Καλορίζικη πήγαινε στο κοντινότερο σκοπευτήριο και αλαξε της τα φώταπαιδες καλημερα...σημερα παρελαβα τη benelli be diamond best...με μια πρωτη ματια που της εριξα ειναι πολυ μαζεμενο οπλο, ..η m2 μοιαζει μπροστα της με lada (δεν εχω κανενα παραπονο απο τη m2, εξαιρετικο οπλο, απλα παραθετω αυτο που διαπιστωνω κρατωντας και τα δυο στα χερια)...πηγα να καταχωρισω την εγγυηση και μου βγαζει τα 10 χρονια για τα εξαρτηματα αλλα μου γραφει οτι δεν εχω καμια εγγυηση best...το οπλο πανω εχει το ταμπελακι που λεει 10 χρονια για τα μηχανικα μερη και 25 για την βαφη best...το οπλο ερχεται με μια πολυ ομορφη βαλιτσα σε κοκαλι χρωμα, εχει τα 5 τσοκ, το τσοκοκλειδο, 3 στοχαστρα , ενα κοκκινο, ενα πορτοκαλι και ενα λαχανι, αορτηριουχους και λαδι...επισης εκει που αναγραφει serial number σε κορμο και κανη στο τελος των 2 αριθμων αυτων εχει και τα εξης γραμματα IT21...τι σημαινει αυτο;κατασκευη του 2021;
Τι έγινε ρε φίλε ;;;Αυτες;
Καλύτερα που άλλαξε.Ανδρεα καλοριζικη και καλα κυνηγια !! Βασιλη απο οτι φαινεται ναι αλλαξε. Και η outlander μου 21 γραφει δεν εχει τα γραμματα.
Πω πω φίλε. Οπλαρα. Καλορίζικη, να είσαι καλά να της λιώσεις τα μέταλλα από το ντουφεκιδι. Φωτό όπως και δηποτε άμεσα με λεπτομέρειες και καλή ανάλυση παρακαλώ να μην τρέμεις από καυλααμεσα με καλεσε το καταστημα και μου εδωσε το τηλεφωνο του κυριου Μιχαλη στον κυργια να μιλησω για το θεμα αυτο με την εγγυηση..θα ενημερωσω
Μη μο λες τεθια....τι ,δε λέει το νιουουανΌποιος θέλει το παλιό κατσια ρίχνει το σπέσιαλ παλομπε φωτιά και Λαύρα είναι
Καλορίζικο και Καλοτούφεκο!ρε παιδια εγω δεν ειμαι της δοκιμης..χαχα..θα παω μεθαυριο να ριξω καμια 10αρια φυσιγγια σε μια χωματερη να δω μην εχει κανενα θεμα και μετα θα βγει το οπλο τον αυγουστο για τρυγονια και το σεπτεμβριο για λαγο
Φίλε , καλορίζικο με υγεία να το χαρείς.Στο σκοπευτήριο για δοκιμή ,μην κάνεις καμιά πατάτα και ρίξεις εκτός περιόδου ,αν σε πιάσουν το έχασες το όπλο ακόμα δεν το πήρες.ρε παιδια εγω δεν ειμαι της δοκιμης..χαχα..θα παω μεθαυριο να ριξω καμια 10αρια φυσιγγια σε μια χωματερη να δω μην εχει κανενα θεμα και μετα θα βγει το οπλο τον αυγουστο για τρυγονια και το σεπτεμβριο για λαγο
Ναι βρε τωρα με το ιντερνετ τους ειχαν μουρλανει και ειναι και πιο απλο και κατανοητοΤι έγινε ρε φίλε ;;;
Άλλαξαν την κωδικοποίηση ;;;;
Ναι, του 21 είναι
Είσαι και βάζελος πανάθεμά σε ...Με πήραν απο κυργια... Εδωσα αριθμό πλαισίου... Μου λέει το παλικαρι εκει οτι δεν γίνεται να μην ισχύει η εγγύηση best... Ειναι πρόβλημα της benelli... Το κοιτάζουν κ θα με ενημερώσουν... Το οπλο ειναι πουπουλο, στενο, λεπτο, το κλείστρο κλείνει ακομη κ αν απλα το αφήσεις μισο πόντο πριν το τέρμα της διαδρομής του, οπότε το κλικ πεθανε... Να δούμε κ τι θα κάνει το power bore βλητικα...
