gvp9000
Banned
Δεν το λέω για πλάκα.Βασίλη έχεις κικς στη μπενελλι?
Ίσως να ρίχνουν κάπως καλύτερα μεγαλύτερη γκάμα φυσιγγιων1100 76 full σταθερό.
Αυτή δεν πρέπει να την κουνάς πολύ γιατί φεύγουν κομμάτια.
View attachment 45988
Σκέφτεται να πάρει benelli και αυτός αχαχα
Κουράστηκε από την βλητική υπεροχή.
Δεν εχω Στέλιο και ούτε σκέφτομαι να πάρω.Δεν το λέω για πλάκα.
Με το 2 άστρα μαμά με την sl αγορασμένη μέσα 90 χτυπάω μακρυά.
Οταν δοκίμασα κικς το οπλο έγινε ακόμα καλύτερο.
Το imp mod ειναι λιγο πιο σφικτο από το 3 άστρα μαμά αλλά χτυπάει πολύ μακρυά κ είναι εύκολο στα κοντινά.
Το φουλ άστο δεν το συζητώ
Τον έφαγες τον άνθρωπο.1100 76 full σταθερό.
Αυτή δεν πρέπει να την κουνάς πολύ γιατί φεύγουν κομμάτια.
View attachment 45988
Σκέφτεται να πάρει benelli και αυτός αχαχα
Κουράστηκε από την βλητική υπεροχή.
Είναι κολλητικό αυτό με τη βάσηΤον έφαγες τον άνθρωπο.
Βρε ας αφήσουμε τα όπλα στην ησυχία τους και να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε σκοπευτικά, να ασχοληθούμε με τα σκυλιά μας και την χαρά του κυνηγιού.Τον έφαγες τον άνθρωπο.
Θα μαλλιας του δαχλους να γράφς,δεβαν μυαλόΒρε ας αφήσουμε τα όπλα στην ησυχία τους και να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε σκοπευτικά, να ασχοληθούμε με τα σκυλιά μας και την χαρά του κυνηγιού.
Αυτό φωνάζω Βασίλη αλλά εγώ το ακούω.
Έχουμε γεμίσει ειδικούς βλητικούς, μίστερ κεντροτουφεκάω, long range τύπους και δεν συμμαζεύεται.
Ακόμα και στην περίπτωση της 20% 30% πυκνότερης τουφεκιάς θα παίρνεις τα πιο μακρυνά και θα χάνεις τα πιο κοντινά.
Ξέρει κανένας σε τι απόσταση θα ρίξει την επόμενη τουφεκιά ;
Ή θα σε σώσουν τα 20 παραπάνω σκάγια στα 100 αν δεν βαράς κέντρο ή ακόμα και να βαράς.
Αν ήθελα μόνιμα πυκνότερη τουφεκιά θα είχα μόνιμα βιδωμένο το XF αλλά αυτό σκουριάζει στην θήκη του χρόνια τώρα.
Νομίζω ότι έχουμε χάσει την αίσθηση του μέτρου και του τι είναι πραγματικά ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
Πάρε το καλύτερο όπλο του κόσμου και βγες για κυνήγι με έναν που έχει καλύτερα σκυλιά από εσένα, έχει ρίξει 5 καραβιές φυσίγγια στο σκοπευτήριο και έχει το χειρότερο βλητικά όπλο του κόσμου.
Μαντεύεις το αποτέλεσμα ;;;
Ήδή έχέί σεταριστει επανω μου της φορεσα και αριστερο πελμα απο Κυργια δοκιμάστηκε για τα κεντρα στον πινακα και επειδη με ευχαριστησε της εκανα δωρο και 2 Carlsons sporting clays ported LM και ΙΜ ετσι για να δεσει λιγο το πεντεσπανι.Και εχει ο Κυριος καλα να ειμαστε να παρουμε την ευχαριστηση.Καλορίζικο.
Φέρτο πάνω σου με ράχες, πέλματα, κλίσεις, χώστου και ένα καλό φυσίγγι και ευχαριστήσου το κυνήγι.
Φυσίγγι για πολύ μακρυά, percorso και Rem xlr (για εμένα) για μέτρια, κανονική απόσταση ότι να ναι.
Κοιτα εδω και σε ειχα για ανθρωπο σωβαρο που ξερει τι θελει αχαχαχαχχαχα καλοτουφεκο το εργαλειοΜε ερεθισμα τα οσα λες Βασιλη θελω και εγω να πω δυο λογια.Μεχρι σημερα κυνηγουσα με οπλα που μονο σκοτωνανε Browning Remington Frankie Fabarm Breda καραμπινες και sp αποφασισα τωρα στα γεραματα να αγορασω και κατι που δεν σκοτωνει για να γνωρισω και την αλλη πλευρα του νομισματος και να νοιωθω ολοκληρωμενος.Σας την παρουσιάζω Βenelli M2 comfortech max 5.Προφανως εχασα τα λογικα μου τι πηγα και εκανα.
