Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πολύ μικρά σημάδια και αν βάλεις το δάχτυλο πάνω τους δεν αισθάνεσαι κάτι "άγριο" ... έτσι ήταν από μόλις την πήρα. Χανουμάκι αχαχα

Κύριε, κύριε έχω δει τέτοιες αχαχαχ

Βρε πλάκα έκανα ... το αβάνς είναι αυτοκινητιστικός όρος ...
Άλλαξέ τα όλα ... και της σκανδαλοθήκης αν θες.
Ή καλύτερα ότι πει ο Βάγγος ...
Eγω καλα το λεω οτι εισαι μεγαλη μορφη.RESPECT..yel.

Μάλλον θέλει αλλαγή στο επανατατικό γιατί είδα χτυπήματα πίσω
Και το κοκορακι να το αλλάξω ή να το αφήσω όπως είναι έχει κάτσει αρκετά
Πείτε εσείς οι πιό έμπειροι
View attachment 44529View attachment 44530
Αν δεν σου κάνει εμπλοκές, μην πειράζεις τίποτα.
Και εμενα που είναι ολοκαίνουργια εχει μερικά χτυπήματα πίσω.

Πολύ μικρά σημάδια και αν βάλεις το δάχτυλο πάνω τους δεν αισθάνεσαι κάτι "άγριο" ... έτσι ήταν από μόλις την πήρα. Χανουμάκι αχαχα

Κύριε, κύριε έχω δει τέτοιες αχαχαχ

Βρε πλάκα έκανα ... το αβάνς είναι αυτοκινητιστικός όρος ...
Άλλαξέ τα όλα ... και της σκανδαλοθήκης αν θες.
Ή καλύτερα ότι πει ο Βάγγος ...
Τι αβάνς τι χρονισμός το ίδιο λέμε
Επειδή έχω ακούσει για εμπλοκές μετά από αλλαγή ελατηρίων γιαυτό το σκέφτομαι, μην το σκανταλέψω χωρίς να χρειάζεται

Επειδή έχω ακούσει για εμπλοκές μετά από αλλαγή ελατηρίων γιαυτό το σκέφτομαι, μην το σκανταλέψω χωρίς να χρειάζεται
Ναι γιατί τα ελατήρια που βάζουν είναι ότι περισσεύουν στον πάγκο ή στο συρτάρι του κάθε υποτιθέμενου οπλουργού :) ή ότι έχει το συρτάρι του κάθε ιδιώτη που το παίζει μάστορας ....
Θα βάλεις αυθεντικά ...

Σου είπα στην αρχή ... εγώ θα άλλαζα μόνο το επανατατικό, ίσως και της αποθήκης.

Ο Βάγγος όμως (ο άνθρωπος είναι οπλουργός) είπε τα ελατηρια επαναταξης, αποθηκης, βελονας, σφυρας και ελασματος απελευθερωσης.
Είναι τα κόκκινα ... εγώ θα άλλαζα και το μπλέ στην πρώτη φωτό @vagosbenelli τι λες για το μπλε ???

1647468662283.png
1647468676130.png
1647468689509.png

Γιώργο πόσα χρόνια την έχεις ?
Στην τελική πάρτα όλα και κράτα τα καβάντζα.

Σημασία δεν έχει πόσα χρόνια το έχει το όπλο αλλά πόσες χιλιάδες φυσίγγια έχει ρίξει.
Τα ελατήρια δε χαλάνε με το χρόνο, ούτε με τη μακροχρόνια συμπίεση από ότι έχει φανεί, αλλά με τη χρήση.

Σημασία δεν έχει πόσα χρόνια το έχει το όπλο αλλά πόσες χιλιάδες φυσίγγια έχει ρίξει.
Τα ελατήρια δε χαλάνε με το χρόνο, ούτε με τη μακροχρόνια συμπίεση από ότι έχει φανεί, αλλά με τη χρήση.
Με την μόνιμη συμπίεση ή επιμήκυνση "χαλάνε" Θαλή.
Αυτό ξέρω.

Καλό βράδυ ...

Με την μόνιμη συμπίεση ή επιμήκυνση "χαλάνε" Θαλή.
Αυτό ξέρω.

Καλό βράδυ ...
Για αυτό το είπα. Όλοι αυτό πιστεύουμε.
Γεμιστήρες που ήταν αποθηκευμένοι για πολλές δεκαετίες γεμάτες με φυσίγγια στον αμερικανικό στρατό, κάποια στιγμή βγήκαν από τις αποθήκες και τέθηκε το ερώτημα αν είναι λειτουργικοί μετά από τόσες δεκαετίες μόνιμη συμπίεση στο ελατήριο. Για να απαντήσουν στο ερώτημα αυτό τέσταραν ελατήρια και γεμιστήρες και αποφάνθηκαν ότι λειτουργούν κανονικότατα και ότι μπορεί κάποιος να κάνει μακροχρόνια αποθήκευση γεμιστήρων όπλων γεμάτων χωρίς να φοβάται ότι θα αποδυναμωθεί το ελατήριο από τη μόνιμη συμπίεση, με την προϋπόθεση ότι το ελατήριο ήταν ποιοτικά φτιαγμένο εξαρχής. Δηλαδή αποφάνθηκαν, ότι αυτό που εξασθενεί το ελατήριο είναι η χρήση του, και όχι η μόνιμη συμπίεσή του. Το αντίθετο από ότι πιστεύουμε ενστικτωδώς όλοι.
Έχω δει πολλά άρθρα παλιά γιατί και εμένα μου φαινόταν περίεργο, και κάποιοι δείχνουν ότι με τη μακροχρόνια μόνιμη συμπίεση κάποια ελατήρια μικραίνουν, αλλά όχι σε σημαντικό βαθμό.

