Αν απαγορευτουν παντού τα μολύβδινα τι θα γίνει με τα μονοβολα και δράμια;;
Είσαι θεούλης!!!Στα Ελληνικά
Τα χοντρά ναιΜε λίγα λόγια... ακρως επικίνδυνα τα ατσαλινα
Κατασκευή 2002 (αν τα γράμματα είναι BS)View attachment 68291
Αυτές της σφραγίδες έχει η κάνη
Άρα το οπλο ριχνει τα παντα (με το κατάλληλο τσοκ).Κατασκευή 2002 (αν τα γράμματα είναι BS)
PSF ** μετά το 1995 σφραγίδα δοκιμής στα 1370bar
Τα τσοκ είναι για ατσάλινα από τη στιγμή που το αναηραφουν.τωρα για τη κανη mail με τον αριθμό της στην εταιρεία για απαντησηView attachment 68292
Και αυτές τα τσοκ. Τα ρίχνουν τα ατσάλινα η θα της έχω ενθιμιο ;;
Μπράβο Βασίλη έχεις δίκιο, έψαξα και βρήκα ποτέ ακριβώς την πήρα, και η αγορά έγινε 31.12.2002.Κατασκευή 2002 (αν τα γράμματα είναι BS)
PSF ** μετά το 1995 σφραγίδα δοκιμής στα 1370bar
Ακριβώς, συμφωνώ.Εφ΄όσον εφοδιαζόταν με τσόκ που γράφουν ότι μπορούν να βάλλουν γομώσεις με ατσάλινα σκάγια τότε και η υπόλοιπη κάννη δεν θα έχει θέμα.
Το θεωρώ απίθανο μια σοβαρή εταιρεία να πουλάει όπλο magnum και με τσόκ που κάποια αναγράφουν STEEL SHOT OK πάνω τους και να μην διαθέτει κάννη που να μπορεί να ρίξει τέτοια φυσίγγια.
Έτσι το σκέφτομαι και εγώ γιατί θυμάμαι όταν το πήρα είχε μέσα το 5*και 3*. και τα δύο γράφουν steel shot ok. Ενώ το 1* steel shot no. Όταν το είδα πήγα στο μαγαζί που το πήρα και του ζήτησα και το 1*. Μου λέει δεν το στέλνει με τον 1*. Θυμάμαι μανουριασαμε, γιατί μου έλεγε ότι θα κάνω ζημιά στο όπλο, εγώ όπως συνήθως δεν το πιστεύα, και με τα χίλια δυο να το παραγγείλει.Εφ΄όσον εφοδιαζόταν με τσόκ που γράφουν ότι μπορούν να βάλλουν γομώσεις με ατσάλινα σκάγια τότε και η υπόλοιπη κάννη δεν θα έχει θέμα.
Το θεωρώ απίθανο μια σοβαρή εταιρεία να πουλάει όπλο magnum και με τσόκ που κάποια αναγράφουν STEEL SHOT OK πάνω τους και να μην διαθέτει κάννη που να μπορεί να ρίξει τέτοια φυσίγγια.
Ναι έχεις δίκιο μπερδεύτηκα είναι κρίνοςΕίναι άνθος κρίνου (fleur de lis) κι όχι τουλίπα.
Έτσι το σκέφτομαι και εγώ γιατί θυμάμαι όταν το πήρα είχε μέσα το 5*και 3*. και τα δύο γράφουν steel shot ok. Ενώ το 1* steel shot no. Όταν το είδα πήγα στο μαγαζί που το πήρα και του ζήτησα και το 1*. Μου λέει δεν το στέλνει με τον 1*. Θυμάμαι μανουριασαμε, γιατί μου έλεγε ότι θα κάνω ζημιά στο όπλο, εγώ όπως συνήθως δεν το πιστεύα, και με τα χίλια δυο να το παραγγείλει.