Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδες Benelli M2 camo μεταχειρισμενη
αγορα στα 1550ευρω τον 11/ 21 προταση για αγορα της στα 1200ευρω ειναι λογικη προταση η ακριβα;Επισης αυτα τα M2 εχουν προβληματα με τα φιλμ καθως επισης κουνανε παπια και τελως εχουν δυσκολια με το γεμισμα της αποθηκης ;Ποιος εχει εμπειρια αξιζει η αγορα της; Μεταφερω το ενδιαφερον προσωπικου φιλου μου εαν μπορουμε να τον βοηθησουμε.
Πρεπει να ειναι camo? 350 κατω ειναι κατα τη γνωμη μου λιγα. Αν εχει ο φιλος 1200 μεχρι τα 1550 ειναι λιγο. Οπως δενει η παπια με τη καννη ολες οι Μ2 κουνανε. Η βιδα σφιγγει στο δαχτυλιδι της καννης και οχι στην παπια. Αυτο ομως ειναι καλο για δεν καταπονειται η παπια. Γνωμη μου ειναι να παρει καινουργια Μ2 με 1000. Εγω δεν τα βρηκα με τη Μ2 ομως ειναι εξαιρετικο τουφεκι

αγορα στα 1550ευρω τον 11/ 21 προταση για αγορα της στα 1200ευρω ειναι λογικη προταση η ακριβα;Επισης αυτα τα M2 εχουν προβληματα με τα φιλμ καθως επισης κουνανε παπια και τελως εχουν δυσκολια με το γεμισμα της αποθηκης ;Ποιος εχει εμπειρια αξιζει η αγορα της; Μεταφερω το ενδιαφερον προσωπικου φιλου μου εαν μπορουμε να τον βοηθησουμε.
Οι καινούργιες m2 δεν κουνάνε οι πάπιες ,έχουν ποδαράκια δεξιά αριστερά τα οποία μπαίνουν μέσα στη βάση και την σταθεροποιούν.

Πολλά τα 1200.
Με 1070 αγοράζεις την πλαστική comfort TL ή TC χωρίς φίλμ χωρίς κουνήματα πάπιας ... και καινούργια.
Έχουν ένα ζόρι στην αποθήκη που σε ξενίζει λίγο στην αρχή αλλά το συνηθίζεις.

Έχω την Μ2 TC comfort.
Προβλήματα το click και το ότι δεν σκοτώνει :) :) :)

Last edited:
Πολλά τα 1200.
Με 1070 αγοράζεις την πλαστική comfort TL ή TC χωρίς φίλμ χωρίς κουνήματα πάπιας ... και καινούργια.

Έχω την Μ2 TC.
Έχεις πάρει την οικολογική γι'αυτό

Last edited:
Επίσης μετά από χρόνια θα χρειαστεί αλλαγή το πέλμα ... ακόμα πιο μετά η ράχη..
Τα πλαστικά της Μ2 δεν έχουν την επικάλυψη soft touch οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Άμα μάθουν οι οικολόγοι αυτές τις τεχνολογίες ...θα πέσει κράξιμο‼️σοφττατσς❓❓❓❓‼️

Τούρκος στρατιωτικος σε νατοικη βαση παει να κανει τη διαδικασια εκδοσης ταυτοτητας δελτιων κλπ:
Υπευθυνος ασφαλειας (ΥΑ) : Name?
Τούρκος: Αχμεντ Παπαριογλου
ΥΑ: Sex?
Τούρκος: 2-3 times a week
YA: No no!! Male or Female?
Τούρκος: It doesnt matter.

Πολλά τα 1200.

Έχω την Μ2 TC comfort.
Βιλι δεν σκοτωνει ισον ψυχολογικό προβλημα.Τωρα στην αναζητηση μου και εγω ενημερωνω 1ον η παπια πραγματι δεν κουνάει διοτι κουμπωνει σε 2 πιρους που εδραζουν στην βαση οπως το εχει και η sp και 2ον η δυσκολια φορτωσης της αποθηκης απαλείφθηκε με αλλαγη ποιο μαλακου ελατηριου 3ον τα φιλμ μετα το 2019 επιδεχονται μια 5πλη επεξεργασια και ειδικη καλυψη επιπλεον ωστε να εχει μεγαλη αντοχη σε γδαρσιματα και ξεφλουδισματα.Το θεμα οσο αφορα το σφιξιμο της βιδας στην παπια ξεχασα να το συζητησω αυριο που θα μιλησω παλι.

Τούρκος στρατιωτικος σε νατοικη βαση παει να κανει τη διαδικασια εκδοσης ταυτοτητας δελτιων κλπ:
Κωστα να εισαι καλα φιλε μου εφτιαξες την διαθεση:D:D:D

Να το συνεχίσω?

ΥΑ: No no!! Male or Female?
Τούρκος: Male, Female and sometimes camels.
ΥΑ: Holy cow!
Τούρκος: Yes cows, sheep….generally animals.
ΥΑ: Oh dear!
Τουρκος: No no, deer runs too fast!
.very funny.

topic.

καλημερα στην ομαδαρα....ερωτηση...κρισεως .think.....τα τσοκ που φοραει η ethos sport που εξεχουν απο την κανη και εχουν κοκκινο χρωμα στην ακρη τι μαρκα ειναι κ που τα βρισκει κανεις;....και αυτα τα ωραια αυτοκολλητα κανης με το λογοτυπο της εταιρειας δεν τα βρισκω πουθενα....υπαρχουν σε καποιο μαγαζι;

και αυτα τα ωραια αυτοκολλητα κανης με το λογοτυπο της εταιρειας δεν τα βρισκω πουθενα....υπαρχουν σε καποιο μαγαζι;
Βρε μην κάνεις το όπλο χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Τα βρίσκεις στο ebay ... Αν πάρεις τον κύργια λογικά έχει και θα σου στείλει.

Status
Not open for further replies.
Back