Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Απο την Ελλαδα εχουν δει πολλες μαλακιες σχετικα με τα προιοντα τους σκαλισμενες καννες κομενες κεφαλες για αυτο καμια φορα απαξιουν. Βλεπουν το.mail, σου λεει απο Ελλαδα ειναι καμια μαλακια θα εχουν κανει χεστους. Αυτο βεβαια δεν δικαιολογει την συμπεριφορα αυτη
Σίγουρα δεν δικαιολογεί, αλλά εάν είναι όντως ο λόγος αυτός, ποιος ξέρει τι έχουν δει τα ματάκια τους.

Κατσε ρε συ γιαννη μην.τα θελουμε ολα δικα μας Το mail εχει να διασχισει την αδριατικη να αποφυγει τον παπανικολη που καραδοκει εξω απο το λιμανι.του ταραντα . Μετα εχουμε και τον Σχη Τσακαλωτο της 3ης ορεινης ταξιαρχιας αφου αποφυγει και αυτον λογικο ειναι να. κανει 5 μηνες.hair.
Πριν κάνα 5 μηνό είχε σταλθεί το μήνυμα η απάντηση ήρθε την τρίτη μέρα αφού το έστειλε η αδελφή μου

Απο την Ελλαδα εχουν δει πολλες μαλακιες σχετικα με τα προιοντα τους σκαλισμενες καννες κομενες κεφαλες για αυτο καμια φορα απαξιουν. Βλεπουν το.mail, σου λεει απο Ελλαδα ειναι καμια μαλακια θα εχουν κανει χεστους. Αυτο βεβαια δεν δικαιολογει την συμπεριφορα αυτη
Ρε συ, μήπως επίσης μερικοί τους έστελναν και μυνήματα με πρόβλημα ότι δεν σκοτώνουν οι benelli τους, και καραφλιασαν οι άνθρωποι, και γι αυτό μας έχουν περάσει για χαζούς και τα γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τα ελληνικά μυνήματα πλέον?

Last edited:
Ρε συ μήπως επίσης μερικοί τους έστελναν και μυνήματα με πρόβλημα ότι δεν σκοτώνουν οι benelli τους, και καραφλιασαν οι άνθρωποι, και γι αυτό μας έχουν περάσει για χαζούς και δεν απαντάνε σε ελληνικά μυνήματα πλέον?
Ναι αλλα αυτο δεν σημαινει οτι όποιο μειλ ερχεται απο Ελλαδα πρεπει να τρώει άκυρο.

Ρε συ, μήπως επίσης μερικοί τους έστελναν και μυνήματα με πρόβλημα ότι δεν σκοτώνουν οι benelli τους, και καραφλιασαν οι άνθρωποι, και γι αυτό μας έχουν περάσει για χαζούς και τα γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τα ελληνικά μυνήματα πλέον?
μαγος εισαι!!!

Μας έχουν για το Ντικ ρε σε όλα‼️‼️‼️‼️κ στο θέμα μου....άλλο καπνό για τη αγορά της Γερμανίας άλλο για εδώ‼️εδώ μέχρι μαιμουλια θα βρεις μέσα ,ενώ ο γερμανικός τζάμι‼️ο Βιρτζίνια ο εγγλεζικος κορυφή εκεί,εδώ για τα μπάζα τίγκα στο χημικό‼️

Εεεεεεεκτος κ αν είναι τουρκική η Μπένελι‼️ (χιούμορ)
Υπήρχε μια φήμη παλιά ,για ιταλικά έπιπλα κουζίνας τα οποία τα έφερναν από την Κίνα και πληρώνοντας ο εισαγωγέας κάποια χρήματα (όχι λάδωμα) στο ιταλικό κράτος μπορούσε να γράφει made italy.Λες να,ΜΠΑ ΔΕ.

Η benelli και η bereta έχουν σηκώσει ψηλά τον αμανέ για μένα και κυρίως στις τιμές .
Όσο πιο ακριβό κάτι ,τόσο μεγαλύτερη εντύπωση κάνει....(ψευδής εντύπωση αξίας)αρκεί να παίζει κάνα μπιχλιμπιδι....αν παίζει δε ΟΝΟΜΑ‼️τότε είναι μονόδρομος η διαφοροποίηση προς τα άνω της τιμής εν σχέση με αυτή των υπολοιπων ,,, ανωνύμων.....

Αυτό παιδιά στην Ελλάδα γίνεται στα πάντα και σε όλες τις αντιπροσωπείες.

Και σε ηλεκτρονικά και παντού. Ακόμα και σε αντιπροσωπεία με ρολόγια θα δεις μακακιες. Στην Ελλάδα είναι να έχεις πάρει τηλεόραση με 1000€, και να σου πάθει πρόβλημα εντός εγγύησης. Θα τραβάς τα μαλλιά σου με τους τύπους της αντιπροσωπείας.

Το έχουμε σαν χώρα, να είμαστε καταδικασμένοι σαν καταναλωτές. Να ευχόμαστε να μην πάθει τίποτα αυτό το οποίο πληρώσαμε.

Μας έχουν για το Ντικ ρε σε όλα‼️‼️‼️‼️κ στο θέμα μου....άλλο καπνό για τη αγορά της Γερμανίας άλλο για εδώ‼️εδώ μέχρι μαιμουλια θα βρεις μέσα ,ενώ ο γερμανικός τζάμι‼️ο Βιρτζίνια ο εγγλεζικος κορυφή εκεί,εδώ για τα μπάζα τίγκα στο χημικό‼️
Ρε παιδια ποιος ειναι ο.ντικ;

Άλλον καπνό βάζουν, και απλά έχει το ίδιο εξώφυλλο (και φυσικά πολύ χαμηλότερης ποιότητας).

Εγώ έχω ξεκινήσει το κάπνισμα της πίπας, και δεν ξέρω εάν συμβαίνει και σε αυτούς τους καπνούς (επειδή δεν πουλάνε εδώ στην Ελλάδα και φέρνουν λίγους, μήπως είναι κανονικοί και όχι αλλοιωμενοι). Αν και όλα τα περιμένω.

Status
Not open for further replies.
Back