Νομιζω εχει κανα 60αρι ΠαναγιώτηΕίναι πιο φθηνό της SBE lll από της comfort l που κάνει 96 € νομιζω ; Θα ταιριάζει και στη m2 αν χρειαστεί;
Νομιζω εχει κανα 60αρι ΠαναγιώτηΕίναι πιο φθηνό της SBE lll από της comfort l που κάνει 96 € νομιζω ; Θα ταιριάζει και στη m2 αν χρειαστεί;
Θα το αφήσω μέχρι να λιώσει ... μετά θα το αλλάξω ... καμιά δεκαετία θα την βγάλει το πέλμα πιστεύω. Ίσως περισσότερο.Νομιζω εχει κανα 60αρι Παναγιώτη
Και στα 10 χρόνια δεν θα έχει πολύ μεγάλη φθορά.Θα το αφήσω μέχρι να λιώσει ... μετά θα το αλλάξω ... καμιά δεκαετία θα την βγάλει το πέλμα πιστεύω. Ίσως περισσότερο.
3 χρόνια τώρα πάντως έχει μόνο μικρές φθορές από τριβές ... λογικό, ... μαλακό είναι.
Δεν έχεις ακούσει παλιά που λέγανε τα προφυλακτικά μειώνουν την ευχαρίστηση.Παντως η καποταρία που εχω βαλει δουλευει καλα. Σημερα δοκιμασα στο σκοπευτηριο με και χωρις αυτο. Με βολεψε πολυ το εξτρα μηκος. Το οπλο επωμιζεται πιο καλα και εχει δωσει οσο εχει δωσει σε ντροπ και καστ που φαινεται οτι με βοηθησε. Τωρα ναι το προτεινω κι εγω
Θυμίζω εχω βαλει αυτο
https://www.kalkantzakos.com/Produc...uro,-set-ruthmisis-mikous-kontakiou-beartooth
τι κόστος ειχε το πέλμα της SBE3΄;Πάντως να ξέρεις εγώ που είχα την ςς του 2008 πριν την δώσω της έβαλα επάνω το πέλμα από SBE III μου το έστειλε ο κυρίας και ταίριαζε μια χαρά.
60 εχει της vinchi. αυτα που βλεπω στον καλκατζακο δεν ειναι κανενα απο SBE3-BE3 εχουν διαφορετικο πελμαΝομιζω εχει κανα 60αρι Παναγιώτη
αυτο ειναι απο την vinchiΝομίζω ναι
NAI αυτό φοράνε τα SBE3-BE3View attachment 5697760 €στο best price
Γράφουν ότι κάνουν και για m1 m2 35,5. 36,5. 37,5.NAI αυτό φοράνε τα SBE3-BE3
θυμαμαι ακριβώς αλλά αν δεν είδες φωτό κοίτααυτο ειναι απο την vinchi
Ντιουρεξ ριλφιλεπί ΠΑΣΟΚΔεν έχεις ακούσει παλιά που λέγανε τα προφυλακτικά μειώνουν την ευχαρίστηση.
Πιθανον δοκιμασε 1α και μετα κανε το εξοδο.Θέλω να πάρω και εγώ το μικρό το 35,5 γιατί από το εργοστάσιο έχω το 36,5 και πιθανών όταν θα φοράω χοντρά ρούχα τον χειμώνα να σκαλώνει στο μπουφάν.