Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πλάκα πλάκα η Μ2 έφαγε 2-3 γερές στούκες και δεν έπαθε τίποτα φίλε ...
Ούτε γρατζουνιά ... έπαθα πλάκα ...

Μια μέρα με τράβηξε ένα σκυλί, έπεσα, και όλο το βάρος μου έπεσε πάνω στο όπλο και το gemini χτύπησε πάνω σε βράχο ...
Πάει το όπλο, πάει το τσοκ είπα από μέσα μου ...
Τίποτα !!!

ps
Λες να στράβωσε η κάνη και γι' αυτό χτυπάω καλά ???
.sarcastic.
Ξεκινάς καριέρα βελτιωτης ,να σου φέρω και την δικιά μου.

βρε συ Ζάχο εδώ βρήκες να ρωτήσεις για Μπενέλλι;
ρώτα για κανα γκομενάκι να πάρεις απάντηση
άκου μπενέλλες εδώ βρήκες να ρωτήσεις; .yelling.

υ.γ.
αν αντέχει η τσέπη και ο ώμος σου, προτείνω να πάρεις Super magnum 89mm και να ρίχνεις τα αντίστοιχα δράμια
μπενελλα να 'ναι κι όποια να 'ναι
πάνω απ' όλα όμως να έρχεται καλά στον σωματότυπό σου

Παιδες χαριζω 2 ζευγη αυτοκολητα καννης οποιος ταθελει.να View attachment 43428ερθει να του.τα.δωσω
Καλησπερα και συγνώμη για την ενόχληση. Να σε ρωτησω που τα βρήκες τα αυτοκολητα;ψάχνω για benelli αλλά βρισκω μόνο σε σάιτ έξω. Σε ευχαριστώ

Αφου τον χασαμε τον μαμα πιρο βαλαμε οτι βρηκαμε .τυχερος που.δεν βγηκε ποιο εξω να τα κανει μανταρα. ΚαView attachment 44213View attachment 44215ι το ατιμο.δουλευε κανονικα
Και που τους βρησκεις κιωλας ρε βαγγο αχαχαχαχ

Και που τους βρησκεις κιωλας ρε βαγγο αχαχαχαχ
ρε φιλε απο επαρχια ειναι ,απλως το εβαλα φωτο για να το δουν τα παιδια στο forum .Περιμενε και θα σου δειξω τι επαθε μια φρανκι απο φυσιγγι <<κατιουσα>>.terror.βασιλη για να δω τι θα βρεις?

Καλησπερα και συγνώμη για την ενόχληση. Να σε ρωτησω που τα βρήκες τα αυτοκολητα;ψάχνω για benelli αλλά βρισκω μόνο σε σάιτ έξω. Σε ευχαριστώ
Παναγιωτη μου τα ειχαν δωσει απο τον κυργια εαν θελεις μπορω να στα στειλω

Περιμενε και θα σου δειξω τι επαθε μια φρανκι απο φυσιγγι <<κατιουσα>>

βασιλη για να δω τι θα βρεις?
tank armor penetrator ??? αντιαρματικό cal 12 ??? αχαχαχχα

Δεν παίζεσαι σε αυτά .. ρίχνω πολύ γέλιο ... εγώ δεν έχω φαντασία ...

Last edited:
ρε φιλε απο επαρχια ειναι ,απλως το εβαλα φωτο για να το δουν τα παιδια στο forum .Περιμενε και θα σου δειξω τι επαθε μια φρανκι απο φυσιγγι <<κατιουσα>>.terror.βασιλη για να δω τι θα βρεις?
Βαγγο....τι εννοεις φυσιγγι "κατιουσα"?

Status
Not open for further replies.
Back