εμενα μου φερνει για τον δημητρη ΣταρενιοΟχι... Ο Λαζάρου....
εμενα μου φερνει για τον δημητρη ΣταρενιοΟχι... Ο Λαζάρου....
Καλορίζικη η μπενελα.
Σε ευχαριστώ φίλε μου να σαι καλά. Έρωτας μεγάλος η μπενελι από μικρός ήθελα μια και επιτέλους την έχωΚαλορίζικη η μπενελα.
Πάντα ζεστές κάννες και ωραίες στιγμές να έχεις μαζί της.
Μια φορά μπενελακιας για πάντα μπενελακιας
ΚαλορίζικοΣε ευχαριστώ φίλε μου να σαι καλά. Έρωτας μεγάλος η μπενελι από μικρός ήθελα μια και επιτέλους την έχω
Χμμ…Καλορίζικη η μπενελα.
Πάντα ζεστές κάννες και ωραίες στιγμές να έχεις μαζί της.
Μια φορά μπενελακιας για πάντα μπενελακιας
Πολύ ωραιο και καλό όπλο στη σωστή τιμή.
Σε ευχαριστω φιλε μου. 66 διαλεξαΠολύ ωραιο και καλό όπλο στη σωστή τιμή.
Καλοριζικο Odin να το χαρείς πολύ.
Τι κάνη διάλεξες;
Αν δεις πρόβλημα όλο το όπλο στο car μην καταδεχθείς αλλαγή μόνο τσοκΕχεις δικιο. Κατσε τωρα να ψαξω και τα δικα μου. Μου βαλατε φυτιλια
Καλορίζικο να το ευχαριστηθείς και παντα με ασφάλεια
Καλοριζικο να το χαρεις με παρα παρα πολλες τουφεκιες.
Ευχαριστω φιλε μου να εισαι καλαΚαλορίζικο να το ευχαριστηθείς και παντα με ασφάλεια
Σε ευχαριστω φιλε μου. 66 διαλεξα
Καλοριζικο παντα χαρες ευχομαι.Ευχαριστω φιλε μου να εισαι καλα
Τι εγινε κανα γρεζι το τσοκ εχει ρε σεις ???Πωλείτε παιδιά καινούριο 200 φυσίγγια έχει ρίξει μόνο ευκαιρία View attachment 56807
Αυτά τα πράγματα είναι αδιανόητα για μπενελι. Τι είναι καμιά παλιομπερετα; Όταν εμφανίζουν τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να πουληθούν πάραυτα και με συνοπτικές διαδικασίες . Ακούς εκεί γρεζια.Τι εγινε κανα γρεζι το τσοκ εχει ρε σεις ???
Εμενα δε θα μου ξανα πεις για μπερεττα τωρα που πηρα ετσι αλλαξαμε ομαδα λεμε μονο μπενελλι θα βρυζεις αχαχαχ χααχαχχαχαΑυτά τα πράγματα είναι αδιανόητα για μπενελι. Τι είναι καμιά παλιομπερετα; Όταν εμφανίζουν τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να πουληθούν πάραυτα και με συνοπτικές διαδικασίες . Ακούς εκεί γρεζια.
Κάτσε να βρούμε κάτι ενδιάμεσο. BROWNING!!!!Εμενα δε θα μου ξανα πεις για μπερεττα τωρα που πηρα ετσι αλλαξαμε ομαδα λεμε μονο μπενελλι θα βρυζεις αχαχαχ χααχαχχαχα
Καινούριο λεει είναι αλλά 1200€ ευρώ δύσκολα να την βρεις 650€ κάτω μόνο αν έχει μεγάλη ανάγκη κάποιος θα το δώσει τόσος χαμηλά γιατί είναι ενός έτους μοντέλο δεν είναι χρησιμοποιημένη αρκετά για να ρίξει την τιμή340 κάτω δεν το λες ευκαιρία Παναγιώτη. 1200-300 ναι
Θα κοιτάξω τα δικά μου το απόγευμαΤι εγινε κανα γρεζι το τσοκ εχει ρε σεις ???