Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε όλους . Να ρωτήσω αν έχει κάποιος την γνώμη του για 2 τσοκ για μπενελι.το ένα είναι το Gemini xf και το άλλο το briley xf.τα θέλω για μακρινή τουφέκια. Εχω το Gemini LM KAI LF έχω το Brain TM αλλά θέλω σε κάτι ποιο μακριά. Το LF δεν το θεωρω τόσο για μακριά. Και έλεγα σε κάτι ποιο στενό. Δεν θέλω φρενου. Και για αυτό έχω καταληξη σε αυτά τα 2.ευχαριστω.το όπλο είναι crio plus. Becaccia.

Είναι καλό το briney xf το είχα στη σέντρο αλλά να ξέρεις αγαπάει χοντρό σκάκι και όχι πολλά γρ για ευνόητους λόγους η σε ψιλό σκάκι λίγα γρ
Συνήθως ρίχνω 6-7.μεχρι 34 γρμ. . Το θέλω για φασσα ψιλομενες κάπος. Για αυτό έχω ψιλοκαληξει σε αυτά τα 2.σε ευχαριστώ παντος

Καλησπέρα σε όλους . Να ρωτήσω αν έχει κάποιος την γνώμη του για 2 τσοκ για μπενελι.το ένα είναι το Gemini xf και το άλλο το briley xf.τα θέλω για μακρινή τουφέκια. Εχω το Gemini LM KAI LF έχω το Brain TM αλλά θέλω σε κάτι ποιο μακριά. Το LF δεν το θεωρω τόσο για μακριά. Και έλεγα σε κάτι ποιο στενό. Δεν θέλω φρενου. Και για αυτό έχω καταληξη σε αυτά τα 2.ευχαριστω.το όπλο είναι crio plus. Becaccia.
Brain TL Παναγιώτη , και πιστεύω θα σε καλύψει για την χρήση που το θες , τώρα αν θες κάτι ακόμα πιο extreme , τότε πας σε kicks και πιστεύω ότι θα είσαι οκ . Όμως πιστεύω με το ΤL θα είσαι καλά , γιατί είναι για μακρινές βολές , σε λογικά πλαίσια πάντα , και είναι και πιο κυνηγιτικο , δεν είναι αυστηρό στην βολή , και βοηθάει και σκοπευτικά . Εσύ ξέρεις όμως καλύτερα τι θες να κάνεις .

Eπειδη κυνηγαω αποκλειστικα φασσα kai εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα τσοκ της αγορας ,θα σου προτεινα να μην το κλεισεις τοσο πολυ το τσοκαρισμα .Πιστευω ενα full θα σου κανει αυτο που θελεις . Απο εταιρειες περα απο gemini και briley πολυ καλα ειναι και τα carlson

Eπειδη κυνηγαω αποκλειστικα φασσα kai εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα τσοκ της αγορας ,θα σου προτεινα να μην το κλεισεις τοσο πολυ το τσοκαρισμα .Πιστευω ενα full θα σου κανει αυτο που θελεις . Απο εταιρειες περα απο gemini και briley πολυ καλα ειναι και τα carlson
Καλημερα Βαγγελη, η γνωμη σου για τα Kicks και ποια συσφιξη θεωρεις καλυτερη για τη φασσα.????

Καλημερα Βαγγελη, η γνωμη σου για τα Kicks και ποια συσφιξη θεωρεις καλυτερη για τη φασσα.????
Γιαννη τα kicks ειναι καλα τσοκ αλλα εμενα δεν με ικανοποιησαν με τα φυσιγγια που ριχνω [nobel sport] .Αυτη βεβαια ειναι προσωπικη αποψη. Αλλοι τα εχουν μονιμα βιδωμενα επανω

Γιαννη τα kicks ειναι καλα τσοκ αλλα εμενα δεν με ικανοποιησαν με τα φυσιγγια που ριχνω [nobel sport] .Αυτη βεβαια ειναι προσωπικη αποψη. Αλλοι τα εχουν μονιμα βιδωμενα επανω
Βαγγέλη ποιά NS χρησιμοποιείς;

Βασιλη χρησιμοποιω πολυ τα percorso και special palombe, και στις πολυ χαμηλες θερμοκρασιες τα super caccia long dinstance 4-6 kai PM40
Ευχαριστώ, θα δοκιμαστούν εν καιρώ, ... και τα percorso που αλλάζουν πυρίτιδα του χρόνου ...
Με την tecna μου άρεσαν πολύ.

Αυτή η NSI 500 διαφορετικά φυσίγγια βγάζει και δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις ...

Status
Not open for further replies.
Back