Καλησπερα σε όλους , θα ήθελα να σας πω και εγώ μια απορία μια εμπειρία όπως θέλετε πες τε την. Μου αρέσει πολύ το κυνήγι της μπεκάτσες το λατρεύω τα όπλα μου έως τώρα είναι μόνο μπενελι και επειδή ψήνομαι στο να αγοράσω ένα όπλο πιο ελαφρύ είμαι σε τρία όπλα ανάμεσα το πρώτο ηbenelli becaccia ,2 fabarm scolopax, και το 3bereta 391 light. Και επειδή είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω μόνο την bbecaccia του φίλου μου την Δευτέρα πήγα για κυνήγι πρώτη φέρμα του σκύλου σηκώνετε το πουλί από την άλλη πλευρά γυρνάω τουφεκαω αλλά το όπλο δεν μου κάθισε στον ώμο αλλά το πουλί το πήρα μετά και προς το τέλος βρήκαμε ένα ακόμη και στο σήκωμα το τουφεκαω αλλά και πάλι σαν να μου εκπυρσοκρότησε πριν το κουμπωσω στον ώμο πράγμα που δεν μου άρεσε . Την άλλη μέρα σε άλλη μια φέρμα του σκύλου προσπα θοντας να πάρω θέση σηκώνεται το πουλί πάλι το όπλο
τουφεκισε σχεδόν μόνο του . Και βεβαίως αυτό που θέλω να πω είναι ότι το όπλο είναι σούπερ πολύ ελαφρύ απλά θέλει να το συνηθίσεις . Δεν ξέρω αν αυτό έχει συμβεί και σε άλλους . Χίλια συγνώμη για το τόσο μεγάλο κείμενο.