Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το εχει παρει φιλος στις Σερρες που κυνηγαει υδροβια και φασσες και μου ειπε οτι ειναι οτι καλυτερο εχει πιασει στα χερια του απο Benelli.
Αρα εχει προοδο κανει η benelli στην σειρα power bore.Αυτο που μου λες αφορα τη βλητικη της αποδοση; Διοτι οσο αφορα την ποιοτητα κατασκευης ειναι εξαιρετικη.

παιδες καλημερα...σημερα παρελαβα τη benelli be diamond best...με μια πρωτη ματια που της εριξα ειναι πολυ μαζεμενο οπλο, ..η m2 μοιαζει μπροστα της με lada (δεν εχω κανενα παραπονο απο τη m2, εξαιρετικο οπλο, απλα παραθετω αυτο που διαπιστωνω κρατωντας και τα δυο στα χερια)...πηγα να καταχωρισω την εγγυηση και μου βγαζει τα 10 χρονια για τα εξαρτηματα αλλα μου γραφει οτι δεν εχω καμια εγγυηση best...το οπλο πανω εχει το ταμπελακι που λεει 10 χρονια για τα μηχανικα μερη και 25 για την βαφη best...το οπλο ερχεται με μια πολυ ομορφη βαλιτσα σε κοκαλι χρωμα, εχει τα 5 τσοκ, το τσοκοκλειδο, 3 στοχαστρα , ενα κοκκινο, ενα πορτοκαλι και ενα λαχανι, αορτηριουχους και λαδι...επισης εκει που αναγραφει serial number σε κορμο και κανη στο τελος των 2 αριθμων αυτων εχει και τα εξης γραμματα IT21...τι σημαινει αυτο;κατασκευη του 2021;
Καλορίζικο ‼️
Και βάλε φωτό ντε να παίρνουμε μάτι καινούργιλες,πετας ένα κόκαλι κ ψάχνουμε τα δειγματολογια....ρίξε χρώμα‼️

Αρα εχει προοδο κανει η benelli στην σειρα power bore.Αυτο που μου λες αφορα τη βλητικη της αποδοση; Διοτι οσο αφορα την ποιοτητα κατασκευης ειναι εξαιρετικη.
Και στα δύο φίλε,και ποιότητα κατασκευής αλλά ιδίως βλητικα,και κάνει όλα του τα κυνήγια με τα μαμά τσοκ και εμπορικά φυσίγγια

Μη μο λες τεθια....τι ,δε λέει το νιουουαν❓❓❓❓
Της δοκιμης δεν εισαι αλλα καντο μια φορα για εμας τους συναδελφους και παρε κα την M 2 μαζι σου βαλε demi και στις δυο μετρα 38βηματα ητοι 36μ περιπου και ανεβασε να δουμε την προοδο.
Οχι πιτερ εγω λεω να τουφεκισει και τα δυο οπλα με τα καινουργια τσοκ μονο μπενουν και στις δυο μονο ετσι θα β
Φανει η κανη τα εχουνε βελτιωσει πολυ τη θελω να πω να ριξει με την best με τριαρι και μετα να βγαλει το τκοκ και να το βαλει στη μ2 να ριξει και ετσι ν συγκρινουμε

παιδες καλημερα...σημερα παρελαβα τη benelli be diamond best...με μια πρωτη ματια που της εριξα ειναι πολυ μαζεμενο οπλο, ..η m2 μοιαζει μπροστα της με lada (δεν εχω κανενα παραπονο απο τη m2, εξαιρετικο οπλο, απλα παραθετω αυτο που διαπιστωνω κρατωντας και τα δυο στα χερια)...πηγα να καταχωρισω την εγγυηση και μου βγαζει τα 10 χρονια για τα εξαρτηματα αλλα μου γραφει οτι δεν εχω καμια εγγυηση best...το οπλο πανω εχει το ταμπελακι που λεει 10 χρονια για τα μηχανικα μερη και 25 για την βαφη best...το οπλο ερχεται με μια πολυ ομορφη βαλιτσα σε κοκαλι χρωμα, εχει τα 5 τσοκ, το τσοκοκλειδο, 3 στοχαστρα , ενα κοκκινο, ενα πορτοκαλι και ενα λαχανι, αορτηριουχους και λαδι...επισης εκει που αναγραφει serial number σε κορμο και κανη στο τελος των 2 αριθμων αυτων εχει και τα εξης γραμματα IT21...τι σημαινει αυτο;κατασκευη του 2021;
Καλοντουφεκη καλά κυνήγια να έχεις

Μάλλον θέλει αλλαγή στο επανατατικό γιατί είδα χτυπήματα πίσω
Και το κοκορακι να το αλλάξω ή να το αφήσω όπως είναι έχει κάτσει αρκετά
Πείτε εσείς οι πιό έμπειροι
View attachment 44529View attachment 44530
Αν την έχεις πανω από 10 15 χρόνια άλλαξέ το προληπτικά.

