Πες 100 ...λοιπον τα τσοκ τα σπορτ τα πουλαει ο κυργιας στα 98 ευρω το κομματι...
Και γιατί δεν παίρνεις τα Briley Spectrum που θα βγούνε και κάνα 20€ κοντά πιο φθηνάθα δωσω αυτα που φοραει τωρα αν βρω καποιον που τα θελει και θα παρω τα σπορτ...αισθητικο καθαρα το θεμα...
Ετσι ακριβωςΠολλά τα 1200.
Με 1070 αγοράζεις την πλαστική comfort TL ή TC χωρίς φίλμ χωρίς κουνήματα πάπιας ... και καινούργια.
Έχουν ένα ζόρι στην αποθήκη που σε ξενίζει λίγο στην αρχή αλλά το συνηθίζεις.
Έχω την Μ2 TC comfort.
Προβλήματα το click και το ότι δεν σκοτώνει
...ρε συ Μπιλ...αυτή είναι καλή??? ...60 πόντοι λέω ....(θα τον φάω τον Κουρέα στα κουνέλια!!!)
Παιδες Benelli M2 camo μεταχειρισμενη
αγορα στα 1550ευρω τον 11/ 21 προταση για αγορα της στα 1200ευρω ειναι λογικη προταση η ακριβα;Επισης αυτα τα M2 εχουν προβληματα με τα φιλμ καθως επισης κουνανε παπια και τελως εχουν δυσκολια με το γεμισμα της αποθηκης ;Ποιος εχει εμπειρια αξιζει η αγορα της; Μεταφερω το ενδιαφερον προσωπικου φιλου μου εαν μπορουμε να τον βοηθησουμε.
Η μπεκατσια και η sl80 είναι οι μόνες που θα αγόραζα....ρε συ Μπιλ...αυτή είναι καλή??? ...60 πόντοι λέω ....(θα τον φάω τον Κουρέα στα κουνέλια!!!)
View attachment 44991
Υ.Γ...λες να τα μπουρδουκλώσω, να μη μπορώ να ρίξω?
- Καραμπίνα Benelli Beccaccia Supreme Cal.12
- Προδιαγραφές BECCACCIA SUPREME :
- Διαμέτρημα Cal.12
- Θαλάμη 76mm/3" Magnum
- Μηχανισμός Σύστημα αδρανείας με περιστρεφόμενη κεφαλή
- Κάννη 61cm & 66cm |
- Ρίγα με ανθρακονήματα.
- Τσοκ 3 Εσωτερικά κρυογενή τσοκ (***, ****, *****)
- Βάση Ergal (κράμα αλουμινίου)
- Κοντάκι Καρυδιά με Elegant System και κολάρα αλλαγής κλίσης πάνω κάτω αριστερά και δεξιά
- Πάπια Καρυδιά με Elegant System
- Αποθήκη 2+1 Φυσιγγίων
- Βάρος 2750 γρ.
- Εγγύηση Πενταετής
- Καινοτομίες BECCACCIA SUPREME :
- Ειδικό φινίρισμα που εφαρμόζεται στο ξύλο καρυδιάς του κοντακιού για μεγαλύτερη αντοχή στις γρατσουνιές, την υγρασία και τις ακραίες καιρικές συνθηκες
Και θα ειναι και πιο καλαΚαι γιατί δεν παίρνεις τα Briley Spectrum που θα βγούνε και κάνα 20€ κοντά πιο φθηνά
Πολλά τα λεφτά για οπλο που κάνη για πεταλούδες… ας πάρει μια αποχή καλητεραΠαιδες Benelli M2 camo μεταχειρισμενη
αγορα στα 1550ευρω τον 11/ 21 προταση για αγορα της στα 1200ευρω ειναι λογικη προταση η ακριβα;Επισης αυτα τα M2 εχουν προβληματα με τα φιλμ καθως επισης κουνανε παπια και τελως εχουν δυσκολια με το γεμισμα της αποθηκης ;Ποιος εχει εμπειρια αξιζει η αγορα της; Μεταφερω το ενδιαφερον προσωπικου φιλου μου εαν μπορουμε να τον βοηθησουμε.
