Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και τα BENELLI δεν σκοτώνουν .yel.
Ανέβασε κάποιο παλικάρι μια φωτογραφία που δείχνει αστυνομία της Ισπανίας με μπενελι σούπερ νόβα. Αδερφέ, αυτή είναι η δουλειά της αστυνομίας, να πιάσει τον κακοποιό ζωντανό, γι'αυτό και Benelli!!! Χαχαχαχαχαχα

Αυτό το όπλο πάντα μου άρεσε γιατί νόμιζα ότι η βάση είναι ινοξ ατσάλι ( νόμιζα, δεν το είχα ψάξει) τώρα με αυτό που βλέπω... Δεν. Θα του έκανα βαφή και θα το έστελνα, να πάρω κάτι άλλο.
Αν δεν έχει αρπάξει το κράμα αλουμινίου και βγεί όλη η παλιά επιμετάλλωση ,με κεραμική θα γίνει άψογο , σωστός μάστορας χρειάζεται.

Αν δεν έχει αρπάξει το κράμα αλουμινίου και βγεί όλη η παλιά επιμετάλλωση ,με κεραμική θα γίνει άψογο , σωστός μάστορας χρειάζεται.
Ένας από τους λόγους που δεν συμπαθώ τις αλουμινένιες βάσεις είναι γιατί έτσι και " ψωριασει" το αλουμίνιο μπλέκεις. Και δεν το έχω δει αυτό μόνο σε Μπενελι και σε Μπερέτα το έχω δεί. Πρέπει να είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο όμως. Αυτό το όπλο όμως μου άρεσε πάντα, μόνο και μονο γιατί νόμιζα ότι η βάση ήταν ατσάλι ινοξ.

Ένας από τους λόγους που δεν συμπαθώ τις αλουμινένιες βάσεις είναι γιατί έτσι και " ψωριασει" το αλουμίνιο μπλέκεις. Και δεν το έχω δει αυτό μόνο σε Μπενελι και σε Μπερέτα το έχω δεί. Πρέπει να είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο όμως. Αυτό το όπλο όμως μου άρεσε πάντα, μόνο και μονο γιατί νόμιζα ότι η βάση ήταν ατσάλι ινοξ.
Έτσι είναι ,τι να πουν οι κάτοχοι ,γιατί η κρύο δεν είναι φθηνό μοντέλο .Αλλά και το ατσάλι αν αρπάξει πάλι τα πράγματα είναι δύσκολα ,πρέπει να τριφτει μέχρι να φανεί καθαρό μέταλλο.

Έτσι είναι ,τι να πουν οι κάτοχοι ,γιατί η κρύο δεν είναι φθηνό μοντέλο .Αλλά και το ατσάλι αν αρπάξει πάλι τα πράγματα είναι δύσκολα ,πρέπει να τριφτει μέχρι να φανεί καθαρό μέταλλο.
Άμα φτάσει να αρπάξει το ατσάλι σημαίνει ότι ο κάτοχος δεν ενδιαφέρεται. Έχω δει κάννη εξωτερικά με κρατήρες, είχε "δαγκώσει" το μέταλλο η σκουριά και μέσα ήταν καθρέφτης, αφού ήταν χρωμιομενη. Θα μου πεις περιουσία τους καθενός είναι ότι θέλει το κάνει και θα έχεις δίκιο βέβαια. Αλλά με νορμάλ χρήση ξεφλούδισμα; Άλλο το ξεβαμμα του ατσαλιού, λίγο το κακό.

benelli rafaello crio και beretta 391 teknys είχαν αυτό το θέμα κατά κύριο λόγο
Κάποια αστοχία-μαλακία που το διόρθωσαν μετά γιατί δεν ακούστηκε ξανά κάτι έχω την εντύπωση

Τέτοια ζημιά ο ιδρώτας, δεν είναι υπερβολικό ρε παιδιά; Η από το εργοστάσιο κάτι δεν έχει γίνει σωστά η ο κάτοχος κάτι έκανε η δεν έκανε πχ έπεσε κάτι πάνω και δεν το καθάρισε δεν το πρόσεξε. Μπορεί και λάθος χημικά στο καθάρισμα.

benelli rafaello crio και beretta 391 teknys είχαν αυτό το θέμα κατά κύριο λόγο
Κάποια αστοχία-μαλακία που το διόρθωσαν μετά γιατί δεν ακούστηκε ξανά κάτι έχω την εντύπωση
Όντως η teknys του αδελφού μου το έπαθε,η ζημιά ήταν μόνο στο χρώμα,το αλουμίνιο δεν είχε πάθει τίποτα,την έφτιαξε στον Λιάκο κι έγινε καλύτερη από καινούρια,οι Α400 δεν έχουν κανένα θέμα,το διόρθωσαν.

Status
Not open for further replies.
Back