Σαν να είναι περασμενα με φιλμ !!!! Η κανο λάθοςΌπου κι αν βάλεις αυτό το ξύλο,μπιμπελό θα γίνει!
Σωστότατος. Θα του έπινα το αίμαΑν είναι να πάρω ένα όπλο και νά τό βάλω στην βιτρίνα τι να το κάνω μου είναι άχρηστο Είναι σαν να έχω ένα ωραίο αμάξι και να φοβάμαι νά κυκλοφορησω.
Σε τέτοια κατηγορία με τέτοια τιμή πώλησης δεν μπαίνουν φιλμΣαν να είναι περασμενα με φιλμ !!!! Η κανο λάθος
Πόσο κοστίζει ρε μάγκες;
Τρελός είσαι τα φυσίγγια Πάτρα -Πυργο θα τα πήγαινεΕγώ θα το είχα μόνιμα στο ντουλάπι και θα έλεγα ότι βγάζει και γ@μώ τις τουφεκιές
Αυτό είναι το όπλο της benelli που μηδενίζει τις αστοχίες, σκοτώνει ότι και να βάλεις μέσα και αποδεικνύει για τον κάτοχο της 5 αδας του 1 εκατομμύριου € το περίφημο απόφθεγμα του Αϊνστάιν ότι το μόνο που ίσως είναι άπειρο είναι ή ........... του ανθρώπου.
Έκανα τεστ ντραιβ σήμερα σε καινούργιο αμάξι και νόμιζα ότι δεν ξέρω να οδηγώ.Αυτό είναι μιδενισμος εξελίξει υπάρχει αν δεν θελουμε να την δουμε άλλη κουβέντα….αν είναι από έτσι ολλα τα αυτοκηνιτο έχουν 4 ρόδες ποιος ο λόγος να αγοραζουμαι καινούργια μοντέλα
Φαγωθηκατε με το αντι κλικ κλείστρο..... εγώ τη δικιά μου την έχω 23 χρονια και το έκανε μια φορά κι αυτό από δική μου μαλακια.....να κρατήσω το κλείστρο να μην πέσει με φόρα.....Αν δεν έχει κλείστρο αντικλίκ να την βράσω ...
Είπαμε ... μόνο στα γουρούνια είναι σοβαρό μείονΦαγωθηκατε με το αντι κλικ κλείστρο..... εγώ τη δικιά μου την έχω 23 χρονια και το έκανε μια φορά κι αυτό από δική μου μαλακια.....να κρατήσω το κλείστρο να μην πέσει με φόρα.....
Η μοντυ με μεγάλο κουμπί απελευθέρωσης κλείστρου (κατασκευής Βάγγου) και αυτοκόλλητο στην κάννη. Αυτοκόλλητο έχει και από την άλλη μεριά.Είπαμε ... μόνο στα γουρούνια είναι σοβαρό μείον