Βρε ας αφήσουμε τα όπλα στην ησυχία τους και να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε σκοπευτικά, να ασχοληθούμε με τα σκυλιά μας και την χαρά του κυνηγιού.
Αυτό φωνάζω Βασίλη αλλά εγώ το ακούω.
Έχουμε γεμίσει ειδικούς βλητικούς, μίστερ κεντροτουφεκάω, long range τύπους και δεν συμμαζεύεται.
Ακόμα και στην περίπτωση της 20% 30% πυκνότερης τουφεκιάς θα παίρνεις τα πιο μακρυνά και θα χάνεις τα πιο κοντινά.
Ξέρει κανένας σε τι απόσταση θα ρίξει την επόμενη τουφεκιά ;
Ή θα σε σώσουν τα 20 παραπάνω σκάγια στα 100 αν δεν βαράς κέντρο ή ακόμα και να βαράς.
Αν ήθελα μόνιμα πυκνότερη τουφεκιά θα είχα μόνιμα βιδωμένο το XF αλλά αυτό σκουριάζει στην θήκη του χρόνια τώρα.
Νομίζω ότι έχουμε χάσει την αίσθηση του μέτρου και του τι είναι πραγματικά ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
Πάρε το καλύτερο όπλο του κόσμου και βγες για κυνήγι με έναν που έχει καλύτερα σκυλιά από εσένα, έχει ρίξει 5 καραβιές φυσίγγια στο σκοπευτήριο και έχει το χειρότερο βλητικά όπλο του κόσμου.
Μαντεύεις το αποτέλεσμα ;;;
Καλορίζικη πιτερ κ καλα κυνήγια!Με ερεθισμα τα οσα λες Βασιλη θελω και εγω να πω δυο λογια.Μεχρι σημερα κυνηγουσα με οπλα που μονο σκοτωνανε Browning Remington Frankie Fabarm Breda καραμπινες και sp αποφασισα τωρα στα γεραματα να αγορασω και κατι που δεν σκοτωνει για να γνωρισω και την αλλη πλευρα του νομισματος και να νοιωθω ολοκληρωμενος.Σας την παρουσιάζω Βenelli M2 comfortech max 5.Προφανως εχασα τα λογικα μου τι πηγα και εκανα.
Έτσι λέω.....Πες τα Τάσαρε!!!!Γι' αυτό μπαικαλ,ΤΟΖάρα και μέρκελ πλέον!!!!73,71,71 1-3 και άσε την κρύο και το γαλλικό στον πατέρα μου!!!!Υστερούν σε κάτι; Ειδικά έχω δει τρομερές τουφεκιές με γομώσεις από 24 έως 32 και ως επί το πλείστον 28-30.Σιγά μην μπω να ψάχνω τσοκ κλπ σε έναν φαύλο κύκλο!!!Το ιζη54 κόβει όπου κόβει το μάτι σου, τοζάρα τουφεκιές φαρμάκι έχει κάτι το ιδιαίτερο αυτό το όπλο που με τράβηξε από την πρώτη στιγμή, σε σημείο να προσπαθεί να με πείσει ο πατέρας να πάρω την κρύο και να μην την θέλω!!!Το μέρκελ το έκαψα από το διάστημα που το πήρα και είδα πολύ ωραία πράγματα και με αυτό!!!Ειδικά μια μέρα με τα 30γρ νο10 του ρουμελιώτη, ούτε τα 8άρια δεν τις κατέβαζαν αυτές!!!!
Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει!! Πολλές φορές αγοράζουμε κάτι ακριβό ενώ μπορούμε να κάνουμε εξίσου καλά την δουλειά και ίσως καλύτερα με φθηνότερο.Απλά για το χωνέψεις και να νομίζεις ότι έκανες το σωστό, το κάνεις Θεό και δεν αναφέρομαι μόνο στα όπλα..Καλορίζικη πιτερ κ καλα κυνήγια!
Έτσι λέω.....
Μπορεί αν είχα κ εγώ κάνα οπλο που κόστιζε χιλιάρικα να αλλαζα γνώμη.....
Το ίδιο κ αν ημουν επαγγελματίας σκοπευτής.....
Αρκετοί πιστευουν ότι οσο πιο πολυ αυξάνεται η τιμή ενός όπλου, τόσο καλυτερη τουφεκια θα βγάζει,κ είναι οι ίδιοι που απαξιώνουν τα οικονομικά όπλα, κ χωρίς να τα έχουν πιασει στα χέρια τους....
