Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θυμάμαι μια φορά ....πιτσιρίκος....πάω σε ένα μαγαζί ,πιάνω μια πεταλούδα κ αρχίζω να την παίζω, ταυτόχρονα ρωτάω τον μαγαζατορα πόσο❓κάτι μου λέει δεν ακούω ακριβως κ ξαναρωτάω κ τελικά ο άνθρωπος μάλλον με έκοψε στραβά κ άρχισε να κατεβάζει την τιμή....γαμηθηκα στο γέλιο ‼️

αψογες συλλογες...πριν 3 χρονια βοηθησα ενα παιδακι να γραψει καλα στις πανελλαδικες (εκπαιδευτικος γαρ) και ο πατερας του μου εκανε δωρο ενα πολυ ωραιο μαχαιρι , όπου η λαμα ειναι απο τροχο που εκοβε πετρες και η λαβη απο κερατο ελαφιου..τα κερατα τα μαζευει σε μια περιοχη στην πυρκαλ κοντα όταν αυτα πεφτουν απο τα ελαφια...επισης το συνοδευσε με μια δερματινη χειροποιητη θηκη ...αν το θυμηθω διοτι ειναι στο πατρικο μου θα το ανεβασω

αψογες συλλογες...πριν 3 χρονια βοηθησα ενα παιδακι να γραψει καλα στις πανελλαδικες (εκπαιδευτικος γαρ) και ο πατερας του μου εκανε δωρο ενα πολυ ωραιο μαχαιρι , όπου η λαμα ειναι απο τροχο που εκοβε πετρες και η λαβη απο κερατο ελαφιου..τα κερατα τα μαζευει σε μια περιοχη στην πυρκαλ κοντα όταν αυτα πεφτουν απο τα ελαφια...επισης το συνοδευσε με μια δερματινη χειροποιητη θηκη ...αν το θυμηθω διοτι ειναι στο πατρικο μου θα το ανεβασω
Ωραιος εσυ. Ωραιος και ο πατερας όμως. Μπράβο και στους δυο.

Φίλε, είσαι πολύ νοικοκύρης!!! Και τα όπλα ανάποδα και ας μην το δέχονται οι περισσότεροι!!!!
Σε ευχαριστώ πολυ. Τα έχω ανάποδα για να μην τρέξει έστω και το ελάχιστο λάδι στα ξυλα και για να μην μένει σκόνη μεσα.για προστασια.

Σε ευχαριστώ πολυ. Τα έχω ανάποδα για να μην τρέξει έστω και το ελάχιστο λάδι στα ξυλα και για να μην μένει σκόνη μεσα.για προστασια.
Κι εγώ έτσι τα έχω ανάποδα στο ερμάριο ασφαλείας.Τωρα που είναι νεκρή περίοδος ,οι καραμπίνες είναι χωρίς σκανδαλοθηκες - κλείστρα και τα δίκανα χωρίς πάπιες , φυλάγονται σε άλλο σημείο .Ακόμα να κλαπούν είναι ανενεργά έστω προσωρινά.

Last edited:
Πανο το ATA το εχεις δουλεψει αρκετα? Τι συμπερασμα εχεις βγαλει?
Δεν θα έλεγα αρκετά αλλά όσο το δουλεψα μου έχει αφήσει παρα πολυ καλές εντύπωσοις. Έχω το άγχος δεν στο κρύβω λόγο ότι είναι τουρκικό αλλά δεν έχει κάνει καμια εμπλοκή. Ότι και να του εριξα πολυ καλές κατανομές του έβαλα και ένα Gemini και πραγματικα άλλαξε πολυ . Έχει πολυ καλη κατασκευή.

Last edited:
Κι εγώ έτσι τα έχω ανάποδα στο ερμάριο ασφαλείας.Τωρα που είναι νεκρή περίοδος ,οι καραμπίνες είναι χωρίς σκανδαλοθηκης - κλείστρα και τα δίκανα χωρίς πάπιες , φυλάγονται σε άλλο σημείο .Ακόμα να κλαπούν είναι ανενεργά έστω προσωρινά.
Και εγώ τα έχω σε ντουλαπα. Αυτό που βλέπεις είναι χονεφτω μέσα σε τοίχο
Έχω συναγερμό. Και Κληδώνει και από μπροστά. Όταν εκανα τα χωρίσματα στο σπίτι να φαναταστεις το πρωτο που έκανα ήταν το χωρισμα του οπλοβαστου.

Οκ. Αν κάνει πλακα σορρυ από μένα. Δεκτή. Δεν έχω προβλημα στο να πει κάποιος τη γνώμη του οποία και να είναι αυτή. Απλά εξήγησα και θέλω να ξερει οτι δεν το κάνω σαν επίδειξη.απλα μου αρέσουν και εδώ μέσα χαίρομαι που είμαστε μια παρεα όλοι και ας μη γνωριζόμαστε.
Εδώ που είσαι, όσα θέλεις όπλα μπορείς να ανεβάσεις.

Η XLR με τη Beccaccia, είναι σαν τη σφαιροβόλο με την αθλήτρια της ενόργανης!
Ωραία ομάδα έχεις φτιάξει!!!
H fabarm είναι η Η 35 ΤΙΤΑΝ. πολυ καλο όπλο. Πολυ καλές κατανομές αλλά είμαι και benelakias. Γενικά μου αρέσει να έχω διαφορα

Παιδες Benelli M2 camo μεταχειρισμενη
αγορα στα 1550ευρω τον 11/ 21 προταση για αγορα της στα 1200ευρω ειναι λογικη προταση η ακριβα;Επισης αυτα τα M2 εχουν προβληματα με τα φιλμ καθως επισης κουνανε παπια και τελως εχουν δυσκολια με το γεμισμα της αποθηκης ;Ποιος εχει εμπειρια αξιζει η αγορα της; Μεταφερω το ενδιαφερον προσωπικου φιλου μου εαν μπορουμε να τον βοηθησουμε.

Status
Not open for further replies.
Back