Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πολλά τα 1200.
Με 1070 αγοράζεις την πλαστική comfort TL ή TC χωρίς φίλμ χωρίς κουνήματα πάπιας ... και καινούργια.
Έχουν ένα ζόρι στην αποθήκη που σε ξενίζει λίγο στην αρχή αλλά το συνηθίζεις.

Έχω την Μ2 TC comfort.
Προβλήματα το click και το ότι δεν σκοτώνει :) :) :)
Ετσι ακριβως .cofee.

Last edited:
...ρε συ Μπιλ...αυτή είναι καλή??? ...60 πόντοι λέω ....(θα τον φάω τον Κουρέα στα κουνέλια!!!).sarcastic..sarcastic..sarcastic.

1647946316465.jpeg
  • Καραμπίνα Benelli Beccaccia Supreme Cal.12
  • Προδιαγραφές BECCACCIA SUPREME :
  • Διαμέτρημα Cal.12
  • Θαλάμη 76mm/3" Magnum
  • Μηχανισμός Σύστημα αδρανείας με περιστρεφόμενη κεφαλή
  • Κάννη 61cm & 66cm |
  • Ρίγα με ανθρακονήματα.
  • Τσοκ 3 Εσωτερικά κρυογενή τσοκ (***, ****, *****)
  • Βάση Ergal (κράμα αλουμινίου)
  • Κοντάκι Καρυδιά με Elegant System και κολάρα αλλαγής κλίσης πάνω κάτω αριστερά και δεξιά
  • Πάπια Καρυδιά με Elegant System
  • Αποθήκη 2+1 Φυσιγγίων
  • Βάρος 2750 γρ.
  • Εγγύηση Πενταετής
  • Καινοτομίες BECCACCIA SUPREME :
  • Ειδικό φινίρισμα που εφαρμόζεται στο ξύλο καρυδιάς του κοντακιού για μεγαλύτερη αντοχή στις γρατσουνιές, την υγρασία και τις ακραίες καιρικές συνθηκες
Υ.Γ...λες να τα μπουρδουκλώσω, να μη μπορώ να ρίξω?:rolleyes:

Παιδες Benelli M2 camo μεταχειρισμενη
αγορα στα 1550ευρω τον 11/ 21 προταση για αγορα της στα 1200ευρω ειναι λογικη προταση η ακριβα;Επισης αυτα τα M2 εχουν προβληματα με τα φιλμ καθως επισης κουνανε παπια και τελως εχουν δυσκολια με το γεμισμα της αποθηκης ;Ποιος εχει εμπειρια αξιζει η αγορα της; Μεταφερω το ενδιαφερον προσωπικου φιλου μου εαν μπορουμε να τον βοηθησουμε.

Γενικά για καραμπίνα είναι πολλά τα λεφτά αυτά.
Την πλαστική comfort την πήρα 1100€ και πάλι νομίζω πως εδωσα πολλά.

Το φιλμ μετά από κάποια χρήση θα αρχίσει να φεύγει αν κρίνω από άλλα παιδιά που την έχουν . Βλέπωντας τα πλαστικά στην δική μου , δεν τα κόβω και πολύ αντοχής.Ειδικα το πέλμα και η ράχη που είναι μαλακά.
Η πάπια όντως κουνάει και δε ξέρω αν με κάποια πατέντα μπορεί να στρώσει.
Το γέμισμα είναι οκ, η απογεμιση όμως όταν βγάζεις το τελευταίο φυσίγγιο είναι δύσκολη σε κάλυκες t3,t4,t5.
Σαν όπλο αν κάνει δυσλειτουργίες, επειδή όμως είναι με απλό μηχανισμό ,βγάζεις άκρη σχετικά εύκολα.
Βλητικα δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά αν θέλεις φτιάχνει.
Τα δράμια τα πάει πολύ καλά όπως και τα μονοβολα σε γκρούπ.
Ρίχνει σχετικά ψηλά σαν τουφέκι.

Δε νομίζω να ξέχασα κάτι. Καλό είναι να πάει να το ρίξει σκοπευτήριο πριν το πάρει.

...ρε συ Μπιλ...αυτή είναι καλή??? ...60 πόντοι λέω ....(θα τον φάω τον Κουρέα στα κουνέλια!!!).sarcastic..sarcastic..sarcastic.

