Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εσείς δεν με μπερδέψατε με μπέρδεψαν τα τεστ
Self test θετικό rapid αρνητικό άντε πάλι αύριο για να είμαι σίγουρος τι γίνεται .hair.
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις
Το έπαθα με τον γιο μου.
4 self θετικά από 2 διαφορετικές παρτίδες και rapid, pcr αρνητικό.
Μην φοβάσαι δεν εχεις τίποτα μάλλον.

Το έπαθα με τον γιο μου.
4 self θετικά από 2 διαφορετικές παρτίδες και rapid, pcr αρνητικό.
Μην φοβάσαι δεν εχεις τίποτα μάλλον.
Από τα νεύρα μου χτύπησα ένα τσίπουρο πριν πάω για ραπιντ,πρέπει να τον σκότωσε είναι αλήθεια τελικά .big smile. topic.

Αν θες σημάδια από σφυριές δες εδώ.
Αχαχαχα
Θα φρικάρει ο @vagosbenelli

Μην αγχώνεσαι για τα σημάδια στο βάθος της βάσης.
Πάρε όλα τα ελατήρια και αν δεν θες να μπλέξεις άλλαξε μόνο το επανατατικό.
Σε μπερδέψαμε αλλά θα την βρεις την άκρη εσύ.

View attachment 44571
Ιεεεεετσ αρε τα σπαιζ τα ουοπλα❓‼️

Αν σε χάλασαν αυτά τα σημάδακια να σου στείλω φώτο τη δικιά μου μ2... Θα κοιτάς τις φωτογραφίες σαν αγωγή πρωί βράδυ για πέντε μέρες κ θα τα ξεχάσεις τα δικά σου αμέσως :p :)
Τερματίζει το κλείστρο πάνω στη βάση?
Κ αν ναι είναι φυσιολογικό η θα έπρεπε να παίρνει τα ζόρια η ουρά?
Σε μια franchi prestige υπήρχε πλαστικό ελαστικό στοπ στο πίσω μέρος κ τερμάτιζε το κλείστρο εκεί.

Οχι πιτερ εγω λεω να τουφεκισει και τα δυο οπλα με τα καινουργια τσοκ μονο μπενουν και στις δυο μονο ετσι θα β
Φανει η κανη τα εχουνε βελτιωσει πολυ τη θελω να πω να ριξει με την best με τριαρι και μετα να βγαλει το τκοκ και να το βαλει στη μ2 να ριξει και ετσι ν συγκρινουμε
Σωστα αυτο θα μας φανερώσει την σχεδιαστικη διαφορα της κανης .Αλλα πρεπει να δουμε και την συγκριτική διαφορα για να δουμε ποσο ειναι αυτη ποσοστιαία και εαν αξιζει καποιος να δωσει τα παραπανω χρηματα σε περιπτωση που αναζητα μονο το βλητικο αποτελεσμα.

Του πατέρα μου ήταν, καμιά τριανταρια χρόνια σίγουρα
Αν βάλω θα βάλω τα αυθεντικά αυτό είναι το μόνο σίγουρο Βασίλη
Παραγγελια κατευθειαν στον Κυργια ολο το σετ των ελατηριων γνησια εκ του ασφαλους κουριερ στο σπιτι πηγαινεις οπλουργο στα κουμπωνει σωστα και καλοριζικο για αλλα 15 -20 χρονια .

Τερματίζει το κλείστρο πάνω στη βάση?
Κ αν ναι είναι φυσιολογικό η θα έπρεπε να παίρνει τα ζόρια η ουρά?
Σε μια franchi prestige υπήρχε πλαστικό ελαστικό στοπ στο πίσω μέρος κ τερμάτιζε το κλείστρο εκεί.
Να τερματιζει στη βαση φανταζομαι οχι γιατι θα την ειχα παρει στο χερι με τοσα που εχει καταπιει αυτο το οπλο... Οτι ακουμπαει ομως καποιες στιγμες σιγουρα ακουμπαει, γι αυτο κ ΟΛΕΣ εχουν τετοια σημαδια, μικρα η μεγαλα...
Προσωπικα δεν τρωγομαι με τετοια κ δεν το πολυψαχνω αν δεν δω κατι ανησυχητικο....
Ετσι κ αλλιως ειναι οπλο ¨εργασιας¨ αυτο...

