Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καταλαβα. Τώρα για cerakote δε το βλέπω γιατι πρέπει να τη στείλω Αθήνα εδώ δεν το κανει κανένας αποτι ξέρω τουλάχιστον όποτε ότι πιάσει. Πιο πολύ να την ξεφορτωθεί θέλει ο πατέρας μου να πάρει κανα δικαννο χαχα
Ευχαριστω πάντως!
Να φτιάξεις τον αναστολέα να δουλεύει σωστά το όπλο και μην βάψεις τίποτα .Πιο πολύ θα εκτιμηθεί η κατάσταση από τον υποψήφιο αγοραστή να μην κανεις κανένα φτιασιδωμα.

Ριχτεί στο car.gr
Να φτιάξεις τον αναστολέα να δουλεύει σωστά το όπλο και μην βάψεις τίποτα .Πιο πολύ θα εκτιμηθεί η κατάσταση από τον υποψήφιο αγοραστή να μην κανεις κανένα φτιασιδωμα.
Βαλτη και εδω στις αγγελιες, με φωτο
Ευχαριστώ για τις γνώμες. Να περασει με το καλο το Πασχα και ολα θα γινουν.
Ομως δε μου ειπατε περιπου ποσο μπορει να πιανει? Για να εχω μια εικονα.

Ευχαριστώ για τις γνώμες. Να περασει με το καλο το Πασχα και ολα θα γινουν.
Ομως δε μου ειπατε περιπου ποσο μπορει να πιανει? Για να εχω μια εικονα.
Βαλε καμια φωτογραφία ετσι στα τύφλα..

Έχεις αναφερει μονδέλο❓‼️
Benelli crio ειναι νομιζω η 2η. Τα τσοκακια γραφουν crio plus αν βοηθαει αυτο. Με την 1η ειχαν διαφορα στο υψος που εχουν τις βολτες και δεν ξερω τι αλλο. Θα βαλω καμια φωτο αυριο να δειτε.

Ωραιος!
Η τιμή θα παίξει μεγάλο ρόλο από την γενική εικόνα του.οπλου(χρήση) και κατάσταση εξωτερική,επίσης τα ξύλα παίζουν μεγάλο ρόλο στην τελική τιμή...
Βάλε φωτό όλο το όπλο αύριο και θα σου πούμε...

Η τιμή θα παίξει μεγάλο ρόλο από την γενική εικόνα του.οπλου(χρήση) και κατάσταση εξωτερική,επίσης τα ξύλα παίζουν μεγάλο ρόλο στην τελική τιμή...
Βάλε φωτό όλο το όπλο αύριο και θα σου πούμε...
Εγινε! Σε αριστη κατασταση δεν ειναι σιγουρα:D. Την εχει κυνηγησει πολυ ο πατερας μου.

Δηλαδή στα 10 χρόνια πόσα φυσίγγια έχει ρίξει;
Δεν έχει καμία σχέση ο αριθμός φυσιγγίων που ρίχνει ένα όπλο με την γενικότερη κατάσταση του.... δηλαδή ένα όπλο που δεν έχει ρίξει ούτε ένα φυσιγγι και είναι πεταμένο σε μια καλύβα στον Έβρο ή σέ ένα νησί και έχει σκουριάσει με ένα που έχει ρίξει 10000 φυσίγγια και είναι σωστά συντηρημένο και φαίνεται σαν καινούργιο..... ποίο θα αγοράζατε;

Status
Not open for further replies.
Back