Η δικιά μου εμπειρία είναι ότι σε 4 χρόνια τα ελατήρια του μπενέλλι μου χρειάστηκαν αλλαγή λόγω συνεχών εμπλοκών. Και επανατατικό και αποθήκης. Τέσσερα χρόνια είναι λίγα σα χρόνος, αλλά είχα ρίξει πολλές χιλιάδες φυσίγγια με αυτό το όπλο. Άρα μου φαίνεται ότι τελικά έχουν δίκιο.

Του πατέρα μου ήταν, καμιά τριανταρια χρόνια σίγουρα
Αν βάλω θα βάλω τα αυθεντικά αυτό είναι το μόνο σίγουρο Βασίλη
Γιώργο μου άλλαξε τα όλα με 25€καθαρισες και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο . Και εγώ άλλαζα το ελατήριο της αποθήκης και το ελατήριο στο κοντάκι αλλά οι εμπλοκές συνεχιζόταν οπότε τα άλλα όλα και υσηχασα βέβαια πήγα σε καταστήμα με όπλα μου τα παραγγειλε και τα έβαλα εγώ.

Μάλλον θέλει αλλαγή στο επανατατικό γιατί είδα χτυπήματα πίσω
Και το κοκορακι να το αλλάξω ή να το αφήσω όπως είναι έχει κάτσει αρκετά
Πείτε εσείς οι πιό έμπειροι
View attachment 44529View attachment 44530
Να το στειλεις στον @VaggosBenelli να στα αλλαξει γτ κυκλωφορανε κατι μαιμου ελατιρια τωρα τελεφταια να στο κανει και ενα γενικο ελενχο δε του ξεφευγει τπτ και θα εισαι οκ για αλλα 30 χρονια

Φυσίγγια έχει ρίξει πολλές χιλιάδες απροβλημάτιστα δεν έχει κάνει κιχ
Και τώρα προληπτικά θέλω να τα αλλάξω

Μάλλον θα τα αλλάξω όλα τα ελατήρια δεν έχουν αλλαχτεί ποτέ
Εγώ θα σου πρότεινα αν δεν σου κάνει εμπλοκές να μην αλλάξεις τίποτα... Έχουν ταλαιπωρηθεί πολλοί με καινούργια ελατήρια που είτε δεν ήταν τα ενδεδειγμένα είτε είχαν άλλη σκληρότητα κ έκαναν εμπλοκές μετά... Αν τώρα θέλεις ντε κ καλά να τα αλλάξεις θα πρότεινα να τα αλλάξεις όλα κ να πεις να σου κρατήσουν κ όλα τα παλιά για καλό για κακό...

Εγώ θα σου πρότεινα αν δεν σου κάνει εμπλοκές να μην αλλάξεις τίποτα... Έχουν ταλαιπωρηθεί πολλοί με καινούργια ελατήρια που είτε δεν ήταν τα ενδεδειγμένα είτε είχαν άλλη σκληρότητα κ έκαναν εμπλοκές μετά... Αν τώρα θέλεις ντε κ καλά να τα αλλάξεις θα πρότεινα να τα αλλάξεις όλα κ να πεις να σου κρατήσουν κ όλα τα παλιά για καλό για κακό...
Δεν με βιάζει ούτως ή άλλως δεν είναι το πρώτο μου όπλο και ούτε μου έχει κάνει εμπλοκή,απλά με χάλασε που είδα εκείνα τα σημάδια και δεν θέλω να το ταλαιπωρώ
Εννοείται ότι θα κρατήσω και τα παλιά για παν ενδεχόμενο

Δεν με βιάζει ούτως ή άλλως δεν είναι το πρώτο μου όπλο και ούτε μου έχει κάνει εμπλοκή,απλά με χάλασε που είδα εκείνα τα σημάδια και δεν θέλω να το ταλαιπωρώ
Ίσως ένα καθάρισμα αυτό του κοντακιου να το θέλει , γιατί λόγο της όρθιας θέσης αποθήκευσης μαζεύει περίσσια λάδια και σκόνη που γίνεται λάσπη.

Αν σε χάλασαν αυτά τα σημάδακια να σου στείλω φώτο τη δικιά μου μ2... Θα κοιτάς τις φωτογραφίες σαν αγωγή πρωί βράδυ για πέντε μέρες κ θα τα ξεχάσεις τα δικά σου αμέσως :p :)

Αν θες σημάδια από σφυριές δες εδώ.
Αχαχαχα
Θα φρικάρει ο @vagosbenelli

Μην αγχώνεσαι για τα σημάδια στο βάθος της βάσης.
Πάρε όλα τα ελατήρια και αν δεν θες να μπλέξεις άλλαξε μόνο το επανατατικό.
Σε μπερδέψαμε αλλά θα την βρεις την άκρη εσύ.

Screenshot_2022-03-17-11-30-37-528_com.google.android.apps.photos~2.jpg

Last edited:
Αν θες σημάδια από σφυριές δες εδώ.
Αχαχαχα
Μην αγχώνεσαι για τα σημάδια στο βάθος της βάσης.
Πάρε όλα τα ελατήρια και αν δεν θες να μπλέξεις άλλαξε μόνο το επανατατικό.
Σε μπερδέψαμε αλλά θα την βρεις την άκρη εσύ.

View attachment 44571
Εσείς δεν με μπερδέψατε με μπέρδεψαν τα τεστ
Self test θετικό rapid αρνητικό άντε πάλι αύριο για να είμαι σίγουρος τι γίνεται .hair.
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις

Status
Not open for further replies.
Back