Όχι.....κρατα την για την ώρα τη δύσκολη....Τα άλλα από την υπόγα θέλουμεεεεεεεε !!!!!
Ωραίος ...
Όχι.....κρατα την για την ώρα τη δύσκολη....Τα άλλα από την υπόγα θέλουμεεεεεεεε !!!!!
Ωραίος ...
Εισαι προκλητικος. Αυτο που κανεις θεωρειται επιδειξη ισχυος!!
Αυτοί είναι οι γνωστοί παντογνώστες μαστροχαλαστρες.το διαβασα το F****ING manual αλλα ενας που εχει το σχετικο κλειδι επεμενε οτι ειναι 10αρι...ρε 13αρι λεει το μανιουαλ του ελεγα εγω ...το βιολι του αυτος....
Προκλητικός γιατί;δηλ αν κάποιος σε ένα άλλο site πχ με αμάξια η μηχανές η μαχαίρια η σκυλιά η γενικά ότι έχει χόμπι αν το ανεβάσει σημαίνει ότι είναι προκλητικος;λάθος κατ εμε. Νομίζω ότι όλοι έχουμε τα χόμπι μας. Εγώ πχ δεν καπνίζω δεν πινω δεν γυρνάω αλλά έχω τρέλα με τα όπλα τα φυσίγγια και είμαι ερασιτεχνεις μαιχαιροποιος γιατί ο πεθερος μου είναι επαγγελματίας. Δεν σημαίνει φίλε μου κάτι αυτό.Εισαι προκλητικος. Αυτο που κανεις θεωρειται επιδειξη ισχυος!!
Χαβαλε σου κάνει....Προκλητικός γιατί;δηλ αν κάποιος σε ένα άλλο site πχ με αμάξια η μηχανές η μαχαίρια η σκυλιά η γενικά ότι έχει χόμπι αν το ανεβάσει σημαίνει ότι είναι προκλητικος;λάθος κατ εμε. Νομίζω ότι όλοι έχουμε τα χόμπι μας. Εγώ πχ δεν καπνίζω δεν πινω δεν γυρνάω αλλά έχω τρέλα με τα όπλα τα φυσίγγια και είμαι ερασιτεχνεις μαιχαιροποιος γιατί ο πεθερος μου είναι επαγγελματίας. Δεν σημαίνει φίλε μου κάτι αυτό.
Πλάκα κάνει ... σε ζηλεύειΠροκλητικός γιατί;δηλ αν κάποιος σε ένα άλλο site πχ με αμάξια η μηχανές η μαχαίρια η σκυλιά η γενικά ότι έχει χόμπι αν το ανεβάσει σημαίνει ότι είναι προκλητικος;λάθος κατ εμε. Νομίζω ότι όλοι έχουμε τα χόμπι μας. Εγώ πχ δεν καπνίζω δεν πινω δεν γυρνάω αλλά έχω τρέλα με τα όπλα τα φυσίγγια και είμαι ερασιτεχνεις μαιχαιροποιος γιατί ο πεθερος μου είναι επαγγελματίας. Δεν σημαίνει φίλε μου κάτι αυτό.
Φιλε τι καλύτερη δουλειά κάνεις και ειδικά με τα μαχαίρια πολύ τα γουστάρω .Προκλητικός γιατί;δηλ αν κάποιος σε ένα άλλο site πχ με αμάξια η μηχανές η μαχαίρια η σκυλιά η γενικά ότι έχει χόμπι αν το ανεβάσει σημαίνει ότι είναι προκλητικος;λάθος κατ εμε. Νομίζω ότι όλοι έχουμε τα χόμπι μας. Εγώ πχ δεν καπνίζω δεν πινω δεν γυρνάω αλλά έχω τρέλα με τα όπλα τα φυσίγγια και είμαι ερασιτεχνεις μαιχαιροποιος γιατί ο πεθερος μου είναι επαγγελματίας. Δεν σημαίνει φίλε μου κάτι αυτό.
Οκ. Αν κάνει πλακα σορρυ από μένα. Δεκτή. Δεν έχω προβλημα στο να πει κάποιος τη γνώμη του οποία και να είναι αυτή. Απλά εξήγησα και θέλω να ξερει οτι δεν το κάνω σαν επίδειξη.απλα μου αρέσουν και εδώ μέσα χαίρομαι που είμαστε μια παρεα όλοι και ας μη γνωριζόμαστε.Πλάκα κάνει ... σε ζηλεύει
Οκ.. Σορρυ από μένα. Λάθος το κατάλαβα.Χαβαλε σου κάνει....
Πλακα κανω Πάνο. Παντως οντως σε ζηλευω.Οκ. Αν κάνει πλακα σορρυ από μένα. Δεκτή. Δεν έχω προβλημα στο να πει κάποιος τη γνώμη του οποία και να είναι αυτή. Απλά εξήγησα και θέλω να ξερει οτι δεν το κάνω σαν επίδειξη.απλα μου αρέσουν και εδώ μέσα χαίρομαι που είμαστε μια παρεα όλοι και ας μη γνωριζόμαστε.
Φιλε τι καλύτερη δουλειά κάνεις και ειδικά με τα μαχαίρια πολύ τα γουστάρω .
Πάνο υλικά λαμών ???
Σορρυ φίλε πραγματικα. Δεν τσατιστηκα.να το ξέρεις. Απλά μόνο εξήγησα. Μου αρέσουν πολυ όπως πιστευω σε όλους μας εδώ μέσα.Πλακα κανω Πάνο. Παντως οντως σε ζηλευω.
Διαφορά ατσαλια.απο ρουλεμάν από σουστα από ανοξιδοτα από λιμα. Από βιντη(είναι η λαμες από πλανια μαραγκου.) διαφορά υλικά φίλε. Ανάλογα τη χρήση. Έχει ένα μαυρο στη φωτογραφία που είναι από γερμανική γνήσια ξυφολονχηΠάνο υλικά λαμών ???
Ωραιος.... Μια χαρά... Αυτή η τρέλα μας ενώνει τελικά... Και χαίρομαι για αυτό. Μπράβο. Πολυ καληΤην ιδια τρελα εχουμε. Πως με κοβεις?
View attachment 44857
Ωραίο και το back..Την ιδια τρελα εχουμε. Πως με κοβεις?
View attachment 44857
ΕπιδείξιαΤην ιδια τρελα εχουμε. Πως με κοβεις?
View attachment 44857