Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μια χαρά είναι και η 61 να μη σου πω πιο εύχρηστη θα νομίζεις ότι κρατάς μυγοσκοτώστρα αλλά εγώ που είχα την πρώτη έκδοση μυγοσκοτώστρα που σκοτώνει ότι γουστάρεις και όταν τις έβαζα τα τσοκ της ςς no limits το ντουφεκακι κενταγε

...και που τη δουλεύεις Παναγιώτη?....γιατί 61 καλύτερα? για πες...

....εγώ ας πούμε για Πέρδικα και Αγριοκούνελο την 66 λέω θα πάει πιο καλά...αλλα από αυτογεμή άσχετος...
Την πειρα για αρχή λόγο βάρους. (Μεγαλώνουμε και έχω και 2 σπασμένους δίσκους στη μέση.) το όπλο όταν το επιασα μου ήρθε πολυ καλα. Το πειρα όμως σαν γενικό ας πουμε κυνήγι. Το δουλεψα λαγό πολυ. Με τρομερές κατανομές που δεν περιμενα οτι θα είχε. Του έβαλα και ένα Gemini. Lm. Πρόσφατα πειρα και I'M. Επίσης πειρα 2 brain ΤΟ ΤΜ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕ LL. Και αυτά με πολυ καλές κατανομές. Του εριξα από 34 μέχρι και 38 γραμ. Στα περισοτερα που εριξα 36 δεν είχε πολυ ανάκρουση. Για 2830 γραμ. Έβγαλα όλη τη σεζόν στο λαγό με αυτό. Πολυυυ ευχαριστημένος. Στα πουλια πολυ λίγο. Δεν είχα άποψη καλή αλλά για λαγό τρομερή.

...και που τη δουλεύεις Παναγιώτη?....γιατί 61 καλύτερα? για πες...

....εγώ ας πούμε για Πέρδικα και Αγριοκούνελο την 66 λέω θα πάει πιο καλά...αλλα από αυτογεμή άσχετος...
Αν έχεις σκοπο να βάλεις τσοκ έσω έξω η 61 θα παει 63 και η 66θα παει 68.εγω εχω 66 και με τα τσοκ μου βγενει 68. Θα σου πω και το άλλο. Επιδει έχει μικρή παπια λόγο 2 στην αποθηκη οπτικά η 66 αν την δεις είναι λίγο άσχημη. Για μένα λέω παντα. Η 61 είναι ποιο αρμονική οπτικά. Ο πωλητης που είναι φίλος επέμενε να την παρω 61.μου έλεγε δεν χάνει σε κατανομές από την 66.νομιζω για την περδικα και τα κουνέλια που την θέλεις για μένα θα ήταν καλύτερα 61.αλλα είναι δική σου απόφαση. Πως θα σου κάτσει το οπλο

Αν έχεις σκοπο να βάλεις τσοκ έσω έξω η 61 θα παει 63 και η 66θα παει 68.εγω εχω 66 και με τα τσοκ μου βγενει 68. Θα σου πω και το άλλο. Επιδει έχει μικρή παπια λόγο 2 στην αποθηκη οπτικά η 66 αν την δεις είναι λίγο άσχημη. Για μένα λέω παντα. Η 61 είναι ποιο αρμονική οπτικά. Ο πωλητης που είναι φίλος επέμενε να την παρω 61.μου έλεγε δεν χάνει σε κατανομές από την 66.νομιζω για την περδικα και τα κουνέλια που την θέλεις για μένα θα ήταν καλύτερα 61.αλλα είναι δική σου απόφαση. Πως θα σου κάτσει το οπλο
...όπως το θέτεις ίσως ναι...δεν είμαι και ψηλός...και μου πάνε και τα πιο "μαζεμένα" τουφέκια...

Το σίγουρο είναι οτι όταν γυρίσω με το καλό, θα πάω να το δω το όπλο....

...όπως το θέτεις ίσως ναι...δεν είμαι και ψηλός...και μου πάνε και τα πιο "μαζεμένα" τουφέκια...

Το σίγουρο είναι οτι όταν γυρίσω με το καλό, θα πάω να το δω το όπλο....
Ζήτα να δεις και με 61 και με 66 ... πρέπει να πας σε μεγάλο κατάστημα Γιάννη.

Την πειρα για αρχή λόγο βάρους. (Μεγαλώνουμε και έχω και 2 σπασμένους δίσκους στη μέση.) το όπλο όταν το επιασα μου ήρθε πολυ καλα. Το πειρα όμως σαν γενικό ας πουμε κυνήγι. Το δουλεψα λαγό πολυ. Με τρομερές κατανομές που δεν περιμενα οτι θα είχε. Του έβαλα και ένα Gemini. Lm. Πρόσφατα πειρα και I'M. Επίσης πειρα 2 brain ΤΟ ΤΜ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕ LL. Και αυτά με πολυ καλές κατανομές. Του εριξα από 34 μέχρι και 38 γραμ. Στα περισοτερα που εριξα 36 δεν είχε πολυ ανάκρουση. Για 2830 γραμ. Έβγαλα όλη τη σεζόν στο λαγό με αυτό. Πολυυυ ευχαριστημένος. Στα πουλια πολυ λίγο. Δεν είχα άποψη καλή αλλά για λαγό τρομερή.
...βαράς βαριά εσύ στο Λαγό Παναγιώτη... νομίζω οτι με 32-33 γρ. θα είμαι κομπλέ...Εδώ με το 16αρι 27 γρ. τους βάζω μέχρι τα 35-40 μέτρα...