Οχι πιτερ εγω λεω να τουφεκισει και τα δυο οπλα με τα καινουργια τσοκ μονο μπενουν και στις δυο μονο ετσι θα β
Φανει η κανη τα εχουνε βελτιωσει πολυ τη θελω να πω να ριξει με την best με τριαρι και μετα να βγαλει το τκοκ και να το βαλει στη μ2 να ριξει και ετσι ν συγκρινουμε
.Σωστα αυτο θα μας φανερώσει την σχεδιαστικη διαφορα της κανης .Αλλα πρεπει να δουμε και την συγκριτική διαφορα για να δουμε ποσο ειναι αυτη ποσοστιαία και εαν αξιζει καποιος να δωσει τα παραπανω χρηματα σε περιπτωση που αναζητα μονο το βλητικο αποτελεσμα

Τόλη, Παναγιώτη αν έχουν διαφορά στον αυλό άρα και στην φούστα των τσοκ δεν είναι τίμια σύγκριση.
Επίσης διαφορετική σύσφιξη απ ευθείας λόγω διαφοράς αυλού.
Με τα μαμά και στα 2.

Ιεεεεετσ αρε τα σπαιζ τα ουοπλα❓‼️
Γκανιάζ'ν στα χέρια μου τα όπλα αχαχα
Torture test

Και φαντάσου ότι έχω αλλάξει και ένα επανατατικό στην 1187.

ps
Και δεν έριχνα θερμοβαρικά μασούρια, την πρόσεχα.
Αϊ πεμ' 'συ τώρα ...

Τόλη, Παναγιώτη αν έχουν διαφορά στον αυλό άρα και στην φούστα των τσοκ δεν είναι τίμια σύγκριση.
Επίσης διαφορετική σύσφιξη απ ευθείας λόγω διαφοράς αυλού.
Με τα μαμά και στα 2.
Δε ξερουμε για τξ διαφορα αυλου αν υπαρχει κιωλας αλλα τα τσοκ της powerbore ειναι πολυ ανωτερα οποτε παλι αδικια

αυτα ειναι τα ελατηρια που χρειαζεται ενα βenelli για γενικο service ειτε εχει ριξει 656547 φυσιγγια ειτε εχει μαζεψει σκουρια απο κακη συντηρηση ειτε γιατι ο ερμης ειναι αναδρομος !!!!!!! F=Kx .Ελατε τωρα να το κανουμε επιστημονικο συνεδριο ενα τυπικο service Οπλου20220317_151107.jpg

Κύριε Πρόεδρε της στρογγυλής αυτής τραπέζης, το κάθε ελατήριο πρέπει να είναι φτιαγμένο σε συγκεκριμένες λίβρες για να δουλεύει ορθώς και σε αρμονία με τα υπόλοιπα ώστε να είναι συγχρονισμένο το όπλο. Αν το καινούργιο ελατήριο που θα βάλετε δεν είναι ακριβώς, ούτε πιο πάνω ούτε πιο κάτω σε λίβρες, σύμφωνα με τον κατασκευαστή του, τότε καλύτερα να μην το αντικαταστήσετε έτσι στο κουτουρού.
Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα ειρωνικα σου σχολια

αυτα ειναι τα ελατηρια που χρειαζεται ενα βenelli για γενικο service ειτε εχει ριξει 656547 φυσιγγια ειτε εχει μαζεψει σκουρια απο κακη συντηρηση ειτε γιατι ο ερμης ειναι αναδρομος !!!!!!! F=Kx .Ελατε τωρα να το κανουμε επιστημονικο συνεδριο ενα τυπικο service ΟπλουView attachment 44579
γιατί 3 μακριά ελατήρια;
1 αποθήκη φυσιγγίων 1 επαναστατικό, το άλλο;;; εξτρά αποθήκη;

Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα ειρωνικα σου σχολια
Βάγγο επειδή την πάτησα κι εγώ με τον Θαλή, σε διαβεβαιώ πως δεν το λέει καθόλου ειρωνικά
Λίγο χιούμορ κάνει Βαγγέλη μου που δεν το κατανοούμε αμέσως

Δεν είναι κακοπροαίρετος ο Θαλής απλά το γραπτό χιούμορ του δεν το αντιλαμβανόμαστε όπως ίσως θα το αντιλαμβανόμασταν δια ζώσης.
Κι εγώ σε κάποια φάση τον παρεξήγησα....μην τον παρεξηγείς

Status
Not open for further replies.
Back