίνες οι Άγγλοι γενικά.Χαχα. Παρόλαυτα ήταν πολύ θετική η κριτική.

Last edited:
Σαφώς δεν είναι άλλα η λογική λέει ότι θα είναι καλύτερη. Γενικά πάντως το οπλο από ότι είδα έχει μόνο ενα review σε video από Άγγλικο κανάλι που ξέρεις πόσο αγαπούν τις καραμπίνες οι Χαχα. Παρόλαυτα ήταν πολύ θετική η κριτική.
Εννοούσα ότι το παν είναι να σου αρέσει το όπλο και να σου έρχεται.
Τώρα αν έχει την best είναι δευτερεύον.
Αν μου άρεσε το όπλο θα γινόμουν και εγώ beta tester, δεν είναι κακό.
Αλλά δεν θα αγόραζα όπλο μόνο για την βαφή του.

Οποιαδήποτε καινούργια τεχνολογία ενέχει "κινδύνους" για την αξιοπιστία της.
Κάνουν βέβαια aging tests αλλά όπως λέει και η λέξη είναι tests.

Εννοούσα ότι το παν είναι να σου αρέσει το όπλο και να σου έρχεται.
Τώρα αν έχει την best είναι δευτερεύον.
Αν μου άρεσε το όπλο θα γινόμουν και εγώ beta tester, δεν είναι κακό.
Αλλά δεν θα αγόραζα όπλο μόνο για την βαφή του.

Οποιαδήποτε καινούργια τεχνολογία ενέχει "κινδύνους" για την αξιοπιστία της.
Κάνουν βέβαια aging tests αλλά όπως λέει και η λέξη είναι tests.
Καλά δεν είναι ακριβώς beta testing εφόσον έχει ήδη βγει αγορά και το έχουν δουλέψει έστω λίγοι αλλά καταλαβαίνω τι λες. Ναι ίσως γίνω funboy εκεί που δεν το περίμενα. lol

View attachment 40884
Υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος για αυτήν τη (μικρή σχετικά) διαφορά τιμής; Ή μόνο φινίρισμα εξωτερικά;
Σκέφτομαι κι εγώ ένα LM για τους λόγους που αναφέρατε, να την έχω την κάννη σαν "σταθερού τσοκ" και να αλλάζω σε εξαιρετικές περιπτώσεις.
Όσο τα βρακιά της Κάλβιν Κλάιν....είχα έναν στο στρατό με τέτοια ξεχυλωμενα....χρηματιστής από αμερικα

Σαφώς δεν είναι άλλα η λογική λέει ότι θα είναι καλύτερη. Γενικά πάντως το οπλο από ότι είδα έχει μόνο ενα review σε video από Άγγλικο κανάλι που ξέρεις πόσο αγαπούν τις καραμπίνες οι Άγγλοι γενικά.Χαχα. Παρόλαυτα ήταν πολύ θετική η κριτική.
Ας μπορούσα να πάρω και εγώ ένα αγγλικό δίκανο όπως το θέλω και δεν θα με ενδιέφεραν η καραμπίνες άσε που δεν ξέρω αν έχουν περιορισμούς όπως η Κύπρος που της έχει με δυο σφαίρες ποιος ο λόγος να έχεις καραμπίνα με δυο σφαίρες έχει χάσει το κυριότερο πλεονέκτημα τα παραπάνω φυσίγγια. Και εκεί δεν είναι Ελλάδα που έχουν παρά πολύ 8 σφαίρες γιατί κάνουν και πρακτική σκοποβολή:p:p:p:p

Ας μπορούσα να πάρω και εγώ ένα αγγλικό δίκανο όπως το θέλω και δεν θα με ενδιέφεραν η καραμπίνες άσε που δεν ξέρω αν έχουν περιορισμούς όπως η Κύπρος που της έχει με δυο σφαίρες ποιος ο λόγος να έχεις καραμπίνα με δυο σφαίρες έχει χάσει το κυριότερο πλεονέκτημα τα παραπάνω φυσίγγια. Και εκεί δεν είναι Ελλάδα που έχουν παρά πολύ 8 σφαίρες γιατί κάνουν και πρακτική σκοποβολή:p:p:p:p
Έχει τελείως διαφορετική κουλτούρα η Αγγλική σχολή. Γενικα ότι δεν είναι δίκανο δεν είναι όπλο για αυτούς. lol.

Status
Not open for further replies.
Back