Τα τσοκ της ss δεν στάθηκαν καλιτερα απεναντι στα Briley;
Οχι και λογο πιοτητας εσπασε ξεφτυσε η χρωμειωση ουτε και σε αποδωση το οπιο οφειλετε κατα τη γνωμημου στη διαφορα φουστας αυλου τα briley ειναι εφαρμοστα πολυ καλυτερα απο πολλα αλλα

...βαράς βαριά εσύ στο Λαγό Παναγιώτη... νομίζω οτι με 32-33 γρ. θα είμαι κομπλέ...Εδώ με το 16αρι 27 γρ. τους βάζω μέχρι τα 35-40 μέτρα...
Οχι βαριά. Αυτά που βρήκα φέτος και έμεινα πολυ ευχαρηστιμενος είναι τα super kill perdika . Είναι ανάμικτα 6-7με μέσο τάπα. 36 γραμ. Αλλά πολυ μαλακα. Σαν δευτερο δουλευω RC4 35 GRM. Και Nobel sport 34 grm πράσινα. Δεν είχα θέμα καθόλου με την ανάκρουση. Δεν μπορώ να πω ότι κλωτσουσε.

Τι έχουμε πει ;;;
Όπλο αξιόπιστο, που μας έρχεται , δεν αισθανόμαστε τίποτα ξένο πάνω του και μας αρέσει.
Επίσης δεν αγοράζουμε όπλο χωρίς να το πιάσουμε στα χέρια μας.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ περί βλητικών υπεροχών και δηλητηριασμένων κανών ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ή λεπτομέρειες (για εμένα).

Φτάσε με το καλό και πήγαινε αγόρασε όποιο σου αρέσει.
Για τα κυνήγια που κάνεις αυτό θα ήταν μέσα στα υποψήφια για εμένα.
Δες και τα 16άρια αν υπάρχουν.
Κατέβα Αθήνα και δες και άλλα όπλα.
διαβαστε πολυ καλα το manual του οπλου .Η benelli αναφερει οτι πρεπει να γινεται πολυ καλο πλυσιμο σε ολο το οπλο γιατι εχει στρυχνινη με αρσενικο ,Ειδικα στην καννη εχει γινει ειδικος εμποτισμος με αρσενικο ωστε η καννη να ειναι φαρμακι Σε καμια περιπτωση δεν βαζουμε τα χερια στο στομα και στα ματια,Εγω ξεχαστηκα και την πατησα 3 μερες με πηγε αιμα!!!!!!!!

διαβαστε πολυ καλα το manual του οπλου .Η benelli αναφερει οτι πρεπει να γινεται πολυ καλο πλυσιμο σε ολο το οπλο γιατι εχει στρυχνινη με αρσενικο ,Ειδικα στην καννη εχει γινει ειδικος εμποτισμος με αρσενικο ωστε η καννη να ειναι φαρμακι Σε καμια περιπτωση δεν βαζουμε τα χερια στο στομα και στα ματια,Εγω ξεχαστηκα και την πατησα 3 μερες με πηγε αιμα!!!!!!!!
...α ρε Βαγγέλη μ' έσωσες!.love....ο άλλος δεν είπε τίποτα!!!....φίλος να σου πετύχει!!!:(.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Σερμπαντινα δλδ‼️

Ε
Εγω παλι νομιζα απο μεσα ειναι το δηλιτιρο αχαχαχαχαχ

Οπως ειχα αναφέρει οταν πηγα να περάσω την εγγύηση για το οπλο που αγορασα, μου έβγαλε δεκτή την εγγύηση για τα 10 χρόνια αλλα οχι για τη βαφη best... Μιλησα 2 φορες με κυργια, μου είπαν οτι μιλάνε με ιταλια και σήμερα ελαβα αυτό το mail απο τον Luca...

Attachments

• IMG_20220328_110158.jpg
    IMG_20220328_110158.jpg
    537 KB · Προβολές: 63
Οπως ειχα αναφέρει οταν πηγα να περάσω την εγγύηση για το οπλο που αγορασα, μου έβγαλε δεκτή την εγγύηση για τα 10 χρόνια αλλα οχι για τη βαφη best... Μιλησα 2 φορες με κυργια, μου είπαν οτι μιλάνε με ιταλια και σήμερα ελαβα αυτό το mail απο τον Luca...
Το computer system έχει πρόβλημα ή το μυαλό τους ;;;
Εμένα με έχουν βάλει στην ignore list.
Δεν έχουν απαντήσει σε κανένα email μου ...

Άσχετο αλλά κάποια στιγμή μιλούσαμε με κάποιους για αυτό.
Να τα σημαδια από το κλείστρο στην βάση στο όπλο μου.
Όπως είπα δεν έχουν κάνει βαθούλωμα (ίσα που αισθάνομαι κάτι με το χέρι) και κατά 99% το όπλο ήρθε με αυτά τα σημάδια.

Ίσως να έγιναν από τα πυρομαχικά για τις σφραγίδες ;;;;
Δεν ξέρω, υποθέτω ...

IMG_20220327_150009~3.jpg

Την έχουν ξεφτυλισει για εταιρεία μέσα ....άκου οι συνάδελφοι μου παλεύουν να λύσουν το πρόβλημα....ποιο πρόβλημα ρε γκαμικια‼️ έχει εγγύηση η βαφή η δεν ιεχ❓
Έχει αλλά ψάχνουν να την βρουν στον σκληρό δίσκο.

Status
Not open for further replies.
Back