Καλορίζικη η νέα κουκλάρα σου φίλε,να την χαρείς όσο δεν πάει,οπλαρα,αλλά χωρίς δοκιμή;είναι σαν να έχεις καινούρια γκόμενα μ@#€αρα και να μην σου κάθεται.χαχαχαΜε πήραν απο κυργια... Εδωσα αριθμό πλαισίου... Μου λέει το παλικαρι εκει οτι δεν γίνεται να μην ισχύει η εγγύηση best... Ειναι πρόβλημα της benelli... Το κοιτάζουν κ θα με ενημερώσουν... Το οπλο ειναι πουπουλο, στενο, λεπτο, το κλείστρο κλείνει ακομη κ αν απλα το αφήσεις μισο πόντο πριν το τέρμα της διαδρομής του, οπότε το κλικ πεθανε... Να δούμε κ τι θα κάνει το power bore βλητικα...
Καλοριζικη θα δε συνοδευσει για πολλα κυνηγετικά χρονια με την ποιοτητα και την εγγυηση που εχει το οπλο αυτο.Βλεπω πιστος στα benelli και το οπλο αυτο αξιζει με το παραπανω την επιλογη σου.παιδες καλημερα...σημερα παρελαβα τη benelli be diamond best...με μια πρωτη ματια που της εριξα ειναι πολυ μαζεμενο οπλο, ..η m2 μοιαζει μπροστα της με lada (δεν εχω κανενα παραπονο απο τη m2, εξαιρετικο οπλο, απλα παραθετω αυτο που διαπιστωνω κρατωντας και τα δυο στα χερια)...πηγα να καταχωρισω την εγγυηση και μου βγαζει τα 10 χρονια για τα εξαρτηματα αλλα μου γραφει οτι δεν εχω καμια εγγυηση best...το οπλο πανω εχει το ταμπελακι που λεει 10 χρονια για τα μηχανικα μερη και 25 για την βαφη best...το οπλο ερχεται με μια πολυ ομορφη βαλιτσα σε κοκαλι χρωμα, εχει τα 5 τσοκ, το τσοκοκλειδο, 3 στοχαστρα , ενα κοκκινο, ενα πορτοκαλι και ενα λαχανι, αορτηριουχους και λαδι...επισης εκει που αναγραφει serial number σε κορμο και κανη στο τελος των 2 αριθμων αυτων εχει και τα εξης γραμματα IT21...τι σημαινει αυτο;κατασκευη του 2021;
Καλορίζικο! Να το χαρείς!παιδες καλημερα...σημερα παρελαβα τη benelli be diamond best...με μια πρωτη ματια που της εριξα ειναι πολυ μαζεμενο οπλο, ..η m2 μοιαζει μπροστα της με lada (δεν εχω κανενα παραπονο απο τη m2, εξαιρετικο οπλο, απλα παραθετω αυτο που διαπιστωνω κρατωντας και τα δυο στα χερια)...πηγα να καταχωρισω την εγγυηση και μου βγαζει τα 10 χρονια για τα εξαρτηματα αλλα μου γραφει οτι δεν εχω καμια εγγυηση best...το οπλο πανω εχει το ταμπελακι που λεει 10 χρονια για τα μηχανικα μερη και 25 για την βαφη best...το οπλο ερχεται με μια πολυ ομορφη βαλιτσα σε κοκαλι χρωμα, εχει τα 5 τσοκ, το τσοκοκλειδο, 3 στοχαστρα , ενα κοκκινο, ενα πορτοκαλι και ενα λαχανι, αορτηριουχους και λαδι...επισης εκει που αναγραφει serial number σε κορμο και κανη στο τελος των 2 αριθμων αυτων εχει και τα εξης γραμματα IT21...τι σημαινει αυτο;κατασκευη του 2021;
Της δοκιμης δεν εισαι αλλα καντο μια φορα για εμας τους συναδελφους και παρε κα την M 2 μαζι σου βαλε demi και στις δυο μετρα 38βηματα ητοι 36μ περιπου και ανεβασε να δουμε την προοδο.ρε παιδια εγω δεν ειμαι της δοκιμης..χαχα..θα παω μεθαυριο να ριξω καμια 10αρια φυσιγγια σε μια χωματερη να δω μην εχει κανενα θεμα και μετα θα βγει το οπλο τον αυγουστο για τρυγονια και το σεπτεμβριο για λαγο
Το εχει παρει φιλος στις Σερρες που κυνηγαει υδροβια και φασσες και μου ειπε οτι ειναι οτι καλυτερο εχει πιασει στα χερια του απο Benelli.Της δοκιμης δεν εισαι αλλα καντο μια φορα για εμας τους συναδελφους και παρε κα την M 2 μαζι σου βαλε demi και στις δυο μετρα 38βηματα ητοι 36μ περιπου και ανεβασε να δουμε την προοδο.