Ξεκίνα Στέλιο. Ενα ενα. Εγω θα σε στηρίζωView attachment 66959αν είχα ατελείωτο χρήμα θα αγόραζα κάθε μπενελι που έχει βγει.
Από κάθε μοντέλο ένα.
οικονομικα?η να μην πεσει?Ξεκίνα Στέλιο. Ενα ενα. Εγω θα σε στηρίζω
Ψυχολογικά ...οικονομικα?η να μην πεσει?
Εσύ και κάνα 2-3 ή 5 ακομη και πυρηνικά να πω ότι θα αγοράσω ναι θα πείτε.Ξεκίνα Στέλιο. Ενα ενα. Εγω θα σε στηρίζω
Η στήριξη θα είναι σε ψυχολογικό επίπεδο.οικονομικα?η να μην πεσει?
Σε μπεκατσα το πρώτο έπαθε κ εμένα. Είναι για λόρδους το οπλο κ δεν ανέχεται να περνάς εμπόδια κτλπ. Για το ελατήριο στο κοντάκι μάλλον λέει ο Νίκοςσήμερα μου συνέχεια κάτι στην λουσο σε περπατητο τσίχλας 2 συνεχόμενα κλικ το 1ο σε μια μπεκάτσα που σηκώθηκε μπροστά μου και μετά από λίγο που πήγα να ρίξω σε τσίχλα ξανά ύστερα έριχνε κανονικά σε ξέρω υπάρχει περίπτωση να φταει κάτι άλλο;αποσο ξέρω δεν επηρεάζει το φυσιγγιο στο κλικ
Και αυτό και το πίσω έχει και τα χρονάκια του ίσως θέλουν αλλαγήαυτό που είναι μέσα στο κλειστρό το κοντο νικο;
είναι τ 1994 τ οπλο
Σε κάποια μοντέλα ναι αλλά πρέπει να αγοράσεις το κλείστρο 500 ευρωπαικά.το κλασικό κλείστρο της μπενελλι με την περιστροφική κεφαλή μπορεί να μετατραπεί σε αντικλικ ?
Καλύτερα άστη τιμωρία στη ντουλάπα.το κλασικό κλείστρο της μπενελλι με την περιστροφική κεφαλή μπορεί να μετατραπεί σε αντικλικ ?
Αυτό δεν νομίζω να "πέφτει" είναι της αδράνειαςαυτό που είναι μέσα στο κλειστρό το κοντο νικο;
είναι τ 1994 τ οπλο
Σε κάποια μοντέλα ναι αλλά πρέπει να αγοράσεις το κλείστρο 500 ευρωπαικά.
Καλή ερώτηση για τον @vagosbenelli
Δε θα μου έκανε εντύπωση να γίνεται.δεν εννοώ με αλλαγή κλειστρου. πατέντα στο παλιό αν γίνεται