Ωχ!...αφού μου λες για τα ξύλα....Θα γίνεις του κλάμπ cal12 ;;; @tratsis
Δεν το πιστεύω ...
Έχει ωραία ξύλα ... σκοτώνουν καλύτερα αυτές, έτσι ακούω
Δεν την ξέρω Γιάννη ... Ούτε την έχω δει αυτή που μου λεςΩχ!...αφού μου λες για τα ξύλα....
Την έχω επωμισει στους 66 πόντους όμως. Μου ήρθε τέλεια εμένα. Πολύ ελαφρύ, πολύ όμορφο, τέλειο φινίρισμα, έχει και εναλλαξιμη ριγα. Μου άρεσε πάρα πολύ. Ειχε πολύ καλό ζύγισμα, δεν το καταλάβαινα καθόλου. Σε 60 πόντους δε το ξέρω. Είναι τρισφαιρο 2+1...ρε συ Μπιλ...αυτή είναι καλή??? ...60 πόντοι λέω ....(θα τον φάω τον Κουρέα στα κουνέλια!!!)
View attachment 44991
- Διαμέτρημα Cal.12
- Θαλάμη 76mm/3" Magnum
- Κάννη 61cm & 66cm |
- Ρίγα με ανθρακονήματα.
- Κοντάκι Καρυδιά με Elegant System και κολάρα αλλαγής κλίσης πάνω κάτω αριστερά και δεξιά
- Αποθήκη 2+1 Φυσιγγίων
- Βάρος 2750 γρ.
- Εγγύηση Πενταετής
- Ειδικό φινίρισμα που εφαρμόζεται στο ξύλο καρυδιάς του κοντακιού για μεγαλύτερη αντοχή στις γρατσουνιές, την υγρασία και τις ακραίες καιρικές συνθηκες
Χουφτωστη καπετανιε είναι ωραίο τουφέκι...ρε συ Μπιλ...αυτή είναι καλή??? ...60 πόντοι λέω ....(θα τον φάω τον Κουρέα στα κουνέλια!!!)
View attachment 44991
- Διαμέτρημα Cal.12
- Θαλάμη 76mm/3" Magnum
- Κάννη 61cm & 66cm |
- Ρίγα με ανθρακονήματα.
- Αποθήκη 2+1 Φυσιγγίων
- Βάρος 2750 γρ.
- Εγγύηση Πενταετής
Την έχω επωμισει στους 66 πόντους όμως. Μου ήρθε τέλεια εμένα. Πολύ ελαφρύ, πολύ όμορφο, τέλειο φινίρισμα, έχει και εναλλαξιμη ριγα. Μου άρεσε πάρα πολύ. Ειχε πολύ καλό ζύγισμα, δεν το καταλάβαινα καθόλου. Σε 60 πόντους δε το ξέρω. Είναι τρισφαιρο 2+1
Νομίζω καινούργια 1100 ευρώ δεν είναι ακριβή...τόσο τη βλέπω, ε?Χουφτωστη καπετανιε είναι ωραίο τουφέκι
Τράτση από πλαγιόκανο cal16 κατευθείαν σε αυτογεμές cal12 και benelli ... ;;;Νομίζω καινούργια 1100 ευρώ δεν είναι ακριβή...τόσο τη βλέπω, ε?
Υ.Γ...66 πόντοι καλύτερα, την παίρνω και στην Πέρδικα άνετα!...άμα γυρίσω , θα πάω να τη χουφτώσω πρώτα!....!!!
Γτ ειναι πιο σωστα διαμορφομενα στον αυλο σου και πιο πιοτηκα και briley !!!εχω τσοκακια ss και στο λεω ειδα και τα καινουριαΤολη γιατί να ειναι πιο καλά τα briley; εννοεις σε κατανομες; διότι αυτό είναι το 3ο οπλο benelli που αγοράζω στα 30 χρόνια που κυνηγω νόμιμα... Παντα εργοστασιακα τσοκ είχα κ ήμουν πολυ ευχαριστημένος...