Το κοκοράκι θα το λιμάριζα με μια ψιλή λίμα για να πάρω το κεφάλωμα λίγο.

Αυτό θα έκανα εγώ ...

Αν την έχεις πανω από 10 15 χρόνια άλλαξέ το προληπτικά.

Το κοκοράκι θα το λιμάριζα με μια ψιλή λίμα για να πάρω το κεφάλωμα λίγο.

Αυτό θα έκανα εγώ ...
Μάλλον θα τα αλλάξω όλα τα ελατήρια δεν έχουν αλλαχτεί ποτέ

Σε οπλουργο για έλεγχο και σέρβις θα έλεγα.

Έχεις όρεξη μου φαίνεται ...
Κανόνισε να πειράξεις το αβάνς να χαλάσει ο χρονισμός
:)
Όρεξη έχω για πολλά και φράγκα για λίγα :cool:
Καλύτερα δεν είναι να αλλαχτούν όλα;
Για το αβάνς το έχω ακούσει αλλά και τι να κάνω μόνο το επανατατικό και βλέπουμε;

Ολα τα μπενελλι εχουν σημαδι εκει πισω ακομα και η δικη μου που εχει συν δεκα σπειρες προσθετο ελατηριο μη σκας δεν ειναι κατι εχει και του βασιλη για δες το @gvp9000

το πισω μερος της βασης εχει ελαχιστες φθορες .Εαν την εχεις χρονια μια αλλαγη ελατηριων την θελει .Στη σφυρα με ενα ψιλο λιμακι παρτης τα γρεζια Πιστεψε με δεν εχεις δει σιδερωμενες βασεις ,νομιζεις οτι τις εχουν κτυπησει με 15αρα βαρια

το πισω μερος της βασης εχει ελαχιστες φθορες .Εαν την εχεις χρονια μια αλλαγη ελατηριων την θελει .Στη σφυρα με ενα ψιλο λιμακι παρτης τα γρεζια Πιστεψε με δεν εχεις δει σιδερωμενες βασεις ,νομιζεις οτι τις εχουν κτυπησει με 15αρα βαρια
Τα ελατήρια είναι καλά να τα αλλάξω όλα ή υπάρχει περίπτωση να έχω θέμα στο αβάνς μετά που έγραψε ο Βασίλης

Τα ελατήρια είναι καλά να τα αλλάξω όλα ή υπάρχει περίπτωση να έχω θέμα στο αβάνς μετά που έγραψε ο Βασίλης
Να τσεκαρεις κρεμαγερια και μπιλιοφορους sos πολυ προσοχη στα ζιγκλερ Περα απο την.πλακα τα.ελατηρια επαναταξης,αποθηκης,βελονας,σφυρας και ελασματος απελευθερωσης καλο ειναι μετα περιπου απο μια.5ετια να τα αλλαζεις.Α και τα.ελατηρια αμορτισερ

Επειδή έχω και εγώ μπενελι μια φορά μου έκανε πολλές εμπλοκες είχα και εγώ να της αλλάξω τα ελατήρια 15 χρόνια μετάχειρησμενη από τον θείο . Αφού με είχε τρελάνει στις εμπλοκες την έστειλα στον Κύργια καί μου λένε ότι δεν έχει πρόβλημα το όπλο όταν το πήρα πάλι τα ίδια οπότε της άλλαξα τα ελατήρια και αυτό που μου έκανε της εμπλοκες ήταν το ελατήριο της σφύρας έκτοτε δεν μου έχει ξανακάνει τίποτα.

Ολα τα μπενελλι εχουν σημαδι εκει πισω ακομα και η δικη μου που εχει συν δεκα σπειρες προσθετο ελατηριο μη σκας δεν ειναι κατι εχει και του βασιλη για δες το @gvp9000
Πολύ μικρά σημάδια και αν βάλεις το δάχτυλο πάνω τους δεν αισθάνεσαι κάτι "άγριο" ... έτσι ήταν από μόλις την πήρα. Χανουμάκι αχαχα
Κύριε, κύριε έχω δει τέτοιες αχαχαχ
Βρε πλάκα έκανα ... το αβάνς είναι αυτοκινητιστικός όρος ...
Άλλαξέ τα όλα ... και της σκανδαλοθήκης αν θες.
Ή καλύτερα ότι πει ο Βάγγος ...

Status
Not open for further replies.
Back