Έχουν διαφορετική κουλτούρα γενικά οι Άγγλοι θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερους από τους άλλους όπως έχουν άλλη κουλτούρα και με το πώς χρησιμοποιούν το κωλο τους ,καθώς το δακτυλακι τους βρίσκεται από πισω παντού στην ιστορία.
Οι Άγγλοι όπως τους κόβω δεν κυνηγάνε ... σκοποβολή κάνουν.Έχουν διαφορετική κουλτούρα γενικά οι Άγγλοι θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερους από τους άλλους όπως έχουν άλλη κουλτούρα και με το πώς χρησιμοποιούν το κωλο τους ,καθώς το δακτυλακι τους βρίσκεται από πισω παντού στην ιστορία.
Αν πραγματικά κυνηγάνε, δείξτε μου κανένα σχετικό βίντεο.
Θέλω όμως κακουχία, όχι ρέκλα ...
Μιλάμε για ταλαιπώρια τώρα, ... το βίντεο ξεκίνησε με χλαπάκιασμα και φοβήθηκα ότι με δουλεύεις ...
...ε' να μη πούμε καμιά?Μιλάμε για ταλαιπώρια τώρα, ... το βίντεο ξεκίνησε με χλαπάκιασμα και φοβήθηκα ότι με δουλεύεις ...
Ο βαστάζος που άλλαζε τα φυσίγγια μου θύμισε τον θείο μου ... ανέβαζε τα χέρια ψηλά και την αρμάθα την έβαζε η γυναίκα του.
Επίσης χωρίς να φάει αυγό δεν πήγαινε για κυνήγι ... πάλι η θειά μου.
Αγγλικό γονίδιο πρέπει να είχε.
ps
Ας πούμε καμιά @@ τώρα γιατί με τα μυαλά που κουβαλάμε εκεί θα καταλήξουμε σε λίγο ....
Άλλο βίντεο ... ???
Αν δεν μου φτιάξει ο Νικ φυσίγγι με 95% συγκέντρωση στα 36.5μ με 36γρ #4 και καμιά 400άρα αρχική θα το σπάσω το κωλο-όπλο αχαχαχα...ε' να μη πούμε καμιά?
...κάτσε εκεί που είσαι στα μπενέλια , να κάτσει και εμάς η πίεση στη θέση της!
Υ.Γ: καλό ε' Βασίλη?
ps δεν έχει σήμα αδερφέ!Αν δεν μου φτιάξει ο Νικ φυσίγγι με 95% συγκέντρωση στα 36.5μ με 36γρ #4 και καμιά 400άρα αρχική θα το σπάσω το κωλο-όπλο αχαχαχα
ps
Έχω εμπειρία στα σπασίματα.
Άναψε τα οξυγόνα ...Ενταξει δεν υπαρχει Εβαλαν παξιμαδι με διαφορετικο σπειρωμα,κλωτσισαν τα πασα και επειδη λασκαριζε εβαλαν κολλα σπειρωματος βαρεου τυπου. View attachment 42233
Ξέρεις από τότε που βγήκε η κόλα πόσοι γίναν μάγκες μαστόροι, πάρα πολλοί.Ενταξει δεν υπαρχει Εβαλαν παξιμαδι με διαφορετικο σπειρωμα,κλωτσισαν τα πασα και επειδη λασκαριζε εβαλαν κολλα σπειρωματος βαρεου τυπου. View attachment 42233
Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουν ποια κόλλα σπειρωμάτων να βάλουν αχαχαχαΞέρεις από τότε που βγήκε η κόλα πόσοι γίναν μάγκες μαστόροι, πάρα πολλοί.
Από τί είναι αυτό?Ενταξει δεν υπαρχει Εβαλαν παξιμαδι με διαφορετικο σπειρωμα,κλωτσισαν τα πασα και επειδη λασκαριζε εβαλαν κολλα σπειρωματος βαρεου τυπου. View attachment 42233
Πάνω τάπα αποθήκης από benelliΑπό τί είναι αυτό?
Απο τον σωληνα του κοντακιου, ο αξονας που ασφαλιζει το κοντακιΑπό τί είναι αυτό?
Αι καλά .. μαλακία έγραψα πιο πάνω ...Απο τον σωληνα του κοντακιου, ο αξονας που ασφαλιζει το κοντακι
Τωρα κι εσυ ρε Βαγγελη, περιεργος εισαι. Βαλε κολλα κι χαμου αφου κραταει. Θες να το βγαζεις κιολας?Απο τον σωληνα του κοντακιου, ο αξονας που ασφαλιζει το κοντακι
Αστα να πανε βασιλη ,εγω να δεις τι εγραψα στον Παναγιωτη στα verney carron οτι ναναι.Περα απο την πλακα στην κατασταση που ηταν δεν ειναι δυσκολο να σε μπερδεψει ,Παρε τωρα μια φωτο απο εναν αλλο καλιτεχνη και πες μου τι ειναι αυτο[το εδειξα σε καποιον και μου ειπε μηπως κρεμαγε την πουλιαστρα?]Αι καλά .. μαλακία έγραψα πιο πάνω ...
Αυτό σκεφτόμουνα και άλλο έγραψα ...
Σωστός Βαγγέλη ... Το παξιμάδι να υποθέσω ήταν το λανθασμένο ... μοιάζει και με παξιμάδι "ασφαλείας" ...
Λάθος μάγκες το προηγούμενο δικό μου ποστ ... αρχές Αλτσχάιμερ
Αυτό είναι το εξάρτημα ... βιδώνει στον σωλήνα του επανατατικού ...
View attachment 42262