Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οι περισσότεροι συνάδελφοί έπιναν νερό στο ακουσμα τους.Δυστυχως το τελευταίο διάστημα τα γέμιζε ο Γιάννης που περπατάει.
Αφού δε του άρεσε το καρτέρι τι να κάνουμε ήταν του περπατητου.

Άμα κάθε χρόνο το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι που θα βρεις το πιο φθηνο φυσιγγι της αγοράς,μετα σου φταίει το όπλο που δεν το πάει, η κάνει εμπλοκές
Εννοείτε ότι θα κάνω έρευνα αγοράς και θα πάρω αυτό που είναι πιο φθηνό μέχρι ένα σημείο,και ανάλογα τι θήραμα κυνηγάς

Ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ φυσίγγι ΚΛΑΣΙΚΑ ΣΤΗΜΕΝΟ για ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΙΡΟΥΣ με καλές επιδόσεις (βασικά συγκέντρωση και διάτρηση) θέλει κάποια βασικά πράγματα.

Καλής ποιότητας σκάγια
Σωστό νούμερο σκάγια
Όσο το δυνατόν ίδιες διαστάσεις σκαγιών
Κατάλληλη ποσότητα πυρίτιδας
Σωστό βύσμα
Ίδες διαστάσεις και πατήματα
και μερικά άλλα ψιλά ...

Αν ο καιρός χαλάει προστίθενται και άλλα πράγματα.

Αν σφάξεις ένα, βρίσκεις ακριβώς το κόστος μιας 25άδας για έναν ιδιογομωτή.
Για τον βιοτέχνη έρχεται φθηνότερα.
Βάζεις και ένα 30-40-50% περισσότερο και βρίσκεις μια λογική τιμή πώλησης.

Έτσι το σκέφτομαι εγώ.

Βασικά τα χρήματα τα βγάζεις είτε τσεπώνοντας λίγα από πολλούς ή πολλά από λίγους ;)
Να το διαβάσουν καλά το παραπάνω οι βιοτέχνες ;)

Ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ φυσίγγι ΚΛΑΣΙΚΑ ΣΤΗΜΕΝΟ για ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΙΡΟΥΣ με καλές επιδόσεις (βασικά συγκέντρωση και διάτρηση) θέλει κάποια βασικά πράγματα.

Καλής ποιότητας σκάγια
Σωστό νούμερο σκάγια
Σωστό βύσμα
και μερικά άλλα ψιλά ...

Έτσι το σκέφτομαι εγώ.

Βασικά τα χρήματα τα βγάζεις είτε τσεπώνοντας λίγα από πολλούς ή πολλά από λίγους ;)
Γουέλ σεντ‼️‼️‼️

Εννοείτε ότι θα κάνω έρευνα αγοράς και θα πάρω αυτό που είναι πιο φθηνό μέχρι ένα σημείο,και ανάλογα τι θήραμα κυνηγάς
Η έρευνα αγοράς και τα όρια τιμής πρέπει να γίνονται,εγώ προσωπικά δεν περιμένω να αρχίσει η σεζόν να πάρω δύο κουτάκια να δοκιμάσω και μετα αλλα μέχρι να κατασταλαξω.

Last edited:
Το έχω πάθει και αυτό με τα φυσίγγια του Καματερού , ποτε στο δεύτερο ποτέ στο τρίτο . Μέχρι που εδώ και χρόνια ρίχνω rc και βρήκα την ηρεμία μου.
Καλα φυσιγγια τα RC. πράσινο 32 κ μπλε 34 δοκίμασα, άριστα.
Μου τα είχε προτείνει πριν χρόνια κάποιος πρωταθλητής του σκητ κ είχε δικιο

Ξέρεις τι μου είχε πει ένας από εδώ όταν πρωτοείπα ότι έριξα με την 1187 και την μ2 και δεν είδα διαφορά με το μάτι.
Ή το μάτι σου είναι αλλήθωρο ή έπεσες στην καλύτερη μ2 και την χειρότερη 1187 αχαχαχαχαχ

Το μέλος αυτός είναι banned τώρα αλλά δεν θα το ξεχάσω ποτέ ...

Στέλιο αν υπήρχε όπλο που τα μασούσε όλα και ήταν κάτι το ξεχωριστό σε απόδοση γιατί δεν το αγοράζουν όλοι οι ΜΗ ιδιογομωτές ;;;
Απάντηση ... γιατί δεν υπάρχει !!!
Όλα ρίχνουν περίπου το ίδιο με το κατάλληλο φυσίγγι ... θα ρίξουν καλύτερα αν βρεις καλύτερο πυρομαχικό που τους ταιριάζει ...
Το σίγουρο είναι ότι με μάπα πυρομαχικό, μάπα τουφεκιά θα βγάλουν όλα.

Απλή λογική.
Σωστά. Ταίριασμα βύσματος-βάρους γόμωσης.
Απλα υπάρχουν μερικά που ρίχνουν καλά μεγαλύτερη γκάμα φυσιγγιων κ ίσως να υπάρχουν κ πολύ λίγα έως ελάχιστα που δίνουν ακόμα καλύτερη απόδοση με κάποια φυσιγγια.
Σίγουρα υπάρχουν προβληματικες κάννες κ τσοκ
Οποιος θέλει να ελάχιστοποιήσει την πιθανότητα αγοράς τέτοιας κάννης πάει σε σταθερή χωρίς τσοκακια.
Στα δίκαννα έχουμε καλύτερη σύγκλιση κ στα αυτογεμη δεν ρισκάρουμε την περίπτωση λάθους κοπής της κάννης για σπείρωμα τσοκ.

Καί εμένα η μπενελι σ90 μου έκανε εμπλοκές μέχρι που από τα νεύρα μου την έπιασα από την κάννη και την κοπαναγα στο έδαφος αλλά η μαλακιά ήταν δικιά μου που δεν της ειχα αλλάξει ποτέ ελατήριο της σφύρας. Όταν τα άλλαξα από 2005 μέχρι τώρα εμπλοκή δεν ξέρω τι σημαίνει και είμαι φουλ ευχαριστημένος.
Kαι αντεξε απο το κοπανιμα αχαχαχχα

Καλής ποιότητας σκάγια
Σωστό νούμερο σκάγια
Σωστό βύσμα
και μερικά άλλα ψιλά ...

Έτσι το σκέφτομαι εγώ.

Λιγα απο πολλους=φυσιγγια με σκαγια
Πολλα απο λιγους=μονοβολα δραμια .

ΑΝΤΕΧΟΥΝ και στο κοπανισμα,όχι σαν μερικές που θα κυνηγάς το πιστόνι στον κατήφορο.
Αχαχαχαχχαα μια το ελατιριο μια η ασφαλεια αχαχαχαχ θα μας κοιτανε μετα να ριχνουμε και θα λενε α ρε αμα δουλεβε το δικο μου θα σου λεγα εγω παντα ετσι γινετε μονο λενε αχαχαχαχχααχ

Τα μπενελλι ειναι αθανατα εργαλεια μια ζωη κανω τη δουλεια μου και δε την αλλαζω με τπτ ...οι αλλοι ασ λενε οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια ...θα δωκιμασουνε και με το ταδε τσοκ και αμα δουνε κατι καλο .... εχει αδειασει και το δικο τους το καλο απο μεσα πεσε πεσε κοματακια τι να μεινει στο τελος.... εεεε να μωρε πηρα μια μπενελλι ετσι για να την εχω δευτερο οπλο το καλο δε το αλαζω φαρμακι τουφεκιες αλλα το αφησα σπιτι γτ ειπανε θα βρεξει

Status
Not open for further replies.
Back