Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ευχαριστω που με τονιζεις ρε φιλε να σε καλα αχαχαχαχχαχαχαχα για τα κοκκινα λεω αχαχαχαχαχαχχααχ
Έχουμε κάνει τα παλιοσίδερα, σημείο αναφοράς των κυνηγετικών αποδόσεων και καρπώσεων ...

Ρε Κιμ πες τους ότι χωρίς κωλόχερο, φυσίγγι και σκυλί, δεν θα βαρέσουν ποτέ τίποτα όσα όπλα και να αλλάξουν.
Εεεε μα πια ... με τις βλη(μα)τικές αποδόσεις.

Την πλάκα μας κάνουμε με αυτές, μην τις συγχέεται με το πραγματικό κυνήγι ...

Μπορου
Έχουμε κάνει τα παλιοσίδερα, σημείο αναφοράς των κυνηγετικών αποδόσεων και καρπώσεων ...

Ρε Κιμ πες τους ότι χωρίς κωλόχερο, φυσίγγι και σκυλί, δεν θα βαρέσουν ποτέ τίποτα όσα όπλα και να αλλάξουν.
Εεεε μα πια ... με τις βλη(μα)τικές αποδόσεις.

Την πλάκα μας κάνουμε με αυτές, μην τις συγχέεται με το πραγματικό κυνήγι ...

Δε μπωρω να πω κατι τετιο γτ οι φασες
Οι περισοτερες απο τους περισοτερους χτυπιουντε καθιστες

Βασιλη εγω δε πιστεβω τιποτα φιλε και γι αυτο δε κανω δωκιμες να ανεβασω μονο οτι βλεπω με τα ματια μου καλα τα χαρτια αλλα στη πραξη φιλε αμα εχει και πολυ υγρασια εχουνε λιωσει πολλα χαρτια και θεωριες ο καθενας κρινει επιλεγει οτι του κανει τη δουλεια εγω θα κυνηγαω φασσες με νο1 30 γρμ τα βρηκα προσφορα

Το γελάς ;
Καθιστές στα 30μ ...
Θα τουφεκάς και μαζί με την φάσσα θα πέφτει και το μισό δέντρο κάτω.
Ενωειτε γτ μενει και καμια κρεμασμενη κανας λαγος περναει απο κατω και κανα γουρουνι αχαχαχαχαχ με τις τιμες που ερχοντε ενα για ολα και χοντρο γτ δε σκωτωνει το μπενελλι αλλα ουτε και το μπερεττα κατι παθανε και αυτα τωρα

Με ερεθισμα τα οσα λες Βασιλη θελω και εγω να πω δυο λογια.Μεχρι σημερα κυνηγουσα με οπλα που μονο σκοτωνανε Browning Remington Frankie Fabarm Breda καραμπινες και sp αποφασισα τωρα στα γεραματα να αγορασω και κατι που δεν σκοτωνει για να γνωρισω και την αλλη πλευρα του νομισματος και να νοιωθω ολοκληρωμενος.Σας την παρουσιάζω Βenelli M2 comfortech max 5.Προφανως εχασα τα λογικα μου τι πηγα και εκανα.
Καλοντουφεκη καλά κυνήγια να έχεις

Παιδιά ποτέ μην λέτε ποτέ στα όπλα !!!!!
Βασική αρχή !!!

Δείτε σε vinci ... και "άγνωστο" φυσίγγι !!!

3 διαδοχικά καρέ από την ίδια τουφεκιά ...
Μπορεί να μου πει κάποιος τι φταίει ?
Φλογοβόλο !!!!

@ΝίκοςΠ ... Νίιιιιιιιιιιιικκκκκκκ

View attachment 21706

View attachment 21707

View attachment 21708
Μου εχει τυχει Βασιλη 3 απανωτες φορες με επωνυμα ελληνικα φυσιγγια!...4ο δεν εβαλα

Status
Not open for further replies.
Back