View attachment 44991
  • Διαμέτρημα Cal.12
  • Θαλάμη 76mm/3" Magnum
  • Κάννη 61cm & 66cm |
  • Ρίγα με ανθρακονήματα.
  • Κοντάκι Καρυδιά με Elegant System και κολάρα αλλαγής κλίσης πάνω κάτω αριστερά και δεξιά
  • Αποθήκη 2+1 Φυσιγγίων
  • Βάρος 2750 γρ.
  • Εγγύηση Πενταετής
  • Ειδικό φινίρισμα που εφαρμόζεται στο ξύλο καρυδιάς του κοντακιού για μεγαλύτερη αντοχή στις γρατσουνιές, την υγρασία και τις ακραίες καιρικές συνθηκες
Η μπεκατσια και η sl80 είναι οι μόνες που θα αγόραζα.

Παιδες Benelli M2 camo μεταχειρισμενη
αγορα στα 1550ευρω τον 11/ 21 προταση για αγορα της στα 1200ευρω ειναι λογικη προταση η ακριβα;Επισης αυτα τα M2 εχουν προβληματα με τα φιλμ καθως επισης κουνανε παπια και τελως εχουν δυσκολια με το γεμισμα της αποθηκης ;Ποιος εχει εμπειρια αξιζει η αγορα της; Μεταφερω το ενδιαφερον προσωπικου φιλου μου εαν μπορουμε να τον βοηθησουμε.
Πολλά τα λεφτά για οπλο που κάνη για πεταλούδες….my man. ας πάρει μια αποχή καλητεραo_O

View attachment 44991
  • Διαμέτρημα Cal.12
  • Θαλάμη 76mm/3" Magnum
  • Κάννη 61cm & 66cm |
  • Ρίγα με ανθρακονήματα.
  • Αποθήκη 2+1 Φυσιγγίων
  • Βάρος 2750 γρ.
  • Εγγύηση Πενταετής
Την έχω επωμισει στους 66 πόντους όμως. Μου ήρθε τέλεια εμένα. Πολύ ελαφρύ, πολύ όμορφο, τέλειο φινίρισμα, έχει και εναλλαξιμη ριγα. Μου άρεσε πάρα πολύ. Ειχε πολύ καλό ζύγισμα, δεν το καταλάβαινα καθόλου. Σε 60 πόντους δε το ξέρω. Είναι τρισφαιρο 2+1

View attachment 44991
  • Διαμέτρημα Cal.12
  • Θαλάμη 76mm/3" Magnum
  • Κάννη 61cm & 66cm |
  • Ρίγα με ανθρακονήματα.
  • Αποθήκη 2+1 Φυσιγγίων
  • Βάρος 2750 γρ.
  • Εγγύηση Πενταετής
Χουφτωστη καπετανιε είναι ωραίο τουφέκι

Την έχω επωμισει στους 66 πόντους όμως. Μου ήρθε τέλεια εμένα. Πολύ ελαφρύ, πολύ όμορφο, τέλειο φινίρισμα, έχει και εναλλαξιμη ριγα. Μου άρεσε πάρα πολύ. Ειχε πολύ καλό ζύγισμα, δεν το καταλάβαινα καθόλου. Σε 60 πόντους δε το ξέρω. Είναι τρισφαιρο 2+1
Χουφτωστη καπετανιε είναι ωραίο τουφέκι
Νομίζω καινούργια 1100 ευρώ δεν είναι ακριβή...τόσο τη βλέπω, ε?

Υ.Γ
...66 πόντοι καλύτερα, την παίρνω και στην Πέρδικα άνετα!...άμα γυρίσω , θα πάω να τη χουφτώσω πρώτα!....!!!;).sarcastic.

Νομίζω καινούργια 1100 ευρώ δεν είναι ακριβή...τόσο τη βλέπω, ε?

Υ.Γ
...66 πόντοι καλύτερα, την παίρνω και στην Πέρδικα άνετα!...άμα γυρίσω , θα πάω να τη χουφτώσω πρώτα!....!!!;).sarcastic.
Τράτση από πλαγιόκανο cal16 κατευθείαν σε αυτογεμές cal12 και benelli ... ;;;
Αναβαθμίστηκες αυτόματα σε windows 11 από dos 6.22 :)

Last edited:
Τολη γιατί να ειναι πιο καλά τα briley; εννοεις σε κατανομες; διότι αυτό είναι το 3ο οπλο benelli που αγοράζω στα 30 χρόνια που κυνηγω νόμιμα... Παντα εργοστασιακα τσοκ είχα κ ήμουν πολυ ευχαριστημένος...
Γτ ειναι πιο σωστα διαμορφομενα στον αυλο σου και πιο πιοτηκα και briley !!!εχω τσοκακια ss και στο λεω ειδα και τα καινουρια

Status
Not open for further replies.
Back