Τι είδες Μάκη?προσωπικά το colombo δεν είναι το benelli που ήξερα......δεν μου άρεσε .xm.
δεν μου άρεσε το φινίρισμα στην βάση και κάννη και γενικα το σύνολο της κατασκευής μάλιστα συμφωνήσαμε σε όλα με τον φίλο μου που είμασταν μαζίΤι είδες Μάκη?
τα παντα ολα αλλαζουνε αμα γουσταρειςΚαλησπερα εχω τη m2 comfort θελω να ρωτησω αν γινεται να της αλλαξω τη οπτικη ινα γτ ειναι πολυ μικρη κ στενη κ δν με βολευει ιδιαιτερα εχοντας δει οπτικες ινες αλλων οπλων οπως πχ της μοντεφελτρο κ μιας μπραουνινγκ..αν γνωριζει καποιος ας μ απαντησει
Κ ποσο λες να παει το μαλλι φιλε ευριπιδη;;;γτ σκεφτομαι να παρω κ το τσοκ που μ ελεγες..μτα παντα ολα αλλαζουνε αμα γουσταρεις
εξαρταται ρε φιλε τι θες να βαλεις. υπαρχουνε στοχαστρα με 2- 3 ευρω υπαρχουνε με 15-30 ευρω και υπαρχει και το truglo με 50 ευρω. εγω σε ολα τα οπλα βαζω ασπρη μπιλια οσο πιο μικρη βρισκω γιατι αυτη εχω μαθει και κανει 3 ευρωΚ ποσο λες να παει το μαλλι φιλε ευριπιδη;;;γτ σκεφτομαι να παρω κ το τσοκ που μ ελεγες..μ
θα ψαξω αυριο που ελπιζω να ειμαι λιγο καλυτερα να σου βρω μερικα στοχαστρα να παρεις μια ιδεα αλλα και στον καλκαντζακο να μπεις θα δεις μερικα. υπαρχουν και ινες που ειναι πρασινες απ τη μια μερια και κοκκινες απ την αλλη και τις κοβεις αναλογα το μηκος που θες. παντως οτι και να βαλεις αποφυγε τις μαγνητικες. καποια στιγμη φευγουν. προσωπικη αποψη καθαρα ειναι οτι τα καλυτερα στοχαστρα ειναι τα κλασσικα μπρουτζινα τα μικρα και οι ασπρες μπιλιες παλι οι μικρες. μικρες σε μεγεθος γιατι εκμεταλευεσαι ολο το μηκος της σκοπευτικης γραμμης που εχεις ,στις κοντινες βολες εισαι παντα στο πουλι και στα μακρινα πουλια υπολογιζεις καλυτερα την προσκοπευση. παντα υποκειμενικο αποφευγω καθε ειδους οπτικη ιναΣε ευχαριστω πολυ ευριπιδη με βοηθησες πολυ να σαι καλα....
Την ποιο διακριτική ακίδα την έχω δει στα σοβιετικά δίκαννα μπαικαλ..Οσο πιο ογκωδες το στοχαστρο,τοσο μας κανει να "ψηλοτουφεκαμε".![]()
Γιάννη, να ψηλοτουφεκάμε ή να "χαμηλοτουφεκάμε" ;;; Απορία μου, γιατί δεν το έχω πολυσκεφτεί ... .xm.Αν θες κάντο λίγο πιο λιανά, γιατί εγώ θεωρούσα το αντίθετο με την εξής λογική: Παίρνοντας ως σημείο αναφοράς την κορυφή του στόχαστρου (ας πούμε, θεωρητικά, να ακουμπάει το κάτω μέρος του "στόχου"), ο άξονας της κάννης "δείχνει" χαμηλότερα με το ογκώδες στόχαστρο, από ότι με ένα μικρότερο.Απλη, μεταλλικη,μπιλια!
Οσο πιο ογκωδες το στοχαστρο,τοσο μας κανει να "ψηλοτουφεκαμε".![]()
Αυτο ακριβως συμβαινει οταν "εισαι σταθερος στην επωμιση και την τεχνικη παρακολουθησης στοχου" οπως λεει στην τελευταια σειρα ο Γιαννης.Και το είχα απορία, είχα την ίδια αντίληψη με τον Στέλιο, ότι κατεβάζεις την κάννη ποιο χαμηλά ώστε το σκοπευτικό να "υπογραμμίζει" τον στόχο.
Ειναι πιο ευκολο,σωματικα,να "ξεκουμπωσεις" το ζυγωματικο απο το χτενι.Και το είχα απορία, είχα την ίδια αντίληψη με τον Στέλιο, ότι κατεβάζεις την κάννη ποιο χαμηλά ώστε το σκοπευτικό να "υπογραμμίζει" τον στόχο.
ασε τις μπιλιες και τα βραχιολακια. κανα τσοκ για 302 εχεις ρε γεροντα?Ειναι πιο ευκολο,σωματικα,να "ξεκουμπωσεις" το ζυγωματικο απο το χτενι.
Σκεψου το λιγο η ακομη καλυτερα,δοκιμασε το!
Εχω ενα κουτακι γεματο με σκοπευτρακια,λαμπερες μπιλιες,οπτικες ινες και λοιπα παρεμφερη....χαβιολακια
Για να μη σκεφτεις,πως δεν τα δοκιμασα!
Ταπεινη,φτωχη,μεταλλικη μπιλιτσα!
Εχει κι εναν αερα....ρετρο!![]()