Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ενδιαφέρομαι και εγώ για κάποιο έσω έξω και εφ όσον θα κάνει την διαφορά για την καινούργια μου deluxe power bore (TM, LM, και θα ήθελα να μάθω και για το Bell,) εάν γνωρίζει κάποιος!…
Αν και πιστεύω ότι τα μαμά τσοκ θα ικανοποιήσουν τους περισσότερους κυνηγούς ,το bell για κοντά και μέχρι 25 - 30 μέτρα είναι φοβερό τσοκακι,,για κάτι πιο στενό καλύτερα να μιλήσεις με τον κ.Σωτηροπουλο ,τα θηράματα που κυνηγάς και τις αποστάσεις.

Αν και πιστεύω ότι τα μαμά τσοκ θα ικανοποιήσουν τους περισσότερους κυνηγούς ,το bell για κοντά και μέχρι 25 - 30 μέτρα είναι φοβερό τσοκακι,,για κάτι πιο στενό καλύτερα να μιλήσεις με τον κ.Σωτηροπουλο ,τα θηράματα που κυνηγάς και τις αποστάσεις.
Για εμένα όλα τα συμβατικά τσοκ (εκτός brain και φρενάτα που δεν έχω δοκιμάσει) είναι όλα τα ίδια πάνω κάτω και μόνο η σύσφιξη παίζει ρόλο γι αυτό είναι καλό να παίρνουμε μισά τσοκ.

Η μεγαλύτερη χρησιμότητά τους είναι το βίδωμα με το χέρι.
Εγώ περιμένω το gemini F.
Δεν το επέλεξα μισό γιατί μου αρέσει να βλέπω το "F" :) :) :)

Για εμένα όλα τα συμβατικά τσοκ (εκτός brain και φρενάτα που δεν έχω δοκιμάσει) είναι όλα τα ίδια πάνω κάτω και μόνο η σύσφιξη παίζει ρόλο γι αυτό είναι καλό να παίρνουμε μισά τσοκ.

Fuck or Fubar;

Βασίλη στο στενό αυλό και κοντό κώνο στυλ μπενελι στα εμπορικά φυσίγγια παντα τα πολύ στενά τσοκ δεν έχουν ομοιόμορφα αποτελέσματα εκτός αν ρίχνεις ψιλά σκακια μέχρι 32 και πολλά λέω και χοντρά 35/38 γρ μιλάω για τα κλασικά τσοκ όχι τα μπρειν και φρένου.Οσον αφορά το μισό τσοκ πιο πολύ μπερδεύονται οι κάτοχοι και αλλάζουν συνέχεια παρά διευκολύνονται η Γκουερινι δίνει 8 τσοκ στο πόζε ωραία και .Το μόνο που οφελουν είναι να ρίξεις καμία 50 άρια σε στόχους ντουφεκιες και να κρατήσεις τα 2/3 που θα δουλεύεις .Στην ουσία το αυτογεμη για μένα θέλει ένα τύπου bel(Σωτηροπούλου) ένα σύσφιξη 2.5 /10 και ένα λάιτ φουλ φρένου .Με αυτά τα τρία τσοκ κανείς τα πάντα.

Βασίλη στο στενό αυλό και κοντό κώνο στυλ μπενελι στα εμπορικά φυσίγγια παντα τα πολύ στενά τσοκ δεν έχουν ομοιόμορφα αποτελέσματα εκτός αν ρίχνεις ψιλά σκακια μέχρι 32 και πολλά λέω και χοντρά 35/38 γρ μιλάω για τα κλασικά τσοκ όχι τα μπρειν και φρένου.Οσον αφορά το μισό τσοκ πιο πολύ μπερδεύονται οι κάτοχοι και αλλάζουν συνέχεια παρά διευκολύνονται η Γκουερινι δίνει 8 τσοκ στο πόζε ωραία και .Το μόνο που οφελουν είναι να ρίξεις καμία 50 άρια σε στόχους ντουφεκιες και να κρατήσεις τα 2/3 που θα δουλεύεις .Στην ουσία το αυτογεμη για μένα θέλει ένα τύπου bel(Σωτηροπούλου) ένα σύσφιξη 2.5 /10 και ένα λάιτ φουλ φρένου .Με αυτά τα τρία τσοκ κανείς τα πάντα.
Βρε Γιάννη για τους άλλους τα γράφω αχαχα ...
Το LM θα το αλλάξω μόνο σε ημερήσιο παπί στα ουράνια.
1 τσοκ χρησιμοποιώ σε όλα τα κυνήγια μου.

Άντε, ... μπορεί να τα αλλάξω και σε καμιά φάσσα

Βρε Γιάννη για τους άλλους τα γράφω αχαχα ...
Το LM θα το αλλάξω μόνο σε ημερήσιο παπί στα ουράνια.
1 τσοκ χρησιμοποιώ σε όλα τα κυνήγια μου.

Άντε, ... μπορεί να τα αλλάξω και σε καμιά φάσσα
Και εγώ lm Carlson για ολλα

Και που τα βρισκουμε που δεν υπαρχουν πουθενα απο οσο εψαξα!Screenshot_20220615-212716_Chrome.jpg

Και λίγα γραμμάρια παραπάνω στη άκρη της κάννης αναίτια.

Η φάση είναι ότι εμένα αυτά τα λιγα γραμμάρια με ενοχλούν,τα αισθάνομαι,σε αντίθεση με το φλας μαμά‼️
Είναι , θεωρητικά και βάση αυτά που ισχυρίζεται ο κατασκευαστής, μόνο στα brain υπάρχει ουσιαστική χρησιμότητα λόγο της διπλής διαμόρφωσης.

Είναι , θεωρητικά και βάση αυτά που ισχυρίζεται ο κατασκευαστής, μόνο στα brain υπάρχει ουσιαστική χρησιμότητα λόγο της διπλής διαμόρφωσης.
Αν είναι flush πρέπει να αδειάσεις για να βιδώσεις ... (προφανώς το ξέρεις ... οπότε πάει στους άλλους)
Επίσης κάνουν που κάνουν την ίδια δουλειά όλα ... να μην πάρουμε κανένα να μοιάζει πιο θανατερό και γ@μάτο ?

Status
Not open for further replies.
Back