Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τόλη σταμάτα την διαφήμηση.

Μου τηλεφώνησε ο CEO της benelli.
Μου είπε να γεμίσω το φόρουμ άχρηστες τουφεκιές από την μ2, να ξαναπώ για το κλικ και ότι δεν σκοτώνουν.

Τους χάλασαν 3 CNC.
Δεν προλαβαίνουν ...

.fff.
Θα μας κανουν κανα τουφεκι δωρο η με αυτοκολλητα θα τη βγαλουμε αχαχαχχαχα τα cnc απο τα φτινα ηταν ρε μη σκας τα βαλανε να κοβουν τα προσφορας αχαχαχαχ

Οταν σχολασω θα παω για κυνηγι ραδικιου με τη ss εχω κανει τσοκακι με λεπιδα κοβει τη ριζα και με τουφεκια τιναζει τα χωματα για τετια καλη ειναι μετα θα ριξω το σκυλο καμια τουφεκια γιατι ανοιξιατικα μαζεψε τσιμπουρια αχαχαχχααχ θα τουφεκισω και κανα πασχαλινο αυγο να γινουν πουα ετσι κι αλιως δε σπανε με μπενελλι

Τόλη σταμάτα την διαφήμηση.

Μου τηλεφώνησε ο CEO της benelli.
Μου είπε να γεμίσω το φόρουμ άχρηστες τουφεκιές από την μ2, να ξαναπώ για το κλικ και ότι δεν σκοτώνουν.

Τους χάλασαν 3 CNC.
Δεν προλαβαίνουν ...

.fff.
Aυτος ο CEO πιος ειναι παλι ρε ??? Ο τουρκος ο CEO που κανει αντιγραφες τουφεκια οπως το ceo trust τουρκοmaxus ετσι εξυγητε και μετα λες δεν γινοντε στη τουρκια τα μπενελλι μεχρι και παραπονα πηρε να σου κανει αχαχαχχαχααχχαα

Οταν σχολασω θα παω για κυνηγι ραδικιου με τη ss εχω κανει τσοκακι με λεπιδα κοβει τη ριζα και με τουφεκια τιναζει τα χωματα για τετια καλη ειναι μετα θα ριξω το σκυλο καμια τουφεκια γιατι ανοιξιατικα μαζεψε τσιμπουρια αχαχαχχααχ θα τουφεκισω και κανα πασχαλινο αυγο να γινουν πουα ετσι κι αλιως δε σπανε με μπενελλι
Για τρούφες να πάς ‼️

βγαζεις καλα τουφεκια με φαρμακερες κανες δε τα παιρνει κανενας ...
Εγώ φοβάμαι μήπως δηλητηριαστώ.
.pray to God.

Καλές τουφεκιές στο φόρουμ έχω δει μόνο από καλά φυσίγγια ή φυσίγγια που ταιριάζουν καλά σε όπλα (μετά από δοκιμές εμπορικών ή δοκιμές ιδιογόμωσης).

Όλες οι άλλες τουφεκιές είναι απλά φυσιολογικές.
Και προφανώς δεν ανεβάζει κάποιος ΚΑΙ τις τουφεκιές για τα μπάζα εκτός από λίγους.
Προσωπικά έχω ανεβάσει όλες όσες έχω κάνει.

Τώρα αν ο άλλος έχει δοκιμάσει και έχει πειστεί ότι τα όπλα αυτά δεν σκοτώνουν σαν τα άλλα, δεν τον ενδιαφέρουν τα χαρτιά, έχει δει όπλα που πάνε καλά με όλα τα φυσίγγια και βλέπει μόνο τα σκασίματα στα πλια, να μας το πει και εμάς να κάνουμε καμιά δοκιμή πριν την αγορά.

Benelli, Beretta και Remington έχω.
Ούτε μπενελάκιας είμαι, ούτε μπερετάκιας, ούτε ρεμινγκτονάκιας πλέον.
Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η αξιοπιστία.

Όλα σκοτώνουν καλά αν βρεις το φυσίγγι τους και δεν ρίχνεις στον γάμο του καραγκιόζη.

Μας διαβάζουν και νέα παιδιά ...

ps
Τα CNC φτιάχτηκαν.

Εγώ φοβάμαι μήπως δηλητηριαστώ.
.pray to God.

Καλές τουφεκιές στο φόρουμ έχω δει μόνο από καλά φυσίγγια ή φυσίγγια που ταιριάζουν καλά σε όπλα (μετά από δοκιμές εμπορικών ή δοκιμές ιδιογόμωσης).

Όλες οι άλλες τουφεκιές είναι απλά φυσιολογικές.
Και προφανώς δεν ανεβάζει κάποιος ΚΑΙ τις τουφεκιές για τα μπάζα εκτός από λίγους.
Προσωπικά έχω ανεβάσει όλες όσες έχω κάνει.

Τώρα αν ο άλλος έχει δοκιμάσει και έχει πειστεί ότι τα όπλα αυτά δεν σκοτώνουν σαν τα άλλα, δεν τον ενδιαφέρουν τα χαρτιά, έχει δει όπλα που πάνε καλά με όλα τα φυσίγγια και βλέπει μόνο τα σκασίματα στα πλια, να μας το πει και εμάς να κάνουμε καμιά δοκιμή πριν την αγορά.

