Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
το διαβασα το F****ING manual αλλα ενας που εχει το σχετικο κλειδι επεμενε οτι ειναι 10αρι...ρε 13αρι λεει το μανιουαλ του ελεγα εγω ...το βιολι του αυτος.....hair.
Αυτοί είναι οι γνωστοί παντογνώστες μαστροχαλαστρες.

Ότι και να τους λες, εκεί το δικό τους. Στόμα να είχαν τα κλειδιά και να τους φώναζαν, θα έκλειναν τα αυτιά.

Εισαι προκλητικος. Αυτο που κανεις θεωρειται επιδειξη ισχυος!!
Προκλητικός γιατί;δηλ αν κάποιος σε ένα άλλο site πχ με αμάξια η μηχανές η μαχαίρια η σκυλιά η γενικά ότι έχει χόμπι αν το ανεβάσει σημαίνει ότι είναι προκλητικος;λάθος κατ εμε. Νομίζω ότι όλοι έχουμε τα χόμπι μας. Εγώ πχ δεν καπνίζω δεν πινω δεν γυρνάω αλλά έχω τρέλα με τα όπλα τα φυσίγγια και είμαι ερασιτεχνεις μαιχαιροποιος γιατί ο πεθερος μου είναι επαγγελματίας. Δεν σημαίνει φίλε μου κάτι αυτό.

Προκλητικός γιατί;δηλ αν κάποιος σε ένα άλλο site πχ με αμάξια η μηχανές η μαχαίρια η σκυλιά η γενικά ότι έχει χόμπι αν το ανεβάσει σημαίνει ότι είναι προκλητικος;λάθος κατ εμε. Νομίζω ότι όλοι έχουμε τα χόμπι μας. Εγώ πχ δεν καπνίζω δεν πινω δεν γυρνάω αλλά έχω τρέλα με τα όπλα τα φυσίγγια και είμαι ερασιτεχνεις μαιχαιροποιος γιατί ο πεθερος μου είναι επαγγελματίας. Δεν σημαίνει φίλε μου κάτι αυτό.
Χαβαλε σου κάνει....

Πλάκα κάνει ... σε ζηλεύει :)

Φιλε τι καλύτερη δουλειά κάνεις και ειδικά με τα μαχαίρια πολύ τα γουστάρω .

Πλάκα κάνει ... σε ζηλεύει :)
Οκ. Αν κάνει πλακα σορρυ από μένα. Δεκτή. Δεν έχω προβλημα στο να πει κάποιος τη γνώμη του οποία και να είναι αυτή. Απλά εξήγησα και θέλω να ξερει οτι δεν το κάνω σαν επίδειξη.απλα μου αρέσουν και εδώ μέσα χαίρομαι που είμαστε μια παρεα όλοι και ας μη γνωριζόμαστε.

Οκ. Αν κάνει πλακα σορρυ από μένα. Δεκτή. Δεν έχω προβλημα στο να πει κάποιος τη γνώμη του οποία και να είναι αυτή. Απλά εξήγησα και θέλω να ξερει οτι δεν το κάνω σαν επίδειξη.απλα μου αρέσουν και εδώ μέσα χαίρομαι που είμαστε μια παρεα όλοι και ας μη γνωριζόμαστε.
Πλακα κανω Πάνο. Παντως οντως σε ζηλευω..love.

Πάνο υλικά λαμών ???
Διαφορά ατσαλια.απο ρουλεμάν από σουστα από ανοξιδοτα από λιμα. Από βιντη(είναι η λαμες από πλανια μαραγκου.) διαφορά υλικά φίλε. Ανάλογα τη χρήση. Έχει ένα μαυρο στη φωτογραφία που είναι από γερμανική γνήσια ξυφολονχη

Status
Not open for further replies.
Back