Είπα ότι με το κόστος έχουμε μάθει να μετράμε κ να υπολογιζουμε τα παντα......
Για εμενα η μεγάλη τεχνολογία ακουει στο όνομα εναλλασομενα τσοκ, που σαφώς αυτά που υπάρχουν σήμερα δεν υπήρχαν πριν κάποια χρόνια....
Εκεί ναι, θα μπορουσαμε να πουμε ότι έχει γίνει ενα άλμα γυρω απο την βλητικη.....
Κακο δεν είναι κάποιος να έχει τρέλα με τα όπλα κ να μην σταματάει να τα αγοράζει...
Κακο ειναι να έχει βρει ενα καλο όπλο που του έχει ταιριαξει, κ να το σκοτώνει στον βωμό της βλητικης υπεροχής, και ξανά παλι τα ίδια.................
Δεν ξέρω, μπορεί μαζί με το τέλειο όπλο να δίνεται πακετο κ η τέλεια τουφεκια........
Ποιο είναι το οπλο με την καλυτερη τουφεκια κ κάννη παγκοσμίως??
Δυσκολη απάντηση η μηπως δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό........
Αν υπήρχε θα μας το έλεγε κ το εργοστάσιο του κ θα μας προκαλουσε να του επιβάλλουμε το οποιοδήποτε τεστ σύγκρισης με κάθε άλλο όπλο του ανταγωνισμου........
Ευχαριστω που με τονιζεις ρε φιλε να σε καλα αχαχαχαχχαχαχαχα για τα κοκκινα λεω αχαχαχαχαχαχχααχΘέλετε νούμερα ;;;
Πέρδικα (η αγαπημένη του κάπτεν)
36gr
315 σκάγια στην γόμωση
36.5m
Τσοκ, όπλο, φυσίγγι είναι αδιάφορα.
Σκάγια στον κύκλο 280
Συγκέντρωση 89%
Μίστερ κεντροτουφεκάω: Πιθανότητες 100%
32cm στραβοτουφέκισμα: Πιθανότητες 76%
Σκάγια στον κύκλο 150
Συγκέντρωση 47%
Μίστερ κεντροτουφεκάω: Πιθανότητες 91%
32cm στραβοτουφέκισμα: Πιθανότητες 67%
So what ;;;
Όλη η ιστορία είναι χοντρικά 10 πουλιά στα 100 ή 1 στα 10.
Αξίζει η αέναη αναζήτηση του βλητικού θρύλου ;;;
Για δείτε όμως τα κόκκινα ...
Το πιάσατε το υπονοούμενο εεε ;;;
παναγιωτη δεν σε ξερω...10 χρονια την ειχα και παντα με εβγαζε ασπροπροσωπο....μακαρι και η be diamond που πηρα τωρα να κανει τα ιδια με αυτη....Με ερεθισμα τα οσα λες Βασιλη θελω και εγω να πω δυο λογια.Μεχρι σημερα κυνηγουσα με οπλα που μονο σκοτωνανε Browning Remington Frankie Fabarm Breda καραμπινες και sp αποφασισα τωρα στα γεραματα να αγορασω και κατι που δεν σκοτωνει για να γνωρισω και την αλλη πλευρα του νομισματος και να νοιωθω ολοκληρωμενος.Σας την παρουσιάζω Βenelli M2 comfortech max 5.Προφανως εχασα τα λογικα μου τι πηγα και εκανα.
Καλορίζικο Παναγιώτη να το χαρείς!!Με ερεθισμα τα οσα λες Βασιλη θελω και εγω να πω δυο λογια.Μεχρι σημερα κυνηγουσα με οπλα που μονο σκοτωνανε Browning Remington Frankie Fabarm Breda καραμπινες και sp αποφασισα τωρα στα γεραματα να αγορασω και κατι που δεν σκοτωνει για να γνωρισω και την αλλη πλευρα του νομισματος και να νοιωθω ολοκληρωμενος.Σας την παρουσιάζω Βenelli M2 comfortech max 5.Προφανως εχασα τα λογικα μου τι πηγα και εκανα.
Καλορίζικο!!!Με ερεθισμα τα οσα λες Βασιλη θελω και εγω να πω δυο λογια.Μεχρι σημερα κυνηγουσα με οπλα που μονο σκοτωνανε Browning Remington Frankie Fabarm Breda καραμπινες και sp αποφασισα τωρα στα γεραματα να αγορασω και κατι που δεν σκοτωνει για να γνωρισω και την αλλη πλευρα του νομισματος και να νοιωθω ολοκληρωμενος.Σας την παρουσιάζω Βenelli M2 comfortech max 5.Προφανως εχασα τα λογικα μου τι πηγα και εκανα.