Tolis SBE1
Banned
70+Πόσο κάνουν;
70+Πόσο κάνουν;
Φίλε μου το κάνει καθώς παίρνει το επόμενο φυσιγγι από την αποθήκη να πάει για τη θαλαμη το τρίτο η το δεύτερο γεμάτα πάντα όχι τα άδειαμε βάση την φωτό που βλέπουμε στο κάνει όταν πατήσεις το κουμπί απελευθέρωσης του κλείστρου και όχι στην εξόλκευση,οπότε κοίτα για τον χρονισμό του αναστολέα
* αν στο κάνει και στην εξόλκευση και ανεβάζει το επόμενο φυσίγγι από την αποθήκη χωρίς να έχει τραβήξει το ριγμένο στη μισή διαδρομή τότε είναι 100% αναστολέας !
Με διάφοραΤο κάνει με διάφορα φυσίγγια ή με κάποιους τύπους μόνο;
Με εργοστασιακά ή με ιδιογόμωσης;
Εξωλκεα και ελατήριο εξωλκεα εννοείς φίλε ?@Thomas kall Αλλάζεις πλαϊνό λαμάκι, πείρο και ελατήριο και είσαι έτοιμος!
Μου είχε παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα και έφτιαξε με αυτές τις αλλαγές.
ρύθμιση χρονισμού αναστολέα , σε έναν οπλουργό να στο φτιάξει !Φίλε μου το κάνει καθώς παίρνει το επόμενο φυσιγγι από την αποθήκη να πάει για τη θαλαμη το τρίτο η το δεύτερο γεμάτα πάντα όχι τα άδεια
Αυτά τα έσω έξω που έβαλε ο vazelos φωτογραφία ;Αν τα έχει σεταρει η benelli με τις κάννες της και κάνουν ότι υπόσχονται δεν είναι ακριβά.
Αυτο το αν τα εχει σεταρει δε ξερωΑυτά τα έσω έξω που έβαλε ο vazelos φωτογραφία ;Αν τα έχει σεταρει η benelli με τις κάννες της και κάνουν ότι υπόσχονται δεν είναι ακριβά.
Έτσι πιστεύω κ γω φίλε γιατί το κάνει μια στο τόσο όχι συστηματικά τι να πω δε ξέρωΠαύλο δεν νομίζω να είναι αναστολέας διότι το κάνει στο κλείσιμο του κλείστρου άρα ο εξολκεας δε κρατά το φυσίγγι στη σωστή θέση σπρώχνοντας το ποιο πιθανό σενάριο το ελατήριο του εξολκεα εσύ υπονοεις ότι δεν αφήνει στο σωστό ταιμ ο αναστολέας το φυσίγγι να ανέβει πάνω και καθυστερεί λίγο αυτό θα το έκανε πάντα όμως όχι μια στο τόσο.
Φίλε δηλαδή ρίχνεις την πρώτη και το δεύτερο ή τρίτο φυσίγγι μπλοκάρουν έτσι στραβοπιασμένα ;Έτσι πιστεύω κ γω φίλε γιατί το κάνει μια στο τόσο όχι συστηματικά τι να πω δε ξέρω
Ναι ρε φίλε αλλά μια στις τόσες το κάνει όχι συστηματικάΦίλε δηλαδή ρίχνεις την πρώτη και το δεύτερο ή τρίτο φυσίγγι μπλοκάρουν έτσι στραβοπιασμένα ;
Δεν φαγώθηκε μπορεί να ήταν κατασκευαστικά λίγο πιο αδύνατο και με το πάτημα έκατσε κιαλοΑλλά μια κούτα εριξε φυσίγγια τόσο γρήγορα το ελατήριο φαγώθηκε ?
Ποτέ δεν έπρεπε να το κάνει.Ναι ρε φίλε αλλά μια στις τόσες το κάνει όχι συστηματικά
της ιδιες εμπλοκές μου έκανε η fabarm
πισω στην αντιπροσωπεία με την φωτογραφία της εμπλοκής να στο φτιάξουν μιας και ειναι ακόμη στην εγγύηση
Όπλα με εμπλοκές, φυσίγγια με αφλογιστίες ... δεχόμεθα επίθεση κύριοι ...της ιδιες εμπλοκές μου έκανε η fabarm