Benelli, Beretta και Remington έχω.
Ούτε μπενελάκιας είμαι, ούτε μπερετάκιας, ούτε ρεμινγκτονάκιας πλέον.

Όλα σκοτώνουν καλά αν βρεις το φυσίγγι τους και δεν ρίχνεις στον γάμο του καραγκιόζη.

Μας διαβάζουν και νέα παιδιά ...

ps
Τα CNC φτιάχτηκαν.
Εισαι τυφλος εχουν ανεβει φοτο φαρμακερες απλα δε ξερω αν τα νουμερα ειναι σε γυαρδες ποδια δε ξερω και γω τι γτ μετρα δεν ειναι αχαψαχαχαψαψ

Ξέρεις τι μου είχε πει ένας από εδώ όταν πρωτοείπα ότι έριξα με την 1187 και την μ2 και δεν είδα διαφορά με το μάτι.
Ή το μάτι σου είναι αλλήθωρο ή έπεσες στην καλύτερη μ2 και την χειρότερη 1187 αχαχαχαχαχ

Το μέλος αυτός είναι banned τώρα αλλά δεν θα το ξεχάσω ποτέ ...

Στέλιο αν υπήρχε όπλο που τα μασούσε όλα και ήταν κάτι το ξεχωριστό σε απόδοση γιατί δεν το αγοράζουν όλοι οι ΜΗ ιδιογομωτές ;;;
Απάντηση ... γιατί δεν υπάρχει !!!
Όλα ρίχνουν περίπου το ίδιο με το κατάλληλο φυσίγγι ... θα ρίξουν καλύτερα αν βρεις καλύτερο πυρομαχικό που τους ταιριάζει ...
Το σίγουρο είναι ότι με μάπα πυρομαχικό, μάπα τουφεκιά θα βγάλουν όλα.

Απλή λογική.
Δηλαδή η εταιρείες βγάζουν ένα μοντέλο όπλου και σε καλή έκδοση αλλά και σε κακή έκδοση?

Δηλαδή κυκλοφορούν στην αγορά m2 που να είναι καλές αλλά και άλλες που να είναι κακές?

Άμα είναι έτσι, αυτοί που τα υποστηρίζουν αυτά, να μας πουν πως τις ξεχωρίζουμε για να επιλέξουμε το καλό. Όχι τίποτα άλλο, απλά ο γνωστός μου που του πέταξε την Remington από τον 3ο όροφο η γυναίκα του, σκέφτεται να πάρει m2. Να του πω να ξέρει, να επιλέξει καλό m2.

Last edited:
Δηλαδή η εταιρείες βγάζουν ένα μοντέλο όπλου και σε καλή έκδοση αλλά και σε κακή έκδοση?

Δηλαδή κυκλοφορούν στην αγορά m2 που να είναι καλές αλλά και άλλες που να είναι κακές?

Άμα είναι έτσι, αυτοί που τα υποστηρίζουν αυτά, να μας πουν πως τις ξεχωρίζουμε για να επιλέξουμε το καλό. Όχι τίποτα άλλο, απλά ο γνωστός μου που του πέταξε την Remington από τον 3ο όροφο η γυναίκα του, σκέφτεται να πάρει m2. Να του πω να ξέρει, να επιλέξει καλό m2.
Εγώ θα άλλαζα γυναίκα, μετά θα ξανά κοίταζα για καραμπίνα. Καραμπίνα όμως ε! Όχι σκορποσκαγιαστρα! Η γυναίκα και τουφεκιά πρέπει να έχει περιφέρεια Χαχαχαχαχαχα

Τζών θα του πεις αν πάει σε M2, να πάρει αυτή που ξεβαφει όχι αυτή που στραβοντουφεκαει. Θα σου πουν τα παιδιά εδώ πως ξεχωρίζουν.cofee.

Τι έγινε ρε παλουκαρια, πάλι ξυνεστε στον επικρουστηρα του Σιβολανι
Doctor, γρήγορα, ... δώστους κανένα χαπάκι να σιάξουν :)
Στον Κώστα (wingmaster) ... (που τον πάω πολύ), παρακαλώ contra dosi.
Ακουμπάει συνέχεια δηλητηριασμένη κάνη και έχει παραισθήσεις ... όπου και να κοιτάξει βλέπει παντού τρύπες !!!

ps
Αστείο Κώστα ...

Άμα συνεχίσω να μιλάω σε λίγο καιρό σας βλέπω να μαλώνετε για το ποιο όπλο βγάζει την μικρότερη συγκέντρωση
...
Βρε όλα καλά είναι αλλά εγώ εξακολουθώ να προσπαθώ να αγοράσω εκείνη την 1187 που με έκανε να ψάχνω βαμβάκι με χαμομήλι για τα μάτια σε ένα πέρασμα τσίχλας κάποτε στη Δύση

Benelli να πάρει, οποία benelli να ναι για να μην κλάψει όταν του την ξαναπεταξει από τον 3ο

Status
Not